QUOTE(Giedruolė @ 2010 12 23, 15:28)
O tai ar pakaks automatukus pakeisti juk apšvietimui 12V išvedžiota bus, ar V laidams neturi reikšmės?
Aš tikrai palaikau ir jus Viliene ir kitus nebijančius naujovių ir save tik mane dar vyras galėtų palaikyti Čia kaip ir privaloma būtų ne tik malonu
Papildyta:
Gerų švenčių visiems ir turtingo . Nepersivalgykit o gerai (atšvęskit, o ne prisigerkit, turiu omenyje )
Aš tikrai palaikau ir jus Viliene ir kitus nebijančius naujovių ir save tik mane dar vyras galėtų palaikyti Čia kaip ir privaloma būtų ne tik malonu
Papildyta:
Gerų švenčių visiems ir turtingo . Nepersivalgykit o gerai (atšvęskit, o ne prisigerkit, turiu omenyje )
Aišku yra variantas naudoti plonyčius laidus nes 12V srovės bus juokingai mažesnės nei 220V, bet laidų 12V ir laidų 220V kainos skirtumas bus neįpatingas. Todėl aš pasiryžęs naudoti tuos pačius, sistema bus "220V ready", ir automatukų keitimas leis pereiti į 220 be didesnių pertrvarkymų.
Nu kas dėl tai trys dienos be darbo ir rimtesnio pasisedėjimo gali būt per daug. Vos nepasidarėm darbo dienos ryt, tuomet liktų tik dvi.
Mėgstu retai, bet kokybiškai: su gera kompanija, puikiu maistu, aišku ir gėrimais. Kaip ir anksti dar vieni kitus sveikint, dar manau paplepėsim, bet nuoširdžiai geriausi linkėjimai visiems!!!