Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2010 11 26, 15:33)
Žinute,gražiai viskas gavosi...saunuole.... thumbup.gif
mano mascarponinis tortas su lelijom....

Rafaelo,MMG

grazus kip visada, geles super, as tai dar nepribrendau tam geliu lopdymui, man taip sudetinga atrodo.
kitas torciukas irgi zaismingas, spalvos suderintos, skoningas ir svarbiausia abu toki lygus. grazu man tos mases, visai kazkaip kitaip tas tortas ziurisi ( aisku jei graziai padarytas, neceliulitinis)
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ojezau, kokiu nuostabybiu prikepet blink.gif 4u.gif 4u.gif
Nebespeju net grozetis jusu pasakomis 4u.gif
Ikeliu sioki toki darbeliuka. Uz foto kokybe persiprasau, nebegaliu surast normalaus apsvietimo namuose...
Pastilazas ir medaus tortuks.

user posted image
Atsakyti
tortai visų nuostabūs thumbup.gif

Anber, kelių lakštelių čia tas „saldainių dėžutės storumo“ tortuks bigsmile.gif ??? idėja man labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 11 26, 11:09)
Maistinių dažų parduotuvėse pirkti nėra schmoll.gif  4u.gif Galima tik internetu iš kulinarijos menas ir sal2, arba UK 4u.gif

yra parduotuvėse, bet tik ne panevėžy 4u.gif aišku, pasirinkimas nedidelis cool.gif

QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 11 26, 11:41)
gaila,skaičiau kad Kaune urme yra tai pamaniau ir pas mus kur nors gali būti  g.gif
ačiukas  4u.gif

urme, nemanau,kad yra schmoll.gif yra maisto institute prie urmo bazės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 26, 18:38)
tortai visų nuostabūs thumbup.gif

Anber, kelių lakštelių čia tas „saldainių dėžutės storumo“ tortuks  bigsmile.gif ??? idėja man labai graži  thumbup.gif

ka zinok laksteliu 7 smile.gif jis nera aukstas, bet tokio reikejo smile.gif "saldainiu dezute" lotuliukas.gif
Atsakyti
ir kaip spejat tiek tortu iskepti...
Atsakyti
Jeigu Jus nieko pries, patersiu eteri dar... 4u.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
DAR VIENAS SU LELIJOM....
user posted image
Atsakyti
Labai zemai lenkiu galva!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
anber,ačiukas.....

tavo tortas dežute irgi labai fainas.....gražiai papuošta ir ideja pati gera......
tortas Žalgiriui labai blizga,ar apteptas specialiai ar mase šlapiuoja?
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2010 11 26, 14:43)
Siokiu tokiu dazu nusiperku ukmerges gatves turguje pas bobutes.Viena tokia stambi ,pagyvenus,moteriske sviesiais plaukais prekiauja.Bent jau pries kazkur 3men gal pirkau is jos.Tiesa pasirinkimas mazas tik pagrindines spalvos.sake,kad baltarusiski dazai pas ja.Nezinau kaip istikruju,nes jie supilti i popieriukus.Kita moteriske irgi prekiavo baltarusiskais dazais.Pas ja originalioje pakuoteje nupiesti vaisiai ir rusiskai uzrasyta.Bet kai man jos reikejo,neradau.Tada sita moteris pasimaise.

bigsmile.gif reikės pabandyti g.gif
ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
kirbe wub.gif nu jau lelijų grožis wub.gif
Atsakyti