apšalimas kokie tortai
Zuliaska, nuostabus Taviškis tortas visomis prasmėmis
Bossi, liuksiškas antrasis bandymas
Agu0na, nepaliauji stebinusi
Aguona, Rutyte grazu
Aguona, o tos geles is ko? tokios tikroviskos
dekui visoms, dabar turbut bus kaledoms kas nors
Aguona, o tos geles is ko? tokios tikroviskos
dekui visoms, dabar turbut bus kaledoms kas nors
Mergaites, dariau kirbes medaus torta, pertepimui dejau 2 dalis grietines, 1 dali grietineles, grietineles standikli ir cukru. Jis dabar turi susistoveti saldytuve, o ryt puosiu. Tai va klausimas mano butu toks. Ar BEZE kremas bus tinkamas papuosimas siam tortui? Tai yra, ar galiu tiesiai ant grietines-grietineles kremo tepti beze krema, nenuciuoz jis man? Gal geriau aptepti sviestiniu kremu ir dengti mase? Kaip patartumete.
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 25, 23:17)
Mergaites, dariau kirbes medaus torta, pertepimui dejau 2 dalis grietines, 1 dali grietineles, grietineles standikli ir cukru. Jis dabar turi susistoveti saldytuve, o ryt puosiu. Tai va klausimas mano butu toks. Ar BEZE kremas bus tinkamas papuosimas siam tortui? Tai yra, ar galiu tiesiai ant grietines-grietineles kremo tepti beze krema, nenuciuoz jis man? Gal geriau aptepti sviestiniu kremu ir dengti mase? Kaip patartumete.
Nuciuozzzzzz . Beze bijo dregmes, reikia sviestiniu tept.
O jei jau tepsiu sviestiniu kremu, tada geriau dengsiu mase
Aciu
Aguona, tavo geles tikresnes nei tikros
rutyte 11 - nuostabus pynimas. As labai noreciau ismokti taip kruopsciai ispinti
Aciu
Aguona, tavo geles tikresnes nei tikros
rutyte 11 - nuostabus pynimas. As labai noreciau ismokti taip kruopsciai ispinti
tai jau tikrai kad bezė nesilaikys ant grietinės
QUOTE(laimiene @ 2010 11 25, 23:37)
neberandu kas idejo torta "braske". nu kaip ten taip lygiai nudazyta?
atsakykit kas nors
atsakykit kas nors
Turbut as
Sorry, buvau buityje , as skiedziau laaabai nedideliame kiekyje spirituko su vandeniu (Naitai, atleisk jei gali ) ir gana nemazai dazu dedu, na american color mazdaug nago dydzio lasa, tada nutepu su storu ploksciu konditeriniu teptuku su seriukais (pirkau uz 8-10 Lt), ne silikoniniu, stengiuosi tepti tik 1 sluoksni, man dryzuota irgi buna, bet ciut ciut tik matosi. O kempiniuku pataksnoti neesu bandziusi, bet gal irgi ideja
Aciu m,ergaites Krepselis tai cia jau ne pirmas turbut ranka atkaliau jau
aguona, gelytems apibudint neturiu zodziu, tobula puokste
rutyte11 labai grazi puokste
rutyte11 labai grazi puokste
Atnesu savo mobiliakus, dengiau saldainiu sokoladine mase - bet ir netaupus dalykas
Paskui is likuciu sumeistravau draugei torta ta rozini, kur ta deme - mano mergina vandens uzpyle netycia, vo kuom baiges
Ir nestis i baliu alaus backa, nemoku as su antgaliais dirbt nors tu ka
Vienas mobiliakas snikeris, tokie patys ruzavas ir backute, kitas mobiliakas kazkur is temu platybiu, kur kremas su manu kruopom (siaip mano vaikystes tortas, bet originalu recepta praganiau )
Paskui is likuciu sumeistravau draugei torta ta rozini, kur ta deme - mano mergina vandens uzpyle netycia, vo kuom baiges
Ir nestis i baliu alaus backa, nemoku as su antgaliais dirbt nors tu ka
Vienas mobiliakas snikeris, tokie patys ruzavas ir backute, kitas mobiliakas kazkur is temu platybiu, kur kremas su manu kruopom (siaip mano vaikystes tortas, bet originalu recepta praganiau )
QUOTE(Griaustinė @ 2010 11 26, 11:21)
kitas mobiliakas kazkur is temu platybiu, kur kremas su manu kruopom (siaip mano vaikystes tortas, bet originalu recepta praganiau )
jei rikia galiu duoti, pas mano mam yra tas 'manu tortas' as is jo biskvita naudoju
gal galit pasakyti kur Panevėžyje galima nusipirkti maistinių dažų?
jūsų visų darbai tiesiog pasaka,kai kurių tortų net valgyti būtų gaila
jūsų visų darbai tiesiog pasaka,kai kurių tortų net valgyti būtų gaila