Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bossi @ 2010 11 22, 17:51)

pabandyti vis tik reikia bigsmile.gif
Atsakyti
as nezinau kaip kitos merginos tai daro,bet as darau taip :
iskocioju mase ar pastilazo ar mmg nesvarbu, pasiimu jau atsviesta ir is kompo istraukta paveiksliuka ar is kur kitur nusikopijavus ir ji uzdejus ant mases apvezioju konturus, tuomet nuimu ta lapa ir su aisingu juodu jau apvedzioju ant mases, vidu padengiu kaip sugalvoju arba aisinga sumaisau su dazais ir dedu dedu ir su sepetelio kito galo pagalba vis pildau arba imu sviestini krema, ka turiu tuomet pasidarius, tik niekad nededu grietineles nes gali issileisti ir kai jau nupiesiu visa tada ta mase apipjaustau ir lieka tik piesinys, ji graziai kiek imanoma perkeliu ant torto.
kartais keliu dar nepabaigus piesti, kaip sugalvoju smile.gif

tikiuos suypratote, jei kazkas neaisku galesiu dar paaiskinti.
Papildyta:
labai dekinga uz ivertinimus notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 18:56)

4u.gif man kaip pirmokei labai naudinga, dekui
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 18:56)

Papildyta:
labai dekinga uz ivertinimus  notworthy.gif

Aciu, labai aiskiai smile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai padaryta....o aš kitaip darau...iškočioju mases gabala,paimu piešiny...uždedu ant mases...apvedžioju su tušinuku ar pieštuku visus paveiksliuko konturusir išorinius ir viduj visas linija...nuimu piešiny ir ant mases matosi visos linijos...išpjaunu paveiksliuka pagal išorines linijas iš maees,dedu ant torto ir tada dažais piešiu....spalvunu,o linijas pabaigoj apvedžioju plonu teptuku su juodais dažais......
va pvz kaip čiauser posted image
arba čia
user posted image
Atsakyti
oi nu saunuoles jus thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2010 11 22, 17:13]
Labai gražiai padaryta....o aš kitaip darau...iškočioju mases gabala,paimu piešiny...uždedu ant mases...apvedžioju su tušinuku ar pieštuku visus paveiksliuko konturusir išorinius ir viduj visas linija...nuimu piešiny ir ant mases matosi visos linijos...išpjaunu paveiksliuka pagal išorines linijas iš maees,dedu ant torto ir tada dažais piešiu....spalvunu,o linijas pabaigoj apvedžioju plonu teptuku su juodais dažais......

arba čia

tai pas jus graziau ir gaunas, as tai pati toki buda sugalvojus esu.

o ilgai dziusta kai spalvini, nes manau jog reik viena spalva pradziovinti tada kita dazyti, nes susilies, ar kazka netaip mastau?
Atsakyti
Merginos, kiek tortų gražių pridėjot bigsmile.gif

Wonder Pets! Jogurtinis tortas - laivelis su vyšniomis ir bananais, pastilažas, figūrėlės: pastilažas su marcipanu.
user posted image
Atsakyti
man siam savaitgaliui ir kitaim kaip tik mines reik, tai jei nukopinsiu tikiuos nelabai supyksite, nors dar pasidairysiu interneto platybese kokiu kitu paveiksliuku, bet sis toks grazutis kaip ir tinkamas blush2.gif
Papildyta:
[quote=neli,2010 11 22, 17:27]
Merginos, kiek tortų gražių pridėjot bigsmile.gif
Wonder Pets! Jogurtinis tortas - laivelis su vyšniomis ir bananais, pastilažas, figūrėlės: pastilažas su marcipanu.
na jau tie figureliu groziai,nuostabu wub.gif
Atsakyti
o jeeeeeeeei, kaip taip ispiesti reikia doh.gif tai ir pabersiu kruva klausimu blush2.gif
1. Ar dazu jus prisiperkat tiek spalvu ar cia maisot ir isgaunat kokiu reikia
2. Jai isgaunat kokios yra pagrindines reikalingos spalvos?
3. dazai skysti ar milteliai?
4. su kuo sulipdot figureliu detales, ar juos sei limpa?
5, ar figureles dedamos i saldytuva kad sustingtu?
Atsakyti
neli bigsmile.gif tortas super wub.gif
Atsakyti
turiu dar viena klausimeli doh.gif jus nepykit labai 4u.gif
Barbei ar galima sijona puosti dali su dengimo mase ir dali su grietinele? na ar jie nesusipes, nieko nenutiks? ir ar ta dengimo mase kai apdengtas tortas ar galima i saldytuva deti blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti