QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 21, 10:41)
turiu, nesąmonė
nemėtykit pinigų, geriau jau parsisiųst, nes tas iš kepėjo taip ir guli nenaudojamas
nieko su juo padaryt nesigauna 



jau išmečiau tuos 8lt




QUOTE(laimiene @ 2010 11 21, 10:44)
1.kokio storio kociot ta "paklode" kad lengviau apdengt? dejau ant sarlotes kremo, buvo gerai sustinges, issikociojau kokiu 2 mm paklode nu ir niekaip neislyginau doh.gif suprantu kad praktikos reikia, bet sakau gal storesne paklode lengviau islygint g.gif
2.pastilazas figurelem tikrai labiau trupa nei is geliu mase? ar kazka ne taip padariau? tik paemus i rankas sutrupejo krepselio rankena
tokius stovincius gal geriau is geliu mases ipdyti?
2.pastilazas figurelem tikrai labiau trupa nei is geliu mase? ar kazka ne taip padariau? tik paemus i rankas sutrupejo krepselio rankena

na iš manės menka patarėja, bet pamėginsiu...
išsilygina gražiai jei tortas gerai apteptas.. ne su mase reikia tortą lygint.. o būtent su šarlote.. pradžioj su trupinukias sumaišius.. gryną šarlotą jau tik ant pačio galo tepu ir tai plonai gana.. nors man su išlyginimu irgi problemos amžinos


manau per daug krakmolo ir pudros... tada trupa labai... bent jau pastiliažą tai aš visad tiksliai pagal receptą darau... (su 40ml vandens) pradžioj minkštokas būna, bet paskui pats tas.. jei tik daugiau prikrauni tai ir trupa
