Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

blink.gif blink.gif blink.gif Asseni, aš apakus - noriu ženytis umn.gif
Atsakyti
Asseni,yspudingas tortas...geles paprastos,bet va taip gražiai sudestytos ant torto,kad puikiai žiurisi..... thumbup.gif

Likta,šunelis fainuolis.....
Atsakyti
as irgi apakusi, Asseni.... be zodziu.. Paprastume slypi genialumas..

gal merginos i papuosimu tema galite ideti, kaip darote leliju viduriukus? tuos kuokelius? wink.gif Noriu mokytis biggrin.gif
Atsakyti
čia tai gal ne visai ir lelijos, bet aš dėjau dirbtinius viduriukus blush2.gif
user posted image... turiu medžiagos kaip daromos lelijos pažingsniui, bet nemoku įkelti, nes vsikas wordo dokumente, o iš kur ten paimta, tai neturiu blush2.gif
Atsakyti
Olesta,aš irgi dedu šituos viduriukus,tik paty pagrindiny kuokely iš mases padarau......
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 27, 09:40)
Oj, mergaites. Labas rytas. Kiek geliu pridejot. Ale, visu beveik tortai su gelem. Galima ir as su savo gelytem ateisiu  smile.gif

Sokoladinis, vaisinis ir medaus tortai, pastilazas, rastas ir lapeliai beze

nuostabiai didingas tortas. kaip visada kruosptumas neispasakytas. nuostabu wub.gif

suniukas kitokio stiliaus, bet irgi fainutis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 27, 10:40)

swoon.gif tas fioletavos su bijūnu tai visai ne mano skonio... nu šitas tai wub.gif wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 11:27)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Asseni, aš apakus - noriu ženytis  umn.gif

blyn ir aš lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

visur gėlės gėlės.. o aš tai jau žiemiškom nuotaikom gyvenu kai taip balta už lango wub.gif čia saviem vaikam žiemos proga padariau biggrin.gif radau šaldytuve daug grietinės tai reikėjo suvartot... ta proga kirbės medutis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Vaje kiek graziu ir idomiu tortu

Aseni tortas man be galo grazus, thumbup.gif jei tekeciau antra kart tai noreciau tokio thumbup.gif

Akvilyte kokie pingviniukai ,labai grazu ech tikra ziema thumbup.gif

Mano pirmasis kempiniukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 11 27, 12:24)
swoon.gif tas fioletavos su bijūnu tai visai ne mano skonio... nu šitas tai  wub.gif  wub.gif
blyn ir aš  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

visur gėlės gėlės.. o aš tai jau žiemiškom nuotaikom gyvenu kai taip balta už lango  wub.gif  čia saviem vaikam žiemos proga padariau  biggrin.gif  radau šaldytuve daug grietinės tai reikėjo suvartot... ta proga kirbės medutis  biggrin.gif

labai jau puiki mamyte esate, beje kokiame mes puslapyje lankomes, pavadinimas pasako viska biggrin.gif nuostabus torciukas, net ir man ziema pradeda patikti, bet visgi geriau, kad ji isliktu tortuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tas Asseni su bijunu man nuostabus tortas dar karta pasikartosiu, jis toks solidus ir spalvu gama puikiai islaikyta, nesvarbu jog as pati alyvines ne labai megstu, bet tam torte ji tiko nuostabiai, dar priklausomai kokiai progai darytas.

Zaviuosi jusu talentais, kol nesilankiau siame forume tai nebuciau patikejus, jog tokius grozius galima daryti, bet dabar tik paciai labai reik stengtis ir tobuleti.
Saunuoles jus visos.
As va eisiu daryti pastilazo lipdymui ir bandysiu kazka konstruoti savo malonumui, kad pramokciau biggrin.gif
Atsakyti
Naitai blink.gif aš jei rasčiau daug grietinės, tai eičiau cepelinų virti, o jinai stebuklus kuria, nu labai gražus tortas thumbup.gif

Eiwile, gerulis kempiniukas thumbup.gif

man po Jūsų tortų reikia alaus ir DAUG, tai ta proga stipriojo papilstau blush2.gif turtingas šokoladinis kavos tortas, dengtas šokoladinės saldainių masės-MMG mišiniu... putos iš bezė...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 11 27, 13:27)
Mano pirmasis kempiniukas  ax.gif

nu būtų pora duobučių tai būtų superinis thumbup.gif bet šiaip liux 4u.gif

QUOTE(zibute77 @ 2010 11 27, 13:37)
labai jau puiki mamyte esate,

kur jau ten šaunuolė... dičkis net kelis kartus perklausė: "o čia tikrai mums" doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 11 27, 13:37)
Naitai  blink.gif  aš jei rasčiau daug grietinės, tai eičiau cepelinų virti, o jinai stebuklus kuria, nu labai gražus tortas thumbup.gif

:  turtingas šokoladinis kavos tortas,

aš ne naitas bet tiek to biggrin.gif o vietoj cepelinų karka su kopūstais lauke ant pečiaus troškinas bigsmile.gif

aš kaskart kai perskaitau šitą pavadinimą- apsiseilėju wacko.gif nu tubulų tobuliausias tortas wub.gif o bokalas tai kas be ko 10balų 4u.gif
Atsakyti
Na ir dar vienas krykstynu tortukas ax.gif
Viduje karamelinis tortas,dengta saldainiu mase,detales is pastiliazo,aisingas ax.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti