Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai-VI

QUOTE(rennate @ 2011 01 24, 20:10)
O mes patys pagalvojom, kad gal reikia palaukti pavasario, kad nebutu dar blogiau  g.gif

mes irgi nusprendėm palaukti palankesnių orų ... Turiu galimybę sėdėti namie, neleisti į draželį, tai ir tempsim. Nors ir namie sėdėdami susloguojam profilaktiškai per mėnesį kartą doh.gif Į lauką einam visada, tikrai nesutinku, kad reikia laikyti vaiką kambary,kai oras neblogas. Kaip tik tas bacilas pravėdinam grynam ore.

O dėl antibiotikų, tai tikrai nesamonė duoti profilaktiškai gun_bandana.gif Taigi po to kaip tik tas organizmas nusilpsta ir gaudo kiekvieną virusą... Tuo labiau, kai dabar gripo ir kitokių virusų epidemijos. Neįmanoma izoliuotis nuo visuomenės, juk ir į parduotuvę reikia ir į darbus tėvai eina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 25 sausio 2011 - 11:44
Sveikutes, as esu pries antibus, nebent tada kada ju tikrai reikia. O tai parodo kraujo tyrimai. Bendras ir CRB.

Mes irgi po operacijos adenoidu. Darem lapkriti. Bet vaiko i darzeli nevedu, nes turiu maziuka namie. Tuo labiau reikia atsigauti po tos operacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 25 sausio 2011 - 13:02
visiskai sutinku, visada vezuosi ir prasau daryti CRB tyrima, taciau buvo nutikimas praeita karta...crb rode normas, kraujas puikus, bet kosejo vaikas siaubingai, temp 38, daktaras svarste ir nutare duoti klacida, nes sese jau namuose su plauciu uzdegimu buvo..ir ka manot, kita diena jau mano vaikui isgerus 2 dozes antib -bronchitas doh.gif nelaimingoji mikoplazma 4u.gif tad kartais vien reaguoti i krauja g.gif dziaugiuosi,kad tada isvengem plauciu uzdegimo, o sesei vis tempe tempe ir gavosi plauciu uzdegimas
Atsakyti
Na as tai siaip irgi esu pries antibiotikus profilaktiskai,bet kai jau reik ir ner kur detis,tai skaudancia sirdimi duodu verysad.gif . nors tiek gerai,kad dar ju kol kas mazai tesam gave, tfiu tfiu tfiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ruošiamės ir mes adenoidų operacijai. Tempėm šitą reikalą nuo 1,5 metukų, prigėrėm visokių vaistų, išleidom krūvas pinigų doh.gif Dar džiaugiuosi, kad mūsų gydytoja neskuba antibiotikų skirt, vis išsisukam nuo jų. Tik va šiemet į kiekvieną slogą pradėjo labai jautriai reaguot ausys. Sloguoja vaikinas praktiškai ištisai nuo rugsėjo (praeitą žiemą pradėjom tik nuo gruodžio, jaučiasi "progresas" biggrin.gif ) po stipresnės bangos įtraukti būgneliai, kurie labai sunkiai atsistato. Pasidarėm audiogramą: vidutinio laipsnio neprigirdėjimas doh.gif Nu ir aišku pastoviai visi lydintys adenoidus "džiaugsmai"- jau nebekvėpuoja pro nosį visiškai, pastoviai skauda gerklę, išburkusios tonzilės, knarkimas naktį, kalba pro nosį, vaikščiojimas visada išsižiojus, darosi išsiblaškęs ir t.t, ir pan. Operacija būtina.

Tik vat dabar galvos skausmas kur operuotis ar į KMUK važiuot geriau (užsiregistravom pas Minkevičienę), ar į III-ią ligoninę pas Šaulį prašytis? Gal kuri turit patirties ir ten ir ten?

Ir kas išrašo biuletenį operacijos ir gijimo laikotarpiui, ar ligoninė ar šeimos gydytoja? Pas ką prašyt?

Būtų didelis dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
ne, ne profilaktiskai antibiotiku, bet jei pvz yra kosulys ir sloga, kurie nepraeina menesi, tai teoriskai gal ir galima operuoti butu, bet sake butu lengviau, jei pagertu antibiotikus...
Atsakyti
Minkevičienė labai gera gydytoja,bet aš operuočiau vaikutį( operavau) pas ŠAULĮ,nes jis irgi labai geras,ir dar del to,kad klinikose kiek man žinoma paprasta aplinka,paguldo į suaugusiuju skyriu. O va trečioj ligoninej man labai patiko aplinka,jau rašiau paie tai,kad yra vaikučiams žaidimu kambarys,čiulba narvelyje zebriniai amadinai,belaukiantiems teveliams ten pat kavos aparatas,na žodžiu ten visai kitaip:super Dėl biuletenio,tai tikrai išrašo ligoninėj,operaves gydytojas,bent jau trečioj.
Atsakyti
mes operavomes 2 kartus ir tik pas minkeviciene thumbup.gif kruopsciai dirba, aiskiai isaiskina tevams viska...man ji labai puiki daktare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 01 26, 09:34)
mes operavomes 2 kartus ir tik pas minkeviciene thumbup.gif kruopsciai dirba, aiskiai isaiskina tevams viska...man ji labai puiki daktare thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif tikrai superine gydytoja, mes pas ja irgi dviguba operacija turejome (tonziliu ir adenoidu) 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, bet aiškiau nepasidarė biggrin.gif Mes praeitais metais pas Minkevičienę konsultuotis buvom, tai labai patiko kaip gydytoja. Pas Šaulį mažiuką vežėm, kai mūsų LOR jau įtarė adenoidus, tai toks irgi nieko nors trumpai mes ten su juo bendravom. Šiaip esam užsirašę pas Minkevičienę vėl vasario mėn, tik dar vis mėtausi, gal geriau į III-ią važiuot. Įdomu tik kur mažesnės eilės operacijoms, kad nereiktų laukt mėnesį, nes taip ir noras operuotios išvis gali praeit biggrin.gif

Mačiau dėl actifedo diskutavot, tai aš klausiau ir pas savo gydytoją ir klinikose, kaip ten su tuo amžium yra, tai galima jį nuo nuo pusės metų amžiaus, tik atitinkamai dozuot reikia ir aišku su gydytojais konsultuotis. Ir gydytojų ir mano nuomone tai vistiek yra mažesnis brudas negu antibiotikai.
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2011 01 25, 22:11)
Tik vat dabar galvos skausmas kur operuotis ar į KMUK važiuot geriau (užsiregistravom pas Minkevičienę), ar į III-ią ligoninę pas Šaulį prašytis? Gal kuri turit patirties ir ten ir ten?

Ir kas išrašo biuletenį operacijos ir gijimo laikotarpiui, ar ligoninė ar šeimos gydytoja? Pas ką prašyt?

Būtų didelis dėkui už informaciją 4u.gif

Na,manau atsakiau į jusu užduotus klausimus,kas vis tiek neaišku? Pasidalinom savo patirtim,kad aš tik už Šaulį,nes jis netik,kad gydytojas geras,bet ir aplinka puiki vaikams. Dar klausėt dėl eiliu,tai ju nera,skambinat tiesiai Šauliui pvz.šiandiena,ir manau,kad kita savaite jusu vaikelį operuotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 01 26, 10:47)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif tikrai superine gydytoja, mes pas ja irgi dviguba operacija turejome (tonziliu ir adenoidu) 4u.gif

mums tai teko laime kas keli metai tie dziaugsmai doh.gif bet jau praeity visaks thumbup.gif o mes pas ja ir dabar lankomes, jei aks neaisku, as musu miestely nepasitikiu lor, skambinu ir lekiam i kauna..

o trecioj ligoninej... g.gif nezinau, man patikiamiau klinikos, mergaites darzelyje opruota mergaite 3, tai dabar eile laukia pas minkeviciene is naujo operuotis, nes ne viskas svariai buvo isgramdyta doh.gif

atsiminkit, visiems gera nebusi..kiek mamu, tiek nuomoniu...as tik uz Minkeviciene, taciau jus turit apsisprest, o ne sm klausyti....uz jus niekas nenuspres 4u.gif paskui dar liks kaltu, jei kas ne taip....rinktis jums, nes jusu vaika operuos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 26 sausio 2011 - 12:14