Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

fondant labiau primena mmg mase nei pastilaza dengimui, tik fondant trapesne siek tiek nei mmg, aisku turiu minty ta pirktini fondant. kelis tortus esu dengus juo, bet siaip jis man nepatinka dengimui, o figureliu lipdymui visai neblogas.
kai pradejau cia lankytis labai daug visko suzinojau, tai dabar kaip uzeina, tai viena mase tai kita panaudoju, tik mmg man nelabai patiko, nors tik karta dariau,. per daug tasi buvo, gal kazkas buvo netaip. pastilazas dengimui labiau prie sirdies, na bet cia kiekvienai savo.
Papildyta:
aisku delto tureciau labai dekoti siam forumui ir jo dalyvems, kurios mielai dalijasi savo patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Man reik va toki icinga padaryt ant cupkeiku,gal galetumet parasyt receptuka blush2.gif buciau dekinga 4u.gif buvau isiseivinus is SMviena recepta,bet dabar ismeta forumo pranesima doh.gif

user posted image
Atsakyti
Asseni,idealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 11 23, 16:46)
tai cia man atrodo MMG

as glicerino neturiu, niekur nededu ir nesu macius schmoll.gif

tai cia dar treciaip tas MMG?

o glicerna pirkau vaistineje kur gamina vaistukus, 50 ml uz 8 lt
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2010 11 23, 16:54)
sveikutes 4u.gif

Man reik va toki icinga padaryt ant cupkeiku,gal galetumet parasyt receptuka  blush2.gif buciau dekinga 4u.gif buvau isiseivinus is SMviena recepta,bet dabar ismeta forumo pranesima doh.gif

user posted image

as su beze tokius dariau, kai nesiau vaikams i mokykla per svente. Tik gal saldoka gaunasi, gal yra koks kitas kremas maziau saldus tam reikalui g.gif
O jei kokia plakta grietinele su zalatinos siek tiek ir jau bepradedant stingti greitai isspaudyti ? bet jauciu nusisneku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 23, 16:50)
fondant labiau primena mmg mase nei pastilaza dengimui, tik fondant trapesne siek tiek nei mmg, aisku turiu minty ta pirktini fondant. kelis tortus esu dengus juo, bet siaip jis man nepatinka dengimui, o figureliu lipdymui visai neblogas.
kai pradejau cia lankytis labai daug visko suzinojau, tai dabar kaip uzeina, tai viena mase tai kita panaudoju, tik mmg man nelabai patiko, nors tik karta dariau,. per daug tasi buvo, gal kazkas buvo netaip. pastilazas dengimui labiau prie sirdies, na bet cia kiekvienai savo.
Papildyta:
aisku delto tureciau labai dekoti siam forumui ir jo dalyvems, kurios mielai dalijasi savo patirtimi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

g.gif teks ir man dar daug isidemet 4u.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 23, 17:02)
as su beze tokius dariau, kai nesiau vaikams i mokykla per svente. Tik gal saldoka gaunasi, gal yra koks kitas kremas maziau saldus tam reikalui  g.gif

bet su beze tikrai geriau ir skaniau negu su aisingu.......beze toks lengvutis kremuka,o aisingas toks saldus saldus ir kai sudžiusta kietokas buna...pyrageliam manau tikrai netinka....
Asseni,tortas nuostabus....bijunas irgi.....man patinka.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 11 23, 16:02)
as su beze tokius dariau, kai nesiau vaikams i mokykla per svente. Tik gal saldoka gaunasi, gal yra koks kitas kremas maziau saldus tam reikalui  g.gif
O jei kokia plakta grietinele su zalatinos siek tiek ir jau bepradedant stingti greitai isspaudyti ? bet jauciu nusisneku  doh.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 11 23, 16:06)
bet su beze tikrai geriau ir skaniau negu su aisingu.......beze toks lengvutis kremuka,o aisingas toks saldus saldus ir kai sudžiusta kietokas buna...pyrageliam manau tikrai netinka....
Asseni,tortas nuostabus....bijunas irgi.....man patinka.... thumbup.gif

Man i mokykla reik nest,jie bus sudeti i dezute, tai bijau,kad su beze ne kas po to is ju liks g.gif ,nes praeitas metais puosiau torta tai truputi patirpo ta beze ,vaizdelis ne koks buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2010 11 23, 15:54)
sveikutes 4u.gif

Man reik va toki icinga padaryt ant cupkeiku,gal galetumet parasyt receptuka  blush2.gif buciau dekinga 4u.gif buvau isiseivinus is SMviena recepta,bet dabar ismeta forumo pranesima doh.gif

Va cia parodyta, akip padaryti sviestini morengini krema ir papuosti keksiukus. Tik nezinau, ar skanus tas kremas.

http://www.youtube.c...h?v=1kdu7xn3x4Q
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2010 11 23, 16:33)
Mergaitės pasakykit jūs man, ką tai "staltiesei" (nu tai dengiamai torto masei) duoda glicerinas. Jokioj vaistinėj neradau. Namie turiu, bet parašyta išoriniam naudojimui, kuo jie skiriasi tie vidiniai ir išoriniai?
Ir dar vienas durnas klausimas, man kaip naujokei, neaišku, tas MML tai tie kempininiai saldainiai???

elastingumo duoda glicerinas, bet mergaitės minėjo, kad galima ir aliejaus įpilt mirksiukas.gif
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 23, 17:32)
Va  cia parodyta, akip padaryti sviestini morengini krema ir papuosti keksiukus. Tik nezinau, ar skanus tas kremas.
http://www.youtube.c...h?v=1kdu7xn3x4Q

kur papuošimų temoj morenginis- sviestinis kremas tai skanus rolleyes.gif , bet jei dėžėj laikys, bijo, kad bezius formą praras tai ir morenginis-sviestinis tokių išbandymų irgi neatlaikys schmoll.gif
aš vaikam kepiau meduoliukus ir marginau aisingu - vaikam gi skanu kai saldu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Asseni - tobula, subtilu wub.gif

Atnesu as pirmas libdytas figuras doh.gif na kaip pirmam kartui gal ir neblogai isejo, bent jubiliatui tai patiko blush2.gif jetus nera taip lengva jas daryti, kaip maniau:)

Varskes tortas ir MMG...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 23 lapkričio 2010 - 17:42
Ojėzus, čia tikras tortas blink.gif blink.gif blink.gif
Smagu man čia akis paganyti ax.gif Šaunuolės mergaitės. Aukštasis pilotažas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 23 lapkričio 2010 - 17:55