Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Dianocka @ 2010 11 23, 18:38)

O jeeeeeeeeeeei koks tortas!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tai pirmos figureles????????? blink.gif tai kas toliau????????!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(kirbe @ 2010 11 23, 20:31)
ne nu merginos svieto pabaiga...nu kiek galima žmogui stresa varyt..... doh.gif  doh.gif  doh.gif susirenku šmutkes ir daugiau čia nesirodau,nes po tokiu tortu nera ka čia veikti..... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai-fantastika Dianočka,šaunuoliu šaunuole..... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 11 23, 19:38)
Atnesu as pirmas libdytas figuras doh.gif  na kaip pirmam kartui gal ir neblogai isejo, bent jubiliatui tai patiko blush2.gif jetus nera taip lengva jas daryti, kaip maniau:)

aš tai į tokius tortus žiūrėčiau žiūrėčiau ir žiūrėčiau wub.gif Kokia laimė vaikui gauti tokį tortą wub.gif

QUOTE(jurguliux @ 2010 11 23, 20:06)
šių nebus  unsure.gif
user posted image
ech kaip gaila  verysad.gif

tikriausiai.. jie tik parašė, kad nucancelino 7 komplektus FMM blossoms.. Neparašė nei kainos, nei nuorodos neįmetė kaip atrodo.. ir daugiau nieko.. tai kol neatidarysiu dėžės, negaliu nieko sakyt.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 23, 19:02)
dianocka  mega_shok.gif  fantastika wub.gif

as apsalus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o as kaip tik 3 valandas lipdziau viena figurele, sakiau jums parodysiu. Tai dabar geda bus pries Dianockos tobulybes doh.gif blush2.gif

user posted image

klausimas kiek laiko as ja galiu laikyt, kiek laiko ji nepasens?
(mase pagal sita recepta)

Atsakyti
Dianocka, fantastinis tortas iki mažiausios smulkmenos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 11 23, 20:51)
aš tai į tokius tortus žiūrėčiau žiūrėčiau ir žiūrėčiau  wub.gif Kokia laimė vaikui gauti tokį tortą  wub.gif

... ir mamai sirdies skausmas toki prapjaut doh.gif
Atsakyti
Bossi, laaaaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Dianocka superinis tortas ir man lupa atvepo kai pamaciau pirma mintis kad kas nors is musu senbuviu thumbup.gif
Ir kaledu senelis fainas bet jau veidukas tai toks pavarges kol i Lietuva atkeliaves kazi kada man iseis toki israityt nes su veidukais man problema didziausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 11 23, 17:38)

Atnesu as pirmas libdytas figuras doh.gif  na kaip pirmam kartui gal ir neblogai isejo, bent jubiliatui tai patiko blush2.gif jetus nera taip lengva jas daryti, kaip maniau:)

Mirtis alyvose swoon.gif thumbup.gif

Asseni, ar tas trapios tešlos tortas su abrikosais taip ir vadinasi? pabandyčiau recepto pasiieškot.... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.Noriu torta dengti MMG mase (pirma kart ax.gif) sakykit ricinos alieju perkat vaistinej ? Ar yra koks specifinis maistinis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 23, 20:31)
ne nu merginos svieto pabaiga...nu kiek galima žmogui stresa varyt..... doh.gif  doh.gif  doh.gif susirenku šmutkes ir daugiau čia nesirodau,nes po tokiu tortu nera ka čia veikti..... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai-fantastika Dianočka,šaunuoliu šaunuole..... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jau tau Kirbe tik ir rinktis smutkes...darbstuole tu musu...tokius nuostabius torciukus kepi... 4u.gif ir nedrysk jokiu smutkiu krautis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu visoms kas pagyre mano torciuka, visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2010 11 24, 00:04)
Sveikutes.Noriu torta dengti MMG mase (pirma kart ax.gif) sakykit ricinos alieju perkat vaistinej ? Ar yra koks specifinis maistinis?  blush2.gif

help.gif vargas Tavo svečiams ... ricinos aliejus paleis visiems vidurius taiiiiiip, kad ... (sugalvokit ką nors baisaus dabar, ir vistiek bus dar baisiau po to aliejaus).

vaistinėj perka GLICERINĄ VIDINIAM VARTOJIMUI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 23 lapkričio 2010 - 22:17
QUOTE(naitas @ 2010 11 23, 22:16)
help.gif vargas Tavo svečiams ... ricinos aliejus paleis visiems vidurius taiiiiiip, kad ... (sugalvokit ką nors baisaus dabar, ir vistiek bus dar baisiau po to aliejaus).

vaistinėj perka GLICERINĄ VIDINIAM VARTOJIMUI.

ooo...dievuleliau doh.gif Nu ir parasiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai jau tikrai vaizdelis butu ne koks doh.gif

Aisku aciu uz info 4u.gif
Atsakyti