Vinesa, Aize BRAVO, liuksiški tortukai
QUOTE(Olesta @ 2010 11 22, 22:41)
Vinesa, Aize BRAVO, liuksiški tortukai
Ačiū Olesta, tu mano pagrindinė kritikė
QUOTE(Asseni @ 2010 11 22, 11:51)
As naudoju ir marcipana, ir pastilaza dengimui, ir pastilaza lipdymui.
Pvz:Dariau miegancia grazuole, tai visas kunas yra pastilazas lipdymui, o sijonas ir plaukai pastilazas dengimui.
Gal galima suzinoti kuo skiriasi pastiliazas lipdymui ir pastiliazas dengimui?
QUOTE(Aviva @ 2010 11 22, 23:10)
Gal galima suzinoti kuo skiriasi pastiliazas lipdymui ir pastiliazas dengimui?
receptūra ir galutinė konsistencija
Nu jo, tik pora dienu neuzejau, o cia tiek graziu tortu
Labai isimine bokalas su nuostabia puta, karapuzikes suniukas - nuostabus!, Asseni Pukuotukas su kompanija ant ledo , dukrytei meskiukas ant zolytes ir adriu kiaulaite
Tortai isties nuostabus ir svarbiausia, kad kiekviena idejote ne tik darbo, bet ir meiles i tuos tortus
Labai isimine bokalas su nuostabia puta, karapuzikes suniukas - nuostabus!, Asseni Pukuotukas su kompanija ant ledo , dukrytei meskiukas ant zolytes ir adriu kiaulaite
Tortai isties nuostabus ir svarbiausia, kad kiekviena idejote ne tik darbo, bet ir meiles i tuos tortus
QUOTE(Elentari @ 2010 11 22, 21:28)
Aš atsiprašau, bet jau ne primas kartas Mergaitės, parašiusios žinutę, paspauskit "Peržiūrėti", matysit, ar gerai pasicitavo, ir tik tada siųskit, o tai kol atrenki, kur kieno čia pasakyta, skaitai ir nesupranti...
labai atsiprasau, pamaciau jau per velai, bet jau taisyti nebuvo kaip.
Ten ta zinute buvo skirta Asseni, as jos buvau klausus apie figureles ir t.t. tikrai nenorejau dviprasmybe sukelti
QUOTE(aize @ 2010 11 23, 01:21)
receptūra ir galutinė konsistencija
nu tiek tai ir as suprantu,kad kazkas recepte skiriasi ,aciu ir uz tiek.
Gal kas paaiskintu issamiau,buciau dekinga
aga,rugiagėlės elnias nerealus ,ale tamsi foto neina įžiūrėt daugiau
aize,gražus tavo tortas,dukrytei tikrai patiks
vinesa,labai dailu
aize,gražus tavo tortas,dukrytei tikrai patiks
vinesa,labai dailu
QUOTE(eda.dita @ 2010 11 23, 01:11)
... karapuzikes suniukas - nuostabus!,...
Jetau panos... negedykit manes. gi ten nuotrauka is interneto, kur turiu issinagrineti is ko ir kaip pagamintas tas suniukas ir gruodzio gale turesiu pati toki padaryti... tai jau dabar stresuoju Ikeliau tam, kad gauciau konsultaciju is patyrusiu, kad po to nereiketu kokius 5is suserti namiskiams, kol gausis toks, kokio reikia Jau kaip ir issiaiskinau, kad tuos "makaronus" daryti is sviestinio-morenginio kremo su antgaliu su skyle. ( buvau nusiteikusi is bedos su zolytes antgaliu daryti, bet tada makaronai butu gavesi plonesni, bet gal irgi variantas
QUOTE(Aviva @ 2010 11 23, 08:39)
nu tiek tai ir as suprantu,kad kazkas recepte skiriasi ,aciu ir uz tiek.
pastilažas dengimui yra skirtas torto dengimui, o lipdymui - figūrėlių lipdymui.
gražūs nauji tortukai įdėti
rugiagėle, nusikopinau tavo figūrėles, kai reiks daryt, tai tada jau žinosiu ) kaip lipdyt labai viskas puiku
rugiagėle, nusikopinau tavo figūrėles, kai reiks daryt, tai tada jau žinosiu ) kaip lipdyt labai viskas puiku