Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Adriu,kokia kiaulyte,super ideja thumbup.gif
Atsakyti
[quote=aize,2010 11 22, 20:54]
Sveikutės 4u.gif

Atnešu ir aš savi mažės džiaugsmą, savo vargelį blush2.gif biggrin.gif Viskas kaip ir gerai būtų, ale šarlot kremą sutraukė blink.gif ir aisingas formos visai nelaikė blink.gif Tai maž nuo apatinio krašto iki ryto visas ir nuvarvės doh.gif Tik nesuprantu kodėl, ne pirmą kart darau, bet taip gavosi tik dabar unsure.gif

Dengta saldainių mase, viduj varškės kremas, persikai, želė, rududu 4u.gif

Vis pažiūriu jūsų grožiu ir vis tik suvokiu, kad niekada taip nepadarysiu, kiek bedaryčiau tuos tortukus blush2.gif Šleivarankė aš doh.gif

tik nereik saves taip nuvertinti labai smagus torciukas, man ideja labai sauni, nenuleisk ranku ir stenkis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 11 22, 22:48)
ačiū mergaites smile.gif  tokia nemaža ji man gavos-beveik 3 kg biggrin.gif

kaip kiaulaitei ir priklauso thumbup.gif

Aize, o man grazus tie tavo tabiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 11 22, 21:54)
Vis pažiūriu jūsų grožiu ir vis tik suvokiu, kad niekada taip nepadarysiu, kiek bedaryčiau tuos tortukus blush2.gif Šleivarankė aš doh.gif

aize,gausi siknon kad taip save nuvertini.Man labai dailus tavo tortukas ir teletabiai simpatiski,o aisingas baltas man visad laikosi,tai gal mazai cukraus pudros idejai? lauksim dar tavo torciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
labai dailus tortukai thumbup.gif
as ta va pirmiem rimtesniem tortukams kaupiuosi, dvieju vaikuciu gimtadieniai, viens po kito tai ir ruosiuos suneliui meskiuka o dukrai barbe daryt ax.gif
Labai jau didelis noras kyla pabandyt tu puosimu pasiziurejus jusu grozybiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 22 lapkričio 2010 - 22:17
Vinesa, WOW blink.gif blink.gif blink.gif
Ypač tas, su kalijom, kokia nuostabi idėja. Super!

Adriu kiaulaitė labai faina drinks_cheers.gif

Asseni Mike su draugais - be komentarų wub.gif

Rugiagėle, nemeluok, kad lipdei tą elnią, tikrai plastmasinį uždėjai iš vaikų žaislų išėmus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 22:03)
tik nereik saves taip nuvertinti labai smagus torciukas, man ideja labai sauni, nenuleisk ranku ir stenkis  thumbup.gif

žinokit jau rankų pirštų neužtenka suskaičiuot tortukų, bet pagerėjimo nematau unsure.gif Idėja tokia kaip man berenkei thumbup.gif Vis tiek gyvenime nenulipdyčiau tų tabių schmoll.gif Prasideda žiema, tai pas mus šeimoj gimtadienis ant gimtadienio, tai bus kada pasipraktikuoti vėl. Bent jau savi nemato liapsusų visų blush2.gif

QUOTE(Bossi @ 2010 11 22, 22:09)
Aize, o man grazus tie tavo tabiai 4u.gif

ačiū 4u.gif Tabiai ir man gražūs, torto apačia negraži blush2.gif

QUOTE(vinesa @ 2010 11 22, 22:14)
aize,gausi siknon kad taip save nuvertini.Man labai dailus tavo tortukas ir teletabiai simpatiski,o aisingas baltas man visad laikosi,tai gal mazai cukraus pudros idejai? lauksim dar tavo torciuku  mirksiukas.gif

Nukrapščiau jį, dadėjau pudros, perplakiau ir vis tiek nelaiko schmoll.gif blink.gif

QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 22:16)
as ta va pirmiem rimtesniem tortukams kaupiuosi, dvieju vaikuciu gimtadieniai, viens po kito tai ir ruosiuos suneliui meskiuka o dukrai barbe daryt ax.gif
Labai jau didelis noras kyla pabandyt tu puosimu pasiziurejus jusu grozybiu smile.gif

sėkmės įgyvendinant savo norus ir vaikų svajones 4u.gif Barbė buvo mano antras tortas, aišku neidealus, bet mažiukės džiaugsmas atpirko viską wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 23:03)
Sveikutės 4u.gif

Atnešu ir aš savi mažės džiaugsmą, savo vargelį blush2.gif  biggrin.gif Viskas kaip ir gerai būtų, ale šarlot kremą sutraukė blink.gif ir aisingas formos visai nelaikė blink.gif Tai maž nuo apatinio krašto iki ryto visas ir nuvarvės doh.gif Tik nesuprantu kodėl, ne pirmą kart darau, bet taip gavosi tik dabar unsure.gif

Dengta saldainių mase, viduj varškės kremas, persikai, želė, rududu 4u.gif

tik nereik saves taip nuvertinti labai smagus torciukas, man ideja labai sauni, nenuleisk ranku ir stenkis  thumbup.gif

Aš atsiprašau, bet jau ne primas kartas doh.gif Mergaitės, parašiusios žinutę, paspauskit "Peržiūrėti", matysit, ar gerai pasicitavo, ir tik tada siųskit, o tai kol atrenki, kur kieno čia pasakyta, skaitai ir nesupranti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 11 22, 22:18)
atnešu aš kiaulę lotuliukas.gif

kaip kiaulaitė, tai galėtų turėti ir šiek tiek celiulito biggrin.gif LABAI gražus tortas.

QUOTE(vinesa @ 2010 11 22, 22:51)
as atnesu kruva savo torciuku:

wub.gif

QUOTE(aize @ 2010 11 22, 23:54)

liaukis irnesakyk.gif VAIKAI niekada akių nedraskys kad neva ne taip ir ne tas.. atpažino figūrėlę ir puiku.. Svarbu skonis ir kad su meile. Padaryk 200 tortų, ir tik tada ateik čia skųstis savo "šleivom" rankom mirksiukas.gif Viskas gi praktikoje.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 11 22, 22:28)
Aš atsiprašau, bet jau ne primas kartas  doh.gif Mergaitės, parašiusios žinutę, paspauskit "Peržiūrėti", matysit, ar gerai pasicitavo, ir tik tada siųskit, o tai kol atrenki, kur kieno čia pasakyta, skaitai ir nesupranti...  doh.gif

paprasčiausia cituojant netrinti pirmos cituojamo posto eilutės ir dviejų paskutinių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2010 11 22, 22:30)
atpažino figūrėlę ir puiku.. Svarbu skonis ir kad su meile. Padaryk 200 tortų, ir tik tada ateik čia skųstis  savo "šleivom" rankom  mirksiukas.gif Viskas gi praktikoje.

čia tai taip drinks_cheers.gif wub.gif Gal kada ir padarysiu, bet kažkiak pasiekimo yra blush2.gif Pradėjau visas jūsų temas skaityt ščyrai pagaliau blush2.gif Tikiuosi kada nors padarysiu idealų tortuką savo akims 4u.gif
Atsakyti
na mano ir bus barbe antras, pirmas meskiukas smile.gif ir aciu, o ir paciai va 4u.gif kartais mes sau bunam laaaaaaaaabai kritiskos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 22:35)
na mano ir bus barbe antras, pirmas meskiukas smile.gif  ir aciu, o ir paciai va 4u.gif kartais mes sau bunam laaaaaaaaabai kritiskos mirksiukas.gif

biggrin.gif ačiū 4u.gif
O kaip nebūt kritiškai, kai matai ką vis dėl to galima padaryt ir kas gaunąsi blush2.gif Bet gal su laiku ir mums bus viskas thumbup.gif bigsmile.gif
Tikiuosi...
Atsakyti