Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kadangi visi rodomi tortai mano akimis yra tobuli arba 99 procentais tobuli, tai reikia pusiausvyros. Patersiu eteri ir idesiu patenkinamo grozio savo blyna nr.2 lotuliukas.gif

reikejo naujus dazus isbandyti lotuliukas.gif Va tik kas per baibukas ten ai sunku pasakyti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 11 25, 17:31)
Kadangi visi rodomi tortai mano akimis yra tobuli arba 99 procentais tobuli, tai reikia pusiausvyros. Patersiu eteri ir idesiu patenkinamo grozio savo blyna nr.2  lotuliukas.gif
reikejo naujus dazus isbandyti  lotuliukas.gif Va tik kas per baibukas ten ai sunku pasakyti lotuliukas.gif

Na žinok jei mano antras tortas toks būtų būvęs, tai oi užkelčiau nosį lotuliukas.gif Nu nuostabu thumbup.gif
Zuliaska, labai gražus tortas, o figurėlė ten lipdyta, ar pirktinė?
Atsakyti
man tai labai fainas inkilėlis, nu ir aš supratau, kad čia viščiukas kur tome ir džeryje būna smile.gif tikrai labai liuks
Papildyta:
bossi, čia antras tortas ??? nu tada nerealus visiškai smile.gif)

rekaliuke, ten viską pati lipdžiausi smile.gif
Atsakyti
tik negirkit schmoll.gif nes tikrai ikeliau tik del to, kad darau, bet mano lelyte kas 15 min verke, dantukai dygsta, tai dar 2 val. nesiot teko. Koks dekoravimas kai tokios salygos unsure.gif Tas visciukas tai toks netikes, kad masciau, gal kamuoli padaryti lotuliukas.gif bet nebuvo kada lotuliukas.gif

wub.gif As svavoju kada nors tokius padaryti kaip cia rodomi wub.gif Puosti gelemis yra daug lengviau doh.gif bet reiks vaikisko sausio pradzioje tai teks pasipraktikut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 11 25, 16:31)
Laaaaaaaaabai grazus tortukas thumbup.gif

Laimiene, o tai gal tu bandei is pastilazo kuris be gliukozes g.gif , na tiesiog ziuriu kad kitos padariusios gelytes is pastilazo lipdymui , ar cia jos jau tokios igudusios kad jom nenutrupa unsure.gif
Kazkaip ta geliu mase g.gif man pasirode kad sudetingiau su ja ax.gif

su gliukoze. nu nera taip kad subyretu, bet jau atsargiai reikia dirbt su jom, bent man. o is geliu mases tikrai ganasi kietos kietos, vos ikasti gali.

bossi, super tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 11 25, 17:54)
tik negirkit  schmoll.gif nes tikrai ikeliau tik del to, kad darau, bet mano lelyte kas 15 min verke, dantukai dygsta, tai dar 2 val. nesiot teko. Koks dekoravimas kai tokios salygos  unsure.gif Tas visciukas tai toks netikes, kad masciau, gal kamuoli padaryti  lotuliukas.gif bet nebuvo kada  lotuliukas.gif
wub.gif As svavoju kada nors tokius padaryti kaip cia rodomi wub.gif Puosti gelemis yra daug lengviau  doh.gif bet reiks vaikisko sausio pradzioje tai teks pasipraktikut smile.gif

Na tada negiriam, žiūriu paskutiniu metu labai savikritiškos mergaitės biggrin.gif Na aš pabūsiu nekukli lotuliukas.gif aš kai dedu čia tortą, tai dažniausiai būnu jais patenkinta, juk kiekvieną darai ir dažniausiai atrodo padarei viską ką galėjai g.gif Vat kai iš šono kažkas pakomentuoja, kad to gal dar reikėjo, gal taip... viskas tvarkoj, bet visumoj tai vistiek įdedam padariusios viską pagal savo galimybes biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, kaip lygiai nudazyti pastilazo danga? dryziais man gavosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 25, 18:05)
sakykit, kaip lygiai nudazyti pastilazo danga? dryziais man gavosi  unsure.gif

labai ilgai minkyti iki vientisos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 25, 17:59)
bossi, super tortas  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2010 11 25, 18:00)
Na tada negiriam

aciuks.gif nu man tai tokiu atveju gali niekada nesigaut idet, nes as visada savikritiska lotuliukas.gif

QUOTE(laimiene @ 2010 11 25, 18:05)
sakykit, kaip lygiai nudazyti pastilazo danga? dryziais man gavosi  unsure.gif

ilgiau reikia minkyti
Atsakyti
Bossi, kas torto viduje? taip skaniai atrodo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2010 11 25, 17:40)
labai ilgai minkyti iki vientisos spalvos smile.gif

as cia apie dazyma ant virsaus teptuku
Atsakyti
Bossi, koks mielas tortukas bigsmile.gif
Atsakyti