Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai-VI

QUOTE(Labri_ @ 2010 12 20, 20:44)
Mums praejo savaite po operacijos adenoidu. Pradejobegt nosyte. Tai ar cia taip turi but, kad valosi ara kas panasaus, ar cia jau sloga pasigavom?

taip turi buti 4u.gif skaidrus vandenukas toks pabegs dar kuri laika mirksiukas.gif
Atsakyti
galima plaut juros vandenuku, tik netraukit, tegu isbega, ir ispucia jei moka, tik svarbu netraukti, o plauti tikrai galima.
mano dukryte zinokit tikrai penkias naktis neramiai miegojo po operacijos, paskui jau pastebejau, kad tas nubudimas psichologinis yra, gal baime, ar net narkozes poveikis, tai daviau sedatif tabletele, prabudo nakti, bet neverke, greit vel uzmigo, ir taip daviau dar pora nakteliu.dabar jau miega gerai, ramiai.
vat kas man nepatinka tai tai, kad pradejo nerisliai kalbeti, si problema islindo mazdaug praejus savaitei po operacijos.ligi tol snekejo puikiai, dabar ne visad suprantam ka sako. gal kam buvo taip???
QUOTE(jalka @ 2010 12 19, 12:47)
mano merginai prasidejo sloga doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
sese parnese bacila...
turbut plaut juros vandeniu negalima?

Papildyta:
vat matot kaip skirtingai, o as pamenu gydytojo klausiau ar galima plauti su juros vandenuku, sake kad taip, tik praplaut, daugiau nieko..
tai kaip is tirkuju???
ir dar tiesa, kada tas kvapas dingsta???
QUOTE(Skorpe @ 2010 12 19, 12:54)
bent jau mums sake 10 dienu nelisti prie nosies, niekuo neplauti, nepurksti, nieko nedaryti, bet zinoma geriausia kiekvienu atveju su gydytoja pasikonsultuoti;)

Atsakyti
QUOTE(adiavvv @ 2010 12 21, 08:28)
galima plaut juros vandenuku, tik netraukit, tegu isbega, ir ispucia jei moka, tik svarbu netraukti, o plauti tikrai galima.
mano dukryte zinokit tikrai penkias naktis neramiai miegojo po operacijos, paskui jau pastebejau, kad tas nubudimas psichologinis yra, gal baime, ar net narkozes poveikis, tai daviau sedatif tabletele, prabudo nakti, bet neverke, greit vel uzmigo, ir taip daviau dar pora nakteliu.dabar jau miega gerai, ramiai.
vat kas man nepatinka tai tai, kad pradejo nerisliai kalbeti, si problema islindo mazdaug praejus savaitei po operacijos.ligi tol snekejo puikiai, dabar ne visad suprantam ka sako. gal kam buvo taip???

kas del juros vandens matomai, cia nuo gydytojo priklauo. mums sake, kiek puciasi, tiek ispusti i nosiniuka, o nei purksti ka ten nieko nedaryti, nelisti. tai taip ir darem.

kas del kalbos, tai jo mazdaug svaaite po operacijos labai idomiai kalbeti pradejes buvo, bet dabar va beveik trys savaites jau praeje, ir kalba vel normaliai, netgi sakyciau mano snekuti geriau kalbeti pradejo;)

o va pooperacinis periodas koks visiems skirtingas, mano mazasis, isskyrus pirma nakti ligonineje, miegojo namuose puikiai, jokiu prabudimu, jokiu verkimu- nieko, rytais tik matydavosi, kad skauda gerklyte (jam ir tonziles operuotos buvo), tai vaistuka duodavau ir vel kaip sveikas visas..po kokiu 5-7 dienu jau ir tempu nebuvo nieko, praejus 10 dienu visiskai sveikas, o va beveik po 3 sav isejom i darza, kontaktui su vaikais, tai va ir paziuresim kaip toliau viskas rutuliosis cool.gif
Papildyta:
kvapas is brunos irgi po 10-14 dienu kazkr isnyko, o iki tol palaipsniui mazejo 4u.gif
Atsakyti
aciu, mane nuraminot del kalbos, vadinas tai normalu, as tikejau kad susitvarkys, bet vis ramiau, kai tai patyrusi mama pasako smile.gif
kvapas mazeja, bet idomu kada jis isnyks, mes tai bandysim ketvirtadieni eit i darzeliuka, bus praejusios dvi savaiteles, veina diena nueisim, kaledine eglute smile.gif o paskui vel namuos, sventes.
Atsakyti
Sveikutes, mums po aenoidu operacijos, liepe nepurskti jokiu vaistu i nosi, jokiu juros vandenu ir t.t. Nes turi zaizdeles uzgyti, o dregme joms trukdytu. Operavom pries men.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 12 21, 09:06)
Sveikutes, mums po aenoidu operacijos, liepe nepurskti jokiu vaistu i nosi, jokiu juros vandenu ir t.t. Nes turi zaizdeles uzgyti, o dregme joms trukdytu. Operavom pries men.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano Jokubas vel serga sad.gif
po adenoidu operacijos praejo 2 savaites, isleidau dviem pusdeiniam i darzeli, viena karta i lauka ir se kad nori - vel sloga iki keliu.. sad.gif
siandien tik i svente darzelyje nueisim ir vel atgal namo pas seneli... sad.gif

Sakot nieko nepurkst ? .... bet ziuriu jau geltoni snargliai eina... tai nebezinau - plauti ar ne?....
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 12 21, 10:01)
po adenoidu operacijos praejo 2 savaites, isleidau dviem pusdeiniam i darzeli, viena karta i lauka ir se kad nori - vel sloga iki keliu.. sad.gif

Sakot nieko nepurkst ? .... bet ziuriu jau geltoni snargliai eina... tai nebezinau - plauti ar ne?....

dvi savaites praeje, tai gal ir galima jau plauti, bent jau kaip po 10 dienu pas gydytoja buvom, tai sake galit gyventi normalu gyvenima jau;), dar kelias dienas neleido astriais kampais maisto niamnioti, o siaip sake viska darykit iprastai, gyvenkit neprisimindami pooperacinio laikotarpio..tas nepurskimas man rodos daugiau tas dvi savaites galioja..o del visa ko apsukite gydytojai;)
Atsakyti
mano merginai nosis nebebega doh.gif taip ir likau nesupratus sloga buvo ar cia taip valesi intensyviai kelias dienas g.gif kadangi nosyte neuzsikisdavo nei ka lasinau nei ploviau..siandien jau isvedziau pas mociute
Atsakyti
QUOTE(adiavvv @ 2010 12 21, 10:30)
vat matot kaip skirtingai, o as pamenu gydytojo klausiau ar galima plauti su juros vandenuku, sake kad taip, tik praplaut, daugiau nieko..
tai kaip is tirkuju???

Mums taip pat 10 dienu neleido purksti juros vandens, nes gali sudirginti.. Sake kiek isbegtu - tiek nuvalyti, netgi stipriai pust nerekomendavo..
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 12 21, 10:01)

Tik po operacijos mums neleido nieko purskti i nosi, kokias dvi savaites. Paskui jau purskti galima. Nes zaizdeles jau uzgijusios.
Atsakyti
na ka mano merginai salins ir tonziles ir adenoidus tuo paciu po savaites. Nu bijau neispasakytai blink.gif
Atsakyti