Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu bet kiaula tai akyse stovi thumbup.gif ideja super
Kokios spalvos bernui 12 metu daryt mobiliaka - juodos man kazkaip nevalgomas, melynos neisgausiu - gausis zydras, zalia vel bus sviesi, tai gal violetini? g.gif
Atsakyti
Dianocka, gražūs tortai, ypač tas su 2 biggrin.gif
Rugiagele26, nu super thumbup.gif kokios figūrėlės bigsmile.gif
Red69, pilnas toks bokaliukas drinks_cheers.gif
K.lapelyte, kempiniukas gražuolis thumbup.gif
Zibute77, nu kaip gražiai papuoštas tortukas wub.gif Suderinta visiškai valgoma ir gražu.
Asseni, na žiema ant ledo, tai kaip pasaka wub.gif
Neli, koks peliukas žavus wub.gif labai gražus tortas.
Adriu, super idėja thumbup.gif liuks kiaulaitė.
Vinesa, kokie gražūs ir įdomus visi tortukai wub.gif su kalijom labai gražiai sugalvota.
Aize, puikūs teletabiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 23, 10:35)
Tikrai lipdziau..  unsure.gif dukryte gali patvirtint smile.gif

manau cia buvo juokas smile.gif
Atsakyti
Griaustine 4u.gif darytk sokoladine saldainiu mase ir vos vos juodu dazu ( gali paziuret mano albume padanga) tikrai pakankamai tamsi, dar nutepk degtine...labai net valgoma buvo, jautesi tik sokoladas...dabar visada taip darau juoda spalva, nes dazymas mases juodai man schmoll.gif schmoll.gif

Visos mergaites saunuoles, cia jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visas pasiziuriu ir pasidziaugiu
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2010 11 23, 07:39)

Gal kas paaiskintu issamiau,buciau dekinga  wub.gif

pastilažas lipdymui netinka dengti,nes sukieteja...jame nesipila aliejus,o skirtas dengimui yra minkštesnis ir iš jo nelabai forma laiko figureles.....
Atsakyti
labukas
norejau paklausti gal kas zinot kur rasti orchideju ir leliju darymo schema, buvau radus cia ir dabar niekaip nerandu doh.gif gal kartais kas zinot kur yra buciau labai dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 11 23, 14:06)
pastilažas lipdymui netinka dengti,nes sukieteja...jame nesipila aliejus,o skirtas dengimui yra minkštesnis ir iš jo nelabai forma laiko figureles.....

tada dar prie to pacio, dengimo pastilazas yra tas pats kas kociojamas fondant? ir dar is kur kiles pastilazo pavadinimas?
Atsakyti
Aciu, mergaites, dar karta uz grazius zodzius. wub.gif
Rugiagele super figureles.
O as toliau makausi daryti geles, nors man kol kas nelabai sekasi

Violetinis tortas su geltonu bijunu

user posted image

Nuo apacios.
Sokoladinis su vysniomis, karamelinis su bananais ri trapios teslos su abrikosais
Pastilazas, aisingas
Atsakyti
Asseni, wub.gif wub.gif wub.gif koks grozis 4u.gif
Atsakyti
o jetau, Asseni, sirdis apsalo wub.gif labai super super super!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 11 23, 14:48)
Aciu, mergaites, dar karta uz grazius zodzius.  wub.gif

dieve koks tobulai lygus wub.gif wub.gif kada pas mane tokie lygus grazus tiesus bus ???
O bijunas tai fainas, tik gal as daugiau garbanu daryciau.. nu toki riebesni. Bet is esmes tai liuks thumbup.gif

O gal gali mazdaug ismatavimus torto parasyti ? kaip tik siam penktadieniui darysiu 3iu aukstu torta... ir ka dedi, kad neprasmegtu jie ? padekliuka ? o ji paremi kuo nors i dugna ? O kaip gabeni ? as galvoju nusivezti visus 3 aukstus atskirai ir ten vietoje ant stalo sudeti viena ant kito ir pabaigti tvarkyti? ar gerai as cia mastau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 23 lapkričio 2010 - 14:07
QUOTE(Asseni @ 2010 11 23, 12:48)
Aciu, mergaites, dar karta uz grazius zodzius.  wub.gif

Nuo apacios.
Sokoladinis su vysniomis, karamelinis su bananais ri trapios teslos su abrikosais
Pastilazas, aisingas

wow, ja nau grozis, nezinau ka dar tobuliau galima padaryti, juk taip grazu ir tobula, jog net apibudinti zodziu pritruksta. wub.gif wub.gif wub.gif
kiek jis svere? labai jau didelis atrodo.
Atsakyti