Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(laimiene @ 2010 11 22, 16:25)
as sau namie isvis nepuosiu, anot maniskio- tik maisos visokie dzibukai, jei kremo per daug ir ta nukrapsto  doh.gif tai ir negadinu maisto

Man vyras irgi sako, kam cia puosi, vistiek suvalgysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 17:42)
Man vyras irgi sako, kam cia puosi, vistiek suvalgysim  lotuliukas.gif

doh.gif ir maniskis toks lotuliukas.gif

Monikute, as irgi uz tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 22, 15:42)
Man vyras irgi sako, kam cia puosi, vistiek suvalgysim  lotuliukas.gif

tas tai tiesa, bet kartais man uzeina toks noras pasibandyti ko nesu bandzius, ypac kai zinau jog tas tortas bus mums tai ir nesijaudinu jog nepavyks, bet is karto nebandzius puosti man daug nervu kainuoja. jjaudinuos labai, kad tik viskas butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 11 22, 17:30)
man irgi čia TRŪKSTA. Žinote ko? Valgytojų trūksta ir taurės Martini  4u.gif
nu jau man sklerozė..tikrai ,gi draugė prašė  doh.gif
Tai čia tik mano nuomonė - tokius plaukus - makaronus padarytum iš marcipano, su tuo puštalietu.
O jeigu antgaliuku.. tai gal pabandyk morenginį sviestinį kremą, arba tik  sviestinį (be morengo). Bezu turėtų gautis irgi, bet ne taip dailiai. Mano supratimu, nebūtų tie plaukai-makaronai taip gražiai atsiskyrę vienas nuo kito.

Monikute, niekas nemėto pomidorais  4u.gif  Tiesiog iš  tų formelių neišlauši to, ką patarei  biggrin.gif

aš tai tuos plaukus žinau su kuo padaryčiau, mano vaikas turi tokį nuo plastelino švirkštą smile.gif tai ten toks galas gal 10 tokių plaukų lenda kai spaudi smile.gif tai man dažnai vaikų žaislai praverčia smile.gif)
Papildyta:
o dėl puošimo, tai aš sau ir nepuošiu, bet būna, jei sau labai ko noriu išbandyti, tai tada puošiu ir bandau smile.gif nes jei ir nesigaus bus nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 11 22, 11:03)
Asseni, nuostabus Tavo kompozitoriaus tortas thumbup.gif  labai graži ruda spalva ir labai įdomi ir originali idėja, gražu  thumbup.gif  figūrėlės pas Tave visada „na vysote“  thumbup.gif

Rekaliuke su Dianočka, nu Jūs tai visada mano kaip čia Jus pavadinus  -  nu myliu labai  wub.gif  blush2.gif  man Jūsų tortai tokie labai už dūšios griebiantys, sėkmės mergytės ir toliau 4u.gif

Red69, retai pasirodai, bet labai dailūs Tavo tortai, užsuk dažniau  4u.gif Bokaliukas toks turtingas thumbup.gif

Jau tas su zuikiais koks mielas, pašėlusiose bezė pusnyse siaučia zuikiai, GRAŽU  thumbup.gif

Aciu Olesta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 11 22, 11:10)
lotutee, del pinigu maiso, tai visa info Migle yra sudejus i virsuje esancia papuosimu tema

rekaliuke,
superinis makvynas, toks lygus.Krepselio geliu spalvos labai grazios
Rueta, geras sprendimas daryti torta be dazu
red69, labai visi tortai patinka. Grazios spalvos, geras apip[avidalinimas, labai tvarkingi 4u.gif
Dianocka, uz kamuoli 100 balu. labai gziai papuostas tortas su puodeliu, 2-ju metuku tortukas labai linksmas, tik nesupratau, ten 2 aukstai?
zibute77, labai daili sokoladine tvorele
Jetau, karapuzike, koks suniukas  thumbup.gif
rugiagele26blink.gif  blink.gif  blink.gif nuostabus, gyvas, veiksmo tortas. O jau briedis, neturiu zodziu koks grazus, tikras thumbup.gif

Aciu asseni uz gera ivertinima smile.gif 2-ju metuku tortukas vieno auksto 4u.gif
Rugiagele 26 labai jau idomus torciukas...toks tikroviskas thumbup.gif
Asseni figureles superines thumbup.gif tokios panasios i tikrus personazus smile.gif bandziau ir as libdyti mike pukuotuka - tai kur tau, ne is tolo neprimena originala...siandiena puosiu viena tortuka, tai veliau pasirodysiu su savo libdyniais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 11 22, 17:42)
o kodėl nepabūti šiek tiek išradingomis ir tokią leliją išspaudus su formele supjaustyti peiliu ir išdžiovinus suklijuoti lapelius po vieną  blush2.gif arba gėlės viduriuke padaryti didesnį įdubimą  g.gif  Aš nieko pripiršti nenoriu, gink Dieve savo skonio įpiršti  blush2.gif bet vat kažkodėl reikia kabinėtis prie mano "skonio"  unsure.gif
Aš tik gero linkiu ir savo  kažkokius patarimus, pamąstymus noriu išreikšti, kad tik gražiau gautųsi  ax.gif  nereikia ant manęs pykti jei ne visad sakau, kad tortas gražus  blush2.gif  jei norime siekti tobulybės, tai ir siekime  4u.gif

Va va as vakar jutube dar ziurejau kaip atskirai daro lapelius o tik po to i viena su juostele teisingai cia sakai ir su peiliu pabraizo smile.gif
Atsakyti
Dianočka,tavo tortai kaip visada puikus ir išbaigti...labai man jie patinka....
asseni,labai labai gražus su Mike...išsisaugojau..ideja pravers,tik su figurelem žinau ,kad krachas bus..... doh.gif lotuliukas.gif
Rugiagele,dar viena šaunuole figureliu meistre.......labai šaunus tortas thumbup.gif
Atsakyti
atnesu dar viena, jogurtinis su vaisiais, aisingas, sviestinis kremas ir pastilazas gelytes

user posted image
Atsakyti
Na va žiuriu ir galvoju....kaip gražiai galima papuošti torta trupinukais......šaunu Žibute77 thumbup.gif
Atsakyti
nu nuostabus tie jusu tortukai 4u.gif
va paaiskinkit man prasau ax.gif su kuo jus piesiat tuos piesinius? na vat kad ir tame paskutiniame traukinuke, tie visi konturai , linijos su kuo padaromos?
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 11 22, 17:30)
atnesu dar viena, jogurtinis su vaisiais, aisingas, sviestinis kremas ir pastilazas gelytes

user posted image

grazus, dailus thumbup.gif

o man idomu ant ko jis piestas? negi ant kremo g.gif
Atsakyti
zibute, labai grazus garveziukas
Atsakyti