Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(dopke @ 2010 11 23, 13:17)
labukas
norejau paklausti gal kas zinot kur rasti orchideju ir leliju darymo schema, buvau radus cia ir dabar niekaip nerandu  doh.gif  gal kartais kas zinot kur yra buciau labai dekinga  rolleyes.gif

Cia yra orchidejos http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
umn.gif Asseni, tobulas grozis ir formos ir bijunas grazus, toks pazydejes, bet grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 23, 14:48)

O as toliau makausi daryti geles, nors man kol kas nelabai sekasi

o waaaaaaaaaaau, Asseni, cia vadinasi nelabai sekasi unsure.gif JIS TOBULAS
Atsakyti
kam idomu radau pamokele kaip daryti bijunus. tik anglu kalba http://www.sugarcraf...ssons/peony.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 23 lapkričio 2010 - 15:02
julioske, kur tu anksciau buvai doh.gif

Aciu visom.

Svoris netoli 7 kg. 25-19-13
Atsakyti
Na Asseni, viskas labai grazu, tik man irgi noretusi daugiau bijuno lapeliu, na jie tokie tankesni lyg buna.. bet aij, visokiu gi rusiu bunu, o man iki tokio vistiek kaip iki menulio biggrin.gif nors orchidejas jau greitu laiku lipdysiu cool.gif
Atsakyti
aciu labai
Atsakyti
Rugiagele, karapuzike, del bijuno sutinku. As ir nepretenduoju i superines geles nei truputuka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 23:16)
labai dailus tortukai thumbup.gif
as ta va pirmiem rimtesniem tortukams kaupiuosi, dvieju vaikuciu gimtadieniai, viens po kito tai ir ruosiuos suneliui meskiuka o dukrai barbe daryt ax.gif
Labai jau didelis noras kyla pabandyt tu puosimu pasiziurejus jusu grozybiu smile.gif

Būtinai pasirodyk su barbe ok 4u.gif
Aš irgi taip užsikrėčiau prisižiųrėjus jūsų darbelių. Artimiausias tortukas greičiausiai bus barbė su dideliu sijonu dukrytės gimtadieniui. Žiūrėsim kas gausis doh.gif . Man labai patinka terliotis, dabar iš visokių masių bandau gaminti gėlytės, žiūriu sunkumo lygį.

Mergaitės pasakykit jūs man, ką tai "staltiesei" (nu tai dengiamai torto masei) duoda glicerinas. Jokioj vaistinėj neradau. Namie turiu, bet parašyta išoriniam naudojimui, kuo jie skiriasi tie vidiniai ir išoriniai?
Ir dar vienas durnas klausimas, man kaip naujokei, neaišku, tas MML tai tie kempininiai saldainiai???
Atsakyti
Mergučiai 4u.gif Pajudėjo surbis wub.gif manau kad gruodžio 3-5-6 galėsiu išsiuntinėt.. tom dienom pakabokit ant savo emailų biggrin.gif

Tiesa, iš karto parašė, kad nebus tų smulkų gėlių formelių.. kur po 2,24 svaro.. atrodo .. ir man nebus Christmas Red.. užsakiau 400 gramų.. verysad.gif

QUOTE(Bossi @ 2010 11 23, 15:17)
tada dar prie to pacio, dengimo pastilazas yra tas pats kas kociojamas fondant? ir dar is kur kiles pastilazo pavadinimas?

nu jeigu jau angliškai prakalbom, tada fondant ir yra fondant, o pastilažas yra pastilage. Ne tas pats.

QUOTE(Asseni @ 2010 11 23, 15:48)
O as toliau makausi daryti geles, nors man kol kas nelabai sekasi

Asseni... trūksta žodžių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 23 lapkričio 2010 - 15:39
QUOTE(naitas @ 2010 11 23, 16:35)
nu jeigu jau angliškai prakalbom, tada fondant ir yra fondant, o pastilažas yra pastilage. Ne tas pats.

dekui
g.gif doh.gif tamsus man cia miskas, tada dar viena mase dengimui: as gaminu pagal sita recepta

ir ja dengiu torta ir rozes lipdziau g.gif ji i ka labiau panasi i fondanta ar ta pastilaza? nes tiek receptu perziurejau, kad galva susisuko
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 11 23, 15:41)
dekui
g.gif  doh.gif tamsus man cia miskas, tada dar viena mase dengimui: as gaminu pagal sita recepta

ir ja dengiu torta ir rozes lipdziau  g.gif ji i ka labiau panasi i fondanta ar ta pastilaza? nes tiek receptu perziurejau, kad galva susisuko

tai cia man atrodo MMG

as glicerino neturiu, niekur nededu ir nesu macius schmoll.gif
Atsakyti