Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sinta @ 2010 11 24, 00:27)
ooo...dievuleliau  doh.gif Nu ir parasiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai vaizdelis butu ne koks  doh.gif

Aisku aciu uz info  4u.gif

vienok.. ricinos aliejus labai teigiamai veikia blakstienas laugh.gif išorinis vartojimas.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 11 23, 22:16)
help.gif vargas Tavo svečiams ... ricinos aliejus paleis visiems vidurius taiiiiiip, kad ... (sugalvokit ką nors baisaus dabar, ir vistiek bus dar baisiau po to aliejaus).

vaistinėj perka GLICERINĄ VIDINIAM VARTOJIMUI.

O gal tie sveciai prisidirbe ko unsure.gif , po torto bus ir apsidirbe lotuliukas.gif
Atsakyti
o rimtai yra glicerinas vidiniam vartojimui?
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 23, 23:43)

Kaip sake man vaistinej kai pirkau glicerina- yra glicerinas ir tiek vienos rusies, kitokio nera, nebent kapsules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 23, 22:43)

Yra. Vaistinese, kur gamina vaistus jo buna.
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 11 23, 22:47)
Kaip sake man vaistinej kai pirkau glicerina- yra glicerinas ir tiek vienos rusies, kitokio nera, nebent kapsules 4u.gif

tai ir as tik vienos rusies tezinau

QUOTE(miskouoga @ 2010 11 23, 22:47)
Yra. Vaistinese, kur gamina vaistus jo buna.

nu dar karta patikslink - VIDINIAM vartojimui???? nenoriu apsikvailint vaistinej blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 11 23, 22:47)

Nu cia tai tikrai vaistineje nesamone suskele biggrin.gif Yra Glicerinas tiek isoriniam vartojimui, tiek vidiniam vartojimui ir tai yra du atskiri dalykai, apie kuriuos nevisose vaistines zino 4u.gif Klausti reikia tik tose vaistinese kur gamina vaistus ax.gif
Atsakyti
Asseni, tortas tobulai tobulas, tobuliausias. Gal tik fonas, mano akiai, labai numusa ta alyvine spalva ir ji nublanksta. Gal nuotraukoje graziau ziuretusi tamsus fonas, kuris pabreztu spalvu nuostabuma 4u.gif

Dianocka, va cia tai tortas!!! Nu zinai, as noriu sugrizti i vaikyste, kad tu man toki torta iskeptumei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2010 11 23, 21:27)
ooo...dievuleliau  doh.gif Nu ir parasiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai vaizdelis butu ne koks  doh.gif

Aisku aciu uz info  4u.gif

taip pralinksminai, nes sedziu visa apsitemperaturinus, kosulys niekaip nesibaigia, oi koks saunus vakaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik neuzpyk cia baltai juokiaus.
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2010 11 23, 22:04)
Sveikutes.Noriu torta dengti MMG mase (pirma kart ax.gif) sakykit ricinos alieju perkat vaistinej ? Ar yra koks specifinis maistinis?  blush2.gif

lotuliukas.gif truputi juokinga biggrin.gif bet pavojinga.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 24 lapkričio 2010 - 07:13
Iš pat ryto vėl Naito pagalba geros nuotaikos dozė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu šventinis ricininis tortas doh.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Americolor christmas red spalva man kažkokia bėda, nugis oranžinė į rudumą, a raudonai tik pirštus dažo, tik nežinau kokią Naitas užsisakinėjo, bet jeigu tą, kur aš turiu, tai ir ualia kad jos nėra, nes baisu blink.gif
Vistik mobiliakui pilkai nusidažiau masę ir nusprendžiau aš tą mobiliaką dėt atskirai ant torto, o ne tortą jo pavidalo, bo baisiai man taip norisi, jei nesigaus išlipdyt, turiu porą trejetą namie neveikiančių - paaukosim mirksiukas.gif cool.gif
O dėl tortų ir figūrų niekam nieko nesakau schmoll.gif nes pavydžiu sugebėjimų grynai iš lietuviškos pozicijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 23, 23:17)
Asseni, tortas tobulai tobulas, tobuliausias. Gal tik fonas, mano akiai, labai numusa ta alyvine spalva ir ji nublanksta. Gal nuotraukoje graziau ziuretusi tamsus fonas, kuris pabreztu spalvu nuostabuma  4u.gif

O ten alyvine spalva? Man pilka pasirode blink.gif
Atsakyti