QUOTE(spyglis2 @ 2010 11 21, 10:41)
turiu, nesąmonė nemėtykit pinigų, geriau jau parsisiųst, nes tas iš kepėjo taip ir guli nenaudojamas nieko su juo padaryt nesigauna
jau išmečiau tuos 8lt bet tik įsėdus į mašiną pradėjau galvot kad nesąmoningas tas antgalis nu reiks pamėgint... jei nesigaus, atiduosiu vaikam į smelio dėžę
QUOTE(laimiene @ 2010 11 21, 10:44)
1.kokio storio kociot ta "paklode" kad lengviau apdengt? dejau ant sarlotes kremo, buvo gerai sustinges, issikociojau kokiu 2 mm paklode nu ir niekaip neislyginau doh.gif suprantu kad praktikos reikia, bet sakau gal storesne paklode lengviau islygint g.gif
2.pastilazas figurelem tikrai labiau trupa nei is geliu mase? ar kazka ne taip padariau? tik paemus i rankas sutrupejo krepselio rankena tokius stovincius gal geriau is geliu mases ipdyti?
2.pastilazas figurelem tikrai labiau trupa nei is geliu mase? ar kazka ne taip padariau? tik paemus i rankas sutrupejo krepselio rankena tokius stovincius gal geriau is geliu mases ipdyti?
na iš manės menka patarėja, bet pamėginsiu...
išsilygina gražiai jei tortas gerai apteptas.. ne su mase reikia tortą lygint.. o būtent su šarlote.. pradžioj su trupinukias sumaišius.. gryną šarlotą jau tik ant pačio galo tepu ir tai plonai gana.. nors man su išlyginimu irgi problemos amžinos ir tai nelabai priklauso nuo masės storio
manau per daug krakmolo ir pudros... tada trupa labai... bent jau pastiliažą tai aš visad tiksliai pagal receptą darau... (su 40ml vandens) pradžioj minkštokas būna, bet paskui pats tas.. jei tik daugiau prikrauni tai ir trupa