Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 11 26, 12:41)
gaila,skaičiau kad Kaune urme yra tai pamaniau ir pas mus kur nors gali būti  g.gif
ačiukas  4u.gif

is Sal2 atsiunte man i kauna per puse paros 4u.gif
Atsakyti
idesiu ir as vakar dienos darbeli, pirma karta daziau aplikacija ant virsaus, visada darydavau kitaip, bet ne nezinau kaip man graziau, reiks dar kada pabandyti, nes pirmas blynas daznai buna prisviles. nors labai stengiaus, bet dar reik normalius teptukus nusipirkti, ypac plona.
medutis, sviestinis kremas ir aplikacija ir gelytes mmg.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 26, 12:14)
jei ta turite, kur 4 v.s. manu kruopu, 800 ml pieno, cukraus pudra ir kazkiek sviesto ir pan. kremas, tai tas yra originalus ir labai noreciau... 4u.gif

idesiu tuoj i tortu receptu tema 4u.gif
Atsakyti
zibute,sauniai padirbejai,nuostabus tortukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 26, 13:07)
idesiu ir as vakar dienos darbeli, pirma karta daziau aplikacija ant virsaus, visada darydavau kitaip, bet ne nezinau kaip man graziau, reiks dar kada pabandyti, nes pirmas blynas daznai buna prisviles. nors labai stengiaus, bet dar reik normalius teptukus nusipirkti, ypac plona.
medutis, sviestinis kremas ir aplikacija ir gelytes mmg.
user posted image

zibute, thumbup.gif o aplikacija ant kremo tiesiai? kaip nudazei?
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 11 26, 11:07)
gal galit pasakyti kur Panevėžyje galima nusipirkti maistinių dažų?  ax.gif
jūsų visų darbai tiesiog pasaka,kai kurių tortų net valgyti būtų gaila  wub.gif

Siokiu tokiu dazu nusiperku ukmerges gatves turguje pas bobutes.Viena tokia stambi ,pagyvenus,moteriske sviesiais plaukais prekiauja.Bent jau pries kazkur 3men gal pirkau is jos.Tiesa pasirinkimas mazas tik pagrindines spalvos.sake,kad baltarusiski dazai pas ja.Nezinau kaip istikruju,nes jie supilti i popieriukus.Kita moteriske irgi prekiavo baltarusiskais dazais.Pas ja originalioje pakuoteje nupiesti vaisiai ir rusiskai uzrasyta.Bet kai man jos reikejo,neradau.Tada sita moteris pasimaise.
Atsakyti
zibute koks mielas tortukas, labai labai mielas ir gražus
Atsakyti
O kokiu kremu geriausia puošti Barbės sijoną, kad papuošimai geriau laikytųsi, nenuslystų,. Ir ant kokio pagrindo geriausia juos purkšti.
Kad būtų kažkas panašaus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 26 lapkričio 2010 - 14:10
QUOTE(laimiene @ 2010 11 26, 12:35)
zibute,  thumbup.gif o aplikacija ant kremo tiesiai? kaip nudazei?

taip tiesiai ant kremo. jis sviestinis tai aplikacijai nieko nenutinka.
Papildyta:
aciu visoms uz ivertinimus, manau ir mergytei kurios gimtadienis, patiks.
Papildyta:
QUOTE(Erina @ 2010 11 26, 13:03)
O kokiu kremu geriausia puošti Barbės sijoną, kad papuošimai geriau laikytųsi, nenuslystų,. Ir ant kokio pagrindo geriausia juos purkšti.
Kad būtų kažkas panašaus

manau cia puosta morenginiu sviestiniu kremu, nors sunku pasakyti. o papuosimai tikrai nenuslys jei tinkamai paruosi, beze nepuosk jei ji turi kontakta su grietine tuomet nuslys, pirma aptepk sviestiniu kremuku. na o jei puosi grietinele tai niekuo aptepti nereik.
gal kas pakomentuos placiau.
Atsakyti
Zuliaska ,as ne skolinti prasiau o papasakoti blush2.gif pati perskaiciau klaidu priveliau smile.gif
Atsakyti
Zibute, graziai moki piesti 4u.gif
Atsakyti
Žinute,gražiai viskas gavosi...saunuole.... thumbup.gif
mano mascarponinis tortas su lelijom....

user posted image

Rafaelo,MMG

user posted image
Atsakyti