Akvilyte, koks žiemiškas ir nematytas tortas
Olestos alaus bokalas super, man net negeriančiai alaus, seilės nutiso
Ir visų mergaičių tortukai puikūs
vėl nusipezėjau atsiprašau, sloga smegenis užspaudė matyt
Olestos bokalas
Tai kad as nemoku tu duobuciu padaryti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 27, 14:43)
nu būtų pora duobučių tai būtų superinis bet šiaip liux
Tai kad as nemoku tu duobuciu padaryti
QUOTE(eiwile @ 2010 11 27, 14:01)
ot mokslas kumščiu per tortą, krumplius statmenai tik atstatyk sorry, o jei rimtai, kokiu buku daiktu spustelėk ir viskas, kol masė minkšta
QUOTE(eiwile @ 2010 11 27, 13:52)
Na ir dar vienas krykstynu tortukas
Viduje karamelinis tortas,dengta saldainiu mase,detales is pastiliazo,aisingas
Viduje karamelinis tortas,dengta saldainiu mase,detales is pastiliazo,aisingas
labai dailus tik pėdučių pirštukų irgi žydrų norėtųsi
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 13:56)
atsiprašau, sloga smegenis užspaudė matyt
sakyčiau alaus padauginai
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 14:16)
ot mokslas kumščiu per tortą, krumplius statmenai tik atstatyk
oi negaliu apsisiusiosiu tuoj
Jūs čia susimokėt ar kaip??? Rugiagėlė26 irgi sako, kad padauginau, tai kiba tiek išgėriau, kad nieko nebepamenu
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 14:37)
man po Jūsų tortų reikia alaus ir DAUG, tai ta proga stipriojo papilstau turtingas šokoladinis kavos tortas, dengtas šokoladinės saldainių masės-MMG mišiniu... putos iš bezė...
vau
o kaip darai šokoladine saldainiu mase? reiks pinigų maišą daryti, tai galvoju iš tos masės daryti
aš tai pasilydau šokoladą kaip tvorelei virš garų, atskirai mikrobangėje iškaitinu maršmelowsus su sviestu ir citrinos sultimis, gerai išmaišau saldainius, kad neliktų gumuliukų, susjungiu su ištirpintu šokoladu ir kai kažkiek pravėsta beriu cukraus pudros, kol psidaro minkoma masė, kadangi ji per daug elastinga šiokiam reikalui, aš čia dengus atskiromis juostomis, tai aš maišiau su MMG, po dalį abiejų gatavų masių suminkiau į bendrą ir viskas, atsimatavau torto aukštį, susiraižiau medienos imitaciją, susipjausčiau juostomis ir dariau iš dešinės į kairę aplinkui ir paskui lankus dar priklijavau ir viskas
zodziu, as be zodziu kokie tortai kur nueisit tokiais tempais tobuledamos
nevardinsiu visu, tiesiog suzaveta esu, prisisaugojau kruva tortu
Asseni, kaip transportuojami tavo tortai triauksciai?
nevardinsiu visu, tiesiog suzaveta esu, prisisaugojau kruva tortu
Asseni, kaip transportuojami tavo tortai triauksciai?
QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 15:32)
aš tai pasilydau šokoladą kaip tvorelei virš garų, atskirai mikrobangėje iškaitinu maršmelowsus su sviestu ir citrinos sultimis, gerai išmaišau saldainius, kad neliktų gumuliukų, susjungiu su ištirpintu šokoladu ir kai kažkiek pravėsta beriu cukraus pudros, kol psidaro minkoma masė, kadangi ji per daug elastinga šiokiam reikalui, aš čia dengus atskiromis juostomis, tai aš maišiau su MMG, po dalį abiejų gatavų masių suminkiau į bendrą ir viskas, atsimatavau torto aukštį, susiraižiau medienos imitaciją, susipjausčiau juostomis ir dariau iš dešinės į kairę aplinkui ir paskui lankus dar priklijavau ir viskas
Olesta,o gal proporcijas galetum parasyt,jei nelabai uzsiemus Aciu
Sveikos merginos,
Vel groziu prikepet
Asseni kaip visada labai, labai, labai grazu
Olesta bokaliukas labai dailus ir tikroviskas
Akvilyte nu tavo torciukas labai zaismingas jau taip sventes primena
ir as su ziemiskomis nuotaikomis,
Medaus tortas ir MMG....
Vel groziu prikepet
Asseni kaip visada labai, labai, labai grazu
Olesta bokaliukas labai dailus ir tikroviskas
Akvilyte nu tavo torciukas labai zaismingas jau taip sventes primena
ir as su ziemiskomis nuotaikomis,
Medaus tortas ir MMG....
QUOTE(juste10 @ 2010 11 27, 15:03)
Olesta,o gal proporcijas galetum parasyt,jei nelabai uzsiemus Aciu
viršutinė papuošimų tema, 4 žinutė dėjau 2 šokoladus, 2 maišelius sadainių, šaukštą citrinos sulčių, šaukštą sviesto ir cukraus pudros tiek, kad gautųsi minkoma masė... nesvėriau...palikau per naktį maišelyje, grietinėlės nepyliau nes neturėjau ir niekas nenutiko...leidžiu sau nuklysti nuo proporcijų