Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai-VI

Butu gerai, kad visi vaikai po operaciju sirgtu maziau...

Cia mano svajone... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 lapkričio 2010 - 14:34
as jau istryniau savo posta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 11 30, 14:25)
na, as is savo puses patarciau, kad kuo greiciau, tuo geriau, nes neduok, die, lauki kelias dienas, o vaikas ima ir suserga..is patirties sakau doh.gif

Tai va, galvoju arba dabar arba per atostogas. O jus po operacijos adenoidu, kada iesejote i darzeli?
Atsakyti
siaip buvome namuos, kaip ir liepe, apie pora savaiciu, bet siaip tai ir po savaites buvo galima drasiai leisti..nes savijauta buvo puiki net jau sekanti ryta..tikrai lengvai sia operacija vaikai pakelia, su tonzilem gal liudniau, nes skaudena gerklyte dar kuri laika
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 11 30, 13:25)
na, as is savo puses patarciau, kad kuo greiciau, tuo geriau, nes neduok, die, lauki kelias dienas, o vaikas ima ir suserga..is patirties sakau doh.gif

nU VA MES LYGTAIS SVEIKI... TFU TFU TFU.... uzsirasem ketviradieni operacijai.. meldziuos kad nesusirgtu....
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 11 30, 16:57)
nU VA MES LYGTAIS SVEIKI... TFU TFU TFU.... uzsirasem ketviradieni operacijai.. meldziuos kad nesusirgtu....

Sveikatos jums.
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 11 30, 17:57)

tfu tfu tfu...laikau kumscius 4u.gif
Atsakyti
na mes jau po adnoidu/tonziliu operacijos KMUK. vakar pagulde, 8 val palatoje gulejome, gydytoja vizitavo,apie 9.30 dave tabletuke ir nunesiau i operacine, 10.15 val maziuka parveze jau. piktas visas buvo, rekavo, verke, ir kelis kartus vimtelejo kraujais, bet po ramaus sesutes pokalbio su vaiku, daugiau nebverke taip ir iaksu tada jokiu gerklytes dirginimu nebeliko dideliu. tai visa diena praktiskai ir pramiegojo, prabunda, apziuri, akd salia esu ir vel miegoti. vakare lasalines state, nes visa diena nieko valgyti nebuvo galima, tik kelis gurksniukus vandenuko. sukapsejus lasalinems vaikas atsigavo, jau ir iki toleto nuejom (8 val gulejo) ir banano puse suvalge, ir ledu puse porcijos. nakciia palikau su tveliu visai zvalu, jau net uzimaniusi valgyti daugiau. o palikau del to, kad pagulde mus i vyru palata, tai kazkaip nelabai smagu tiek man, tiek vyriskiams butu buve biggrin.gif tai va kaip naktele praejo enzinau dar, bet jei MB neskambina, tai gal gerai. vaziuosiu pakeisti, nors gdytoja zadejo uzsukti anksti ir jei viskas gerai, isleisti snd. zodziu ziuresim kaip toliau seksis gydytis. tiesa tonziles jau buvo kaip kose, o adenoidai III-IV laipsnio. sirgom daznai, jei laiku neisigyddavome, tai su komplikacijomis i ausytes, kelis kartus jau bugeneliai truke buvo:( tai dabar tikiuosi, kad infekciju zidinuku pagrindiniu nebelike bus unsure.gif
Atsakyti
sveikutes mamos,
jungiuosi ir aš į jūsų gretas, nors geriau mūsų čia mažiau būtų...
trečiadienį ir operuosim dukrytei adenoidus.. mums tik 2m4men, bet jau nebeturim kitos išeities.
noreciau Skorpe pasiteiraut, kodel jus paliko klinikose???nes siaip sako paleidzia po keliu valandu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adiavvv: 02 gruodžio 2010 - 08:12
QUOTE(adiavvv @ 2010 12 02, 10:11)
sveikutes mamos,
jungiuosi ir aš į jūsų gretas, nors geriau mūsų čia mažiau būtų...
trečiadienį ir operuosim dukrytei adenoidus.. mums tik 2m4men, bet jau nebeturim kitos išeities.
noreciau Skorpe pasiteiraut, kodel jus paliko klinikose???nes siaip sako paleidzia po keliu valandu???

Sveika prisijungus, nors tiesa sakia, geriau musu maziau.
Siaip dauguma kam operuoja adenoidus ir tonziles paleidzia kita diena, jeigu tik adenoidus tai ta pacia , aiksu daug kas priklauso nuo pacio vaiko sveikatos smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai ir aš su savo mergyte 2,5 m. jungsiuosi į Jūsų gretas. Mums jau ilgai nepraeina sloga, tai siunčia pas LOR, o iš ten spėju ir į KMUK. Na, bet taip nesinorėtų tos operacijos doh.gif Gal sakau, geriau, kai jau vyresnė bus. Bet ... ar pasveikstama šiuo atveju????
Kokie buvo pas jus požymiai, kad gali tekti operuoti adenoidus????
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2010 12 02, 11:21)
Tikriausiai ir aš su savo mergyte 2,5 m. jungsiuosi į Jūsų gretas. Mums jau ilgai nepraeina sloga, tai siunčia pas LOR, o iš ten spėju ir į KMUK. Na, bet taip nesinorėtų tos operacijos  doh.gif  Gal sakau, geriau, kai jau vyresnė bus. Bet ... ar pasveikstama šiuo atveju????
Kokie buvo pas jus požymiai, kad gali tekti operuoti adenoidus????

Sirgome kas savaite, kas dvi. Ir taip du metus.
Atsakyti