Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

DIANOCKA wow koks zirgas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 11 27, 15:11)

man pradeda patikti žiema wub.gif nors šiemet visai jos nelaukiau doh.gif

kooookios snaigės wub.gif koooooooks žirgas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 27, 13:24)
čia saviem vaikam žiemos proga padariau  biggrin.gif 

Iš ko darei pingvinus? rolleyes.gif
Atsakyti
Cipciuko negriukas, puoša grietinėle. Meškiukai iš marcipano, gėlytės ir raidės iš cukrinės masės....
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 27 lapkričio 2010 - 16:40
QUOTE(Dianocka @ 2010 11 27, 16:11)
Sveikos merginos,

viskas labai labai gražu,tik vat to gulinčio arkliuko man gaila....kiek žinau,tai arkliai guli tik kai serga,tai man vat atrodo,kad labai mielas gražus arkliukas,bet sergantis ir liudnas...... verysad.gif
Atsakyti
ne į temą.
arkliai guli ir tada, kai yra pavargę ar lepinasi saule. rolleyes.gif mirksiukas.gif tik fiziologiškai jie taip kojų sulenkti į priekį negali: kojos tik po savim.
tai stebulingas svajojantis arkliukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
nu mergos visų tortai.. NUOSTABŪS NUOSTABŪS
su pingvinais labiausiai įstrigo, su arkliuku ir asseni, nes pagalvojau kad ji nuotrauką įdėjus, aš turiu tą tortą nusikopinus, galvoju ji klaus kažko apie jį, o čia jos.. labai viskas gražu
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 27, 13:24)

visur gėlės gėlės.. o aš tai jau žiemiškom nuotaikom gyvenu kai taip balta už lango  wub.gif  čia saviem vaikam žiemos proga padariau  biggrin.gif  radau šaldytuve daug grietinės tai reikėjo suvartot... ta proga kirbės medutis  biggrin.gif

Sitas superinis!
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2010 11 27, 16:18)
Iš ko darei pingvinus?  rolleyes.gif

iš mmg likučių biggrin.gif

tortas jau supucintas, buvo labai skanus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 27, 14:58)
Asseni, kaip transportuojami tavo tortai triauksciai?

ant tvirto padeklo dezeje smile.gif

Dianocka,
spalva balta, net negali apsakyt kokia grazi, labai skaisti. O del arkliuko, jis superinis, bet gal reikejo pasodint ji

Akvilyte, KOKIE pingvinai bigsmile.gif

Olesta
, fainas bokalas. Toks turtingas, vienas graziausiu cia matytu

Atsakyti
Labas vakarelis merginos smile.gif
Tortai visu labai grazus,Kirbe,Olesta,Dianocka,Akvilyte jus tikros menininkes wub.gif
Na,o as su lobiu biggrin.gif ,sokoladine saldainiu mase,bet daryta balto sokolado ir dazyta rudais dazais ,vidus kociojamas medutis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 27, 20:41)
Labas vakarelis merginos  smile.gif
Tortai visu labai grazus,Kirbe,Olesta,Dianocka,Akvilyte jus tikros menininkes  wub.gif
Na,o as su lobiu  biggrin.gif ,sokoladine saldainiu mase,bet daryta balto sokolado ir dazyta rudais dazais ,vidus kociojamas medutis  smile.gif

nu nezinociau ir nuo kur pjaut pradet, jei isvis ranka kiltu prapjaut.... o sakykit tas dangtis irgi meducio yra ar tik saldainiu mase? 4u.gif
Atsakyti