Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 11 26, 19:35)
DAR VIENAS SU LELIJOM....

na jau leliju grozis, nepasakyciau jog netikros, zaviuosi tomis, kurios taip graziai moka lipdyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kirbe kokios lelijos wub.gif

Vis dar mokaus dirbti su antgaliais, bet itariu man dar oi kiek toli iki bent jau akiai grazaus papuosimo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 11 26, 21:12)
bigsmile.gif  reikės pabandyti  g.gif
ačiū visoms atsakiusioms  4u.gif

O kodel nenorit is internetines parduotuves parsisiusti, taigi paprasciau ir patikimiau, negu babulku turguje ieskotis rolleyes.gif as siunciau is sal2, labai greitai atsiunte.
Rutyte, labai fainas tortas, manau antgaliukai puikiai Jums pasiduoda wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele81: 27 lapkričio 2010 - 00:36
kirbe, as be zado blink.gif , o jau leliju grozis bigsmile.gif Bet del to persiku spalvos viska atiduociau wub.gif

rutyte 11 - matosi, kruopsciai padirbejai thumbup.gif

anber, butu gerai, kad dar ir parasytum, kas viduje ir kuom puosei smile.gif Labai jau smalsu, kuom puostas tas Zalgirio tortas? g.gif Labai grazi saldainiu dezute thumbup.gif

zibute77 - labai grazi aplikacija, gausi ir mane pamokyti aplikacijas daryti ax.gif , o jau zalia spalva, kokia superine thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 27, 00:09)
kirbe, as be zado  blink.gif , o jau leliju grozis  bigsmile.gif Bet del to persiku spalvos viska atiduociau  wub.gif

rutyte 11 - matosi, kruopsciai padirbejai  thumbup.gif

anber, butu gerai, kad dar ir parasytum, kas viduje ir kuom puosei smile.gif Labai jau smalsu, kuom puostas tas Zalgirio tortas?  g.gif  Labai grazi saldainiu dezute  thumbup.gif

zibute77 - labai grazi aplikacija, gausi ir mane pamokyti aplikacijas daryti  ax.gif , o jau zalia spalva, kokia superine  thumbup.gif

na tikrai nera sudetinga tos aplikacijos, aciu uz ivertinima. tik jos uzima laiko, bent jau man. jus pati nuostabiai tortus puosiate, dar man daug daug mokytis reik, bet jei kazka zinau visada galiu padeti, jokiu problemu. smile.gif
Atsakyti
Kirbe, tas žalias su lelijomis gražus, bet baltai-oranžinis Tavo stilius stulbinančiai pritrenkė ir mane visko mačiusią, nu labai elegantiškas ir labai gražus tortas - keičiu savo skeptišką lelijavą nuomonę į teigiamą pusę blush2.gif labai gražu thumbup.gif

Rutyte11, dailus tortukas, jei dar sekantį kartą neprimaišytum tiek skirtingų antgalių raštų, tai iš vis būtų liuks thumbup.gif

Anber, matyt dėžutės „kampas ne tas“ pafotkintas, mano 7 lakštelių tortas būtų buvęs ūkiška dėžė blush2.gif šaunuolė Tu, papuošimas man įstrigo, gražu labai ir Žalgirio tortas patiko thumbup.gif
Atsakyti
eda.dita - viskas is pastilazo. uzkabino mane jis, labai patogu dirbti smile.gif
Olesta - man patinka kepti plonycius lakstelius, skalsiau susivalgo ax.gif visada i torta sueina maziausiai iki 15 laksteliu.
Atsakyti
Oj, mergaites. Labas rytas. Kiek geliu pridejot. Ale, visu beveik tortai su gelem. Galima ir as su savo gelytem ateisiu smile.gif

user posted image

Sokoladinis, vaisinis ir medaus tortai, pastilazas, rastas ir lapeliai beze
Atsakyti
Labas rytas,
Jūsų teismui tortas „Šuniukas”, šokoladiniai biskvitai, balto šokolado grietinėlės kremas su vyšniomis, juodo šokolado kremas su slyvomis, puošta plikytu sviestiniu ir plikytu šokoladiniu (eksperimentinis, nepavykęs) kremais, burbulas iš masės likučių, svoris 3 kg
user posted image
Papildyta:
Asseni,
puikus tortas, būčiau mačiusi kad Jūs dedate, tai savo net nerodyčiau
Atsakyti
aseeni.va čia tai tortasir dar spalva kokia wub.gif wub.gif abaldėt wub.gif
ir liktos šunelis fainas smile.gif
Atsakyti
Ačiū,
Atsakyti
Nu man geles fantastiskos wub.gif ant visu tortu

O sunelis taip krupsciai padarytas thumbup.gif man tokio kailo niekaip neiseitu padaryti. Saunu
Atsakyti