Adriu,kokia kiaulyte,super ideja
[quote=aize,2010 11 22, 20:54]
Sveikutės
Atnešu ir aš savi mažės džiaugsmą, savo vargelį Viskas kaip ir gerai būtų, ale šarlot kremą sutraukė ir aisingas formos visai nelaikė Tai maž nuo apatinio krašto iki ryto visas ir nuvarvės Tik nesuprantu kodėl, ne pirmą kart darau, bet taip gavosi tik dabar
Dengta saldainių mase, viduj varškės kremas, persikai, želė, rududu
Vis pažiūriu jūsų grožiu ir vis tik suvokiu, kad niekada taip nepadarysiu, kiek bedaryčiau tuos tortukus Šleivarankė aš
tik nereik saves taip nuvertinti labai smagus torciukas, man ideja labai sauni, nenuleisk ranku ir stenkis
Sveikutės
Atnešu ir aš savi mažės džiaugsmą, savo vargelį Viskas kaip ir gerai būtų, ale šarlot kremą sutraukė ir aisingas formos visai nelaikė Tai maž nuo apatinio krašto iki ryto visas ir nuvarvės Tik nesuprantu kodėl, ne pirmą kart darau, bet taip gavosi tik dabar
Vis pažiūriu jūsų grožiu ir vis tik suvokiu, kad niekada taip nepadarysiu, kiek bedaryčiau tuos tortukus Šleivarankė aš
tik nereik saves taip nuvertinti labai smagus torciukas, man ideja labai sauni, nenuleisk ranku ir stenkis
QUOTE(adriu @ 2010 11 22, 22:48)
ačiū mergaites tokia nemaža ji man gavos-beveik 3 kg
kaip kiaulaitei ir priklauso
Aize, o man grazus tie tavo tabiai
QUOTE(aize @ 2010 11 22, 21:54)
aize,gausi siknon kad taip save nuvertini.Man labai dailus tavo tortukas ir teletabiai simpatiski,o aisingas baltas man visad laikosi,tai gal mazai cukraus pudros idejai? lauksim dar tavo torciuku
labai dailus tortukai
as ta va pirmiem rimtesniem tortukams kaupiuosi, dvieju vaikuciu gimtadieniai, viens po kito tai ir ruosiuos suneliui meskiuka o dukrai barbe daryt
Labai jau didelis noras kyla pabandyt tu puosimu pasiziurejus jusu grozybiu
as ta va pirmiem rimtesniem tortukams kaupiuosi, dvieju vaikuciu gimtadieniai, viens po kito tai ir ruosiuos suneliui meskiuka o dukrai barbe daryt
Vinesa, WOW
Ypač tas, su kalijom, kokia nuostabi idėja. Super!
Adriu kiaulaitė labai faina
Asseni Mike su draugais - be komentarų
Rugiagėle, nemeluok, kad lipdei tą elnią, tikrai plastmasinį uždėjai iš vaikų žaislų išėmus
Ypač tas, su kalijom, kokia nuostabi idėja. Super!
Adriu kiaulaitė labai faina
Asseni Mike su draugais - be komentarų
Rugiagėle, nemeluok, kad lipdei tą elnią, tikrai plastmasinį uždėjai iš vaikų žaislų išėmus
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 22:03)
žinokit jau rankų pirštų neužtenka suskaičiuot tortukų, bet pagerėjimo nematau Idėja tokia kaip man berenkei Vis tiek gyvenime nenulipdyčiau tų tabių Prasideda žiema, tai pas mus šeimoj gimtadienis ant gimtadienio, tai bus kada pasipraktikuoti vėl. Bent jau savi nemato liapsusų visų
QUOTE(Bossi @ 2010 11 22, 22:09)
Aize, o man grazus tie tavo tabiai
ačiū Tabiai ir man gražūs, torto apačia negraži
QUOTE(vinesa @ 2010 11 22, 22:14)
aize,gausi siknon kad taip save nuvertini.Man labai dailus tavo tortukas ir teletabiai simpatiski,o aisingas baltas man visad laikosi,tai gal mazai cukraus pudros idejai? lauksim dar tavo torciuku
Nukrapščiau jį, dadėjau pudros, perplakiau ir vis tiek nelaiko
QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 22:16)
sėkmės įgyvendinant savo norus ir vaikų svajones Barbė buvo mano antras tortas, aišku neidealus, bet mažiukės džiaugsmas atpirko viską
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 23:03)
Sveikutės
Aš atsiprašau, bet jau ne primas kartas Mergaitės, parašiusios žinutę, paspauskit "Peržiūrėti", matysit, ar gerai pasicitavo, ir tik tada siųskit, o tai kol atrenki, kur kieno čia pasakyta, skaitai ir nesupranti...
QUOTE(adriu @ 2010 11 22, 22:18)
kaip kiaulaitė, tai galėtų turėti ir šiek tiek celiulito LABAI gražus tortas.
QUOTE(vinesa @ 2010 11 22, 22:51)
as atnesu kruva savo torciuku:
QUOTE(aize @ 2010 11 22, 23:54)
liaukis VAIKAI niekada akių nedraskys kad neva ne taip ir ne tas.. atpažino figūrėlę ir puiku.. Svarbu skonis ir kad su meile. Padaryk 200 tortų, ir tik tada ateik čia skųstis savo "šleivom" rankom Viskas gi praktikoje.
QUOTE(Elentari @ 2010 11 22, 22:28)
Aš atsiprašau, bet jau ne primas kartas Mergaitės, parašiusios žinutę, paspauskit "Peržiūrėti", matysit, ar gerai pasicitavo, ir tik tada siųskit, o tai kol atrenki, kur kieno čia pasakyta, skaitai ir nesupranti...
paprasčiausia cituojant netrinti pirmos cituojamo posto eilutės ir dviejų paskutinių
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2010 11 22, 22:30)
atpažino figūrėlę ir puiku.. Svarbu skonis ir kad su meile. Padaryk 200 tortų, ir tik tada ateik čia skųstis savo "šleivom" rankom Viskas gi praktikoje.
čia tai taip Gal kada ir padarysiu, bet kažkiak pasiekimo yra Pradėjau visas jūsų temas skaityt ščyrai pagaliau Tikiuosi kada nors padarysiu idealų tortuką savo akims
na mano ir bus barbe antras, pirmas meskiukas ir aciu, o ir paciai va kartais mes sau bunam laaaaaaaaabai kritiskos
QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 22:35)
na mano ir bus barbe antras, pirmas meskiukas ir aciu, o ir paciai va kartais mes sau bunam laaaaaaaaabai kritiskos
ačiū
O kaip nebūt kritiškai, kai matai ką vis dėl to galima padaryt ir kas gaunąsi Bet gal su laiku ir mums bus viskas
Tikiuosi...