fondant labiau primena mmg mase nei pastilaza dengimui, tik fondant trapesne siek tiek nei mmg, aisku turiu minty ta pirktini fondant. kelis tortus esu dengus juo, bet siaip jis man nepatinka dengimui, o figureliu lipdymui visai neblogas.
kai pradejau cia lankytis labai daug visko suzinojau, tai dabar kaip uzeina, tai viena mase tai kita panaudoju, tik mmg man nelabai patiko, nors tik karta dariau,. per daug tasi buvo, gal kazkas buvo netaip. pastilazas dengimui labiau prie sirdies, na bet cia kiekvienai savo.
Papildyta:
aisku delto tureciau labai dekoti siam forumui ir jo dalyvems, kurios mielai dalijasi savo patirtimi
sveikutes
Man reik va toki icinga padaryt ant cupkeiku,gal galetumet parasyt receptuka buciau dekinga buvau isiseivinus is SMviena recepta,bet dabar ismeta forumo pranesima
Man reik va toki icinga padaryt ant cupkeiku,gal galetumet parasyt receptuka buciau dekinga buvau isiseivinus is SMviena recepta,bet dabar ismeta forumo pranesima
Asseni,idealu
QUOTE(laimiene @ 2010 11 23, 16:46)
tai cia dar treciaip tas MMG?
o glicerna pirkau vaistineje kur gamina vaistukus, 50 ml uz 8 lt
QUOTE(Kristin @ 2010 11 23, 16:54)
sveikutes
as su beze tokius dariau, kai nesiau vaikams i mokykla per svente. Tik gal saldoka gaunasi, gal yra koks kitas kremas maziau saldus tam reikalui
O jei kokia plakta grietinele su zalatinos siek tiek ir jau bepradedant stingti greitai isspaudyti ? bet jauciu nusisneku
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 23, 16:50)
fondant labiau primena mmg mase nei pastilaza dengimui, tik fondant trapesne siek tiek nei mmg, aisku turiu minty ta pirktini fondant. kelis tortus esu dengus juo, bet siaip jis man nepatinka dengimui, o figureliu lipdymui visai neblogas.
kai pradejau cia lankytis labai daug visko suzinojau, tai dabar kaip uzeina, tai viena mase tai kita panaudoju, tik mmg man nelabai patiko, nors tik karta dariau,. per daug tasi buvo, gal kazkas buvo netaip. pastilazas dengimui labiau prie sirdies, na bet cia kiekvienai savo.
Papildyta:
aisku delto tureciau labai dekoti siam forumui ir jo dalyvems, kurios mielai dalijasi savo patirtimi
Papildyta:
teks ir man dar daug isidemet dekui
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 23, 17:02)
as su beze tokius dariau, kai nesiau vaikams i mokykla per svente. Tik gal saldoka gaunasi, gal yra koks kitas kremas maziau saldus tam reikalui
bet su beze tikrai geriau ir skaniau negu su aisingu.......beze toks lengvutis kremuka,o aisingas toks saldus saldus ir kai sudžiusta kietokas buna...pyrageliam manau tikrai netinka....
Asseni,tortas nuostabus....bijunas irgi.....man patinka....
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 23, 16:02)
O jei kokia plakta grietinele su zalatinos siek tiek ir jau bepradedant stingti greitai isspaudyti ? bet jauciu nusisneku
QUOTE(kirbe @ 2010 11 23, 16:06)
bet su beze tikrai geriau ir skaniau negu su aisingu.......beze toks lengvutis kremuka,o aisingas toks saldus saldus ir kai sudžiusta kietokas buna...pyrageliam manau tikrai netinka....
Man i mokykla reik nest,jie bus sudeti i dezute, tai bijau,kad su beze ne kas po to is ju liks ,nes praeitas metais puosiau torta tai truputi patirpo ta beze ,vaizdelis ne koks buvo
QUOTE(Kristin @ 2010 11 23, 15:54)
sveikutes
Va cia parodyta, akip padaryti sviestini morengini krema ir papuosti keksiukus. Tik nezinau, ar skanus tas kremas.
http://www.youtube.c...h?v=1kdu7xn3x4Q
QUOTE(Erina @ 2010 11 23, 16:33)
Mergaitės pasakykit jūs man, ką tai "staltiesei" (nu tai dengiamai torto masei) duoda glicerinas. Jokioj vaistinėj neradau. Namie turiu, bet parašyta išoriniam naudojimui, kuo jie skiriasi tie vidiniai ir išoriniai?
Ir dar vienas durnas klausimas, man kaip naujokei, neaišku, tas MML tai tie kempininiai saldainiai???
Ir dar vienas durnas klausimas, man kaip naujokei, neaišku, tas MML tai tie kempininiai saldainiai???
elastingumo duoda glicerinas, bet mergaitės minėjo, kad galima ir aliejaus įpilt
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 23, 17:32)
Va cia parodyta, akip padaryti sviestini morengini krema ir papuosti keksiukus. Tik nezinau, ar skanus tas kremas.
kur papuošimų temoj morenginis- sviestinis kremas tai skanus , bet jei dėžėj laikys, bijo, kad bezius formą praras tai ir morenginis-sviestinis tokių išbandymų irgi neatlaikys
aš vaikam kepiau meduoliukus ir marginau aisingu - vaikam gi skanu kai saldu
Sveikos merginos,
Asseni - tobula, subtilu
Atnesu as pirmas libdytas figuras na kaip pirmam kartui gal ir neblogai isejo, bent jubiliatui tai patiko jetus nera taip lengva jas daryti, kaip maniau:)
Varskes tortas ir MMG...
Asseni - tobula, subtilu
Atnesu as pirmas libdytas figuras na kaip pirmam kartui gal ir neblogai isejo, bent jubiliatui tai patiko jetus nera taip lengva jas daryti, kaip maniau:)
Varskes tortas ir MMG...
Ojėzus, čia tikras tortas
Smagu man čia akis paganyti Šaunuolės mergaitės. Aukštasis pilotažas
Smagu man čia akis paganyti Šaunuolės mergaitės. Aukštasis pilotažas