Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Milux @ 2010 11 22, 17:39)
o jeeeeeeeei, kaip taip ispiesti reikia doh.gif tai ir pabersiu kruva klausimu blush2.gif
1. Ar dazu jus prisiperkat tiek spalvu ar cia maisot ir isgaunat kokiu reikia
2. Jai isgaunat kokios yra pagrindines reikalingos spalvos?
3. dazai skysti ar milteliai?
4. su kuo sulipdot figureliu detales, ar juos sei limpa?
5, ar figureles dedamos i saldytuva kad sustingtu?

bandysiu atsakyti:
dazu tuiriu, bet tenka ir maisyti, kad isgauti kita spalva, berods yra papuosimu temoje be komentaru sudeta dazu palete, ten parodyta kas ir kaip.
turiu ir skystu dazu ir milteliu.
figureles sulipdau su laseliu vandenuko arba dektine, arba jei turiu aisingo pasidarius, priklausomai ka darai.
figureles nededamos tikrai kiek zinau i saldytuva, jos sudziusta pacios pastoveje, priklausomai ka darai, jei gelytes tai gali naudoti indeli su kruopomis ir ispausti jas truputi, jos bus grazesnes formos, galima naudoti ir kempineles kosmetines , kos pvz man labai pravercia jei reik kazka paremti, ir dar yra visokiu kitu budu, pasidomek youtube.
Papildyta:
tik cia as issakiau kaip as daugmaz darau, kitos profesionales kepejeles geriau pakomentuos, daug daugiau zino ir moka
Atsakyti
Aciu Zibute 4u.gif
Atsakyti
atnešu aš kiaulę lotuliukas.gif
viduj šokoladinis /bananinis tortas.viršus MMG
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 22 lapkričio 2010 - 20:18
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 19:25)

o ilgai dziusta kai spalvini, nes manau jog reik viena spalva pradziovinti tada kita dazyti, nes susilies, ar kazka netaip mastau?

nea...aš praktiškai viska iš karto padarau...nuspalvinu,o vos vos pradžiusta apvedžioju juodai...tik jeigu smarkiai praskiesit dažus,va tada liejasi.....

Neli,koks fainas lavelis,o Adriu kiaule taupyke kokia faina...super ideja..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 20:18)

tik cia as issakiau kaip as daugmaz darau, kitos profesionales kepejeles geriau pakomentuos, daug daugiau zino ir moka

viska labai gerai atsakei...... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=adriu,2010 11 22, 19:18]
atnešu aš kiaulę lotuliukas.gif
viduj šokoladinis /bananinis tortas.viršus MMG

vaje kokia sauni kiaule taupykle, super thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau supratau, kas ta Jolanta fb biggrin.gif
Superine kiaulaite-taupykle! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Aciu merginom,kad paaiskino kaip aplikacijas daryt,labai pravers.
Adriu parsiukas-taupykle,man toks fainulka ehh... bigsmile.gif
Na, man visu grazus!
as atnesu kruva savo torciuku:
,,juodas miskas,,.MMG,aisingas (2 tortai)
user posted image

user posted image
plikytos teslos su grietinele ir persikais,MMG,aisingas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Vinesa, nu super! thumbup.gif Idealu!
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 20:55)
Vinesa, nu super!  thumbup.gif Idealu!

aciu.
Tik,va nesuprantu kodel idejus dazu man aisingas skydo(paskutiniam tortui) ir ne pirma kart,gal dazai tam netinkami g.gif tie buvo is ,,Rutos,,saldainiu fabriko.
Atsakyti
adriu, kokia fainuoliška kiaulytė thumbup.gif
Atsakyti
ačiū mergaites smile.gif tokia nemaža ji man gavos-beveik 3 kg biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Atnešu ir aš savi mažės džiaugsmą, savo vargelį blush2.gif biggrin.gif Viskas kaip ir gerai būtų, ale šarlot kremą sutraukė blink.gif ir aisingas formos visai nelaikė blink.gif Tai maž nuo apatinio krašto iki ryto visas ir nuvarvės doh.gif Tik nesuprantu kodėl, ne pirmą kart darau, bet taip gavosi tik dabar unsure.gif

Dengta saldainių mase, viduj varškės kremas, persikai, želė, rududu 4u.gif
user posted image

Vis pažiūriu jūsų grožiu ir vis tik suvokiu, kad niekada taip nepadarysiu, kiek bedaryčiau tuos tortukus blush2.gif Šleivarankė aš doh.gif
Atsakyti