Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 11 26, 11:07)
gal galit pasakyti kur Panevėžyje galima nusipirkti maistinių dažų?  ax.gif
jūsų visų darbai tiesiog pasaka,kai kurių tortų net valgyti būtų gaila  wub.gif

Maistinių dažų parduotuvėse pirkti nėra schmoll.gif 4u.gif Galima tik internetu iš kulinarijos menas ir sal2, arba UK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 25, 22:53)
Zuliaska, mano skoniui nuostabus tortas,o dar kai perskaičiau,kad viska pati lipdei,tai net gryžau dar karta pažiureti....nu tikrai maniau,kad figurele pirkta.....aplodismentai tau......  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu kaip malonu girdėti tu tikrai neįsivaizduoji ačiū 4u.gif
Papildyta:
OLESTA ačiū ir tau
kaip gera, o man tokia nuostabi nuotaika, tas sniegas daro savo, nuotaiką kelia juodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2010 11 26, 11:46)
jei rikia galiu duoti, pas mano mam yra tas 'manu tortas' as is jo biskvita naudoju ax.gif

jei ta turite, kur 4 v.s. manu kruopu, 800 ml pieno, cukraus pudra ir kazkiek sviesto ir pan. kremas, tai tas yra originalus ir labai noreciau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 26 lapkričio 2010 - 11:14
Aguona kaip visad gėlių kompozicijos first.gif

rutyte11, nuostabus darbelis, tik aš būčiau tortą dėjusi įstrižai padėklo, tuomet vaizdas būtų gražesnis ir aptepus tortą tamsiai, kad iš po pynelės neišlystų šviesūs ploteliai 4u.gif

Griaustinė,
pirmas tortukas dailus, mobiliakas super thumbup.gif o alaus bačkutė nelabai primena alaus bačkutę blush2.gif man labiau panašu į kubilą po pirties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 26, 12:18)

Griaustinė,
pirmas tortukas dailus, mobiliakas super  thumbup.gif  o alaus bačkutė nelabai primena alaus bačkutę  blush2.gif  man labiau panašu į kubilą po pirties  biggrin.gif

Ale Jus teisi blush2.gif mirksiukas.gif , nes ir MB sake, kad cia kubilas, gal geriau jubiliata islipdzius ten isodint reikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 26, 12:20)
Ale Jus teisi  blush2.gif  mirksiukas.gif , nes ir MB sake, kad cia kubilas, gal geriau jubiliata islipdzius ten isodint reikejo  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 11 26, 12:09)
Maistinių dažų parduotuvėse pirkti nėra schmoll.gif  4u.gif Galima tik internetu iš kulinarijos menas ir sal2, arba UK 4u.gif

gaila,skaičiau kad Kaune urme yra tai pamaniau ir pas mus kur nors gali būti g.gif
ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 26, 12:18)
Aguona kaip visad gėlių kompozicijos first.gif

rutyte11, nuostabus darbelis, tik aš būčiau tortą dėjusi įstrižai padėklo, tuomet vaizdas būtų gražesnis ir aptepus tortą tamsiai, kad iš po pynelės neišlystų šviesūs ploteliai  4u.gif

Griaustinė,
pirmas tortukas dailus, mobiliakas super  thumbup.gif  o alaus bačkutė nelabai primena alaus bačkutę  blush2.gif  man labiau panašu į kubilą po pirties  biggrin.gif

Aciu kita karta reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2010 11 26, 11:41)
gaila,skaičiau kad Kaune urme yra tai pamaniau ir pas mus kur nors gali būti  g.gif
ačiukas  4u.gif

Pas mus tikrai nėra arba aš dar nežinau biggrin.gif Iš urmo bazių man buvo atsiuntę, bet ir ten man rodos nebėra, bet tiksliai nežinau unsure.gif
Tarp kitko internetu labai greit atsiunčia mirksiukas.gif Gali užsisakyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 26 lapkričio 2010 - 12:36
QUOTE(aize @ 2010 11 26, 12:21)
Pas mus tikrai nėra arba aš dar nežinau biggrin.gif Iš urmo aš ir siunčiaus, bet ir ten man rodos nebėra, bet tiksliai nežinau unsure.gif
Tarp kitko internetu labai greit atsiunčia mirksiukas.gif Gali užsisakyti 4u.gif

koks cia urmas internetu siuncia? gal galima nuoroda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 11 26, 12:31)
koks cia urmas internetu siuncia? gal galima nuoroda? smile.gif

Aš ten ne taip tiksliai parašiau, o galvoje turėjau Kauno urmą ir man buvo nupirkę ir atsiuntę 4u.gif
Atsakyti
kaip smagu paganyti akis i garzius tortus kas ryta, beje pas jus Lt tai jau diena lotuliukas.gif
aguona zaviuosi tavo gelem, jos nuostabios.
labai grazus tas krepselio pynimas,tik nesupykit nepamenu kepejeles niko blush2.gif
Atsakyti