Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai-VI

QUOTE(jalka @ 2010 12 15, 10:53)
as ir galvoju,kad amzius reiksmes turi,mes maziausios vakar buvom.kiti vaikiukai didesni,tikrai lengviau atsigavo is po narkozes... verysad.gif
as va skaitau kad daugelis po savaites vel apsilanket pas gydytoja g.gif mums apsilankyt neliepe,sesutes uzklausiau,sako nieko gi gydytoja nematys kad ir apsilankysit,atseit adenoidus tikrina pirstais,juk nekis gydytoja pirsto nedraskys vel gerklytes..

Na gyd. paziuri su veidrodukais kaip ten viskas sugije ar nekraujuoja niekas.
Mes lankemes pas operavusia gyd. po savaites.
Atsakyti
o mes pas savo seimos gydytoja buvom, nes mane naramino kosuliukas, bet pasirodo viskas gerai.tiksliau plauciukai svarus.
o knarkia vis dar, nors jau septinta diena po operacijos, tai nzn kada susitvarkys, nors kvepuoja pro nosi, nors kartais ir pro burna, matyt kaip jai patogiau.
Atsakyti
mums kai tikrino del adenoidu-kiso pirsta,nes per maza burnyte su veidroduku ziuret,taip pasake,tai naturalu turbut kad ir sugijimo negales su veidroduku paziuret.bet jei kazkokiu komplikaciju neislys,tai ir sugis...
dabar jau lig atsigaves vaikas,zaidzia,valgo mandarinus..gal viskas bus gerai
Atsakyti
na ka laukia ir musu adenoidu bei tonziliu salinimas. Dukrytei 6 metai. Kazkaip mane labai neramina tas tonziliu salinimas,Ar labai sunkiai atsigauna vaikiukai po tonziliu operacijos? ir kiek laiko reikia but ligonineje.Mums siulo operuotis iki svenciu.Bet as nezinau juk sventes ant nosies vaikas nores ir saldumynu ir siaip kokiu skanestu o negales...Ir siaip kokios sventes jei skaudes g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 12 15, 11:53)
as ir galvoju,kad amzius reiksmes turi,mes maziausios vakar buvom.kiti vaikiukai didesni,tikrai lengviau atsigavo is po narkozes... verysad.gif
as va skaitau kad daugelis po savaites vel apsilanket pas gydytoja g.gif mums apsilankyt neliepe,sesutes uzklausiau,sako nieko gi gydytoja nematys kad ir apsilankysit,atseit adenoidus tikrina pirstais,juk nekis gydytoja pirsto nedraskys vel gerklytes..

tikrai ne amzius turi reiksmes..mano mergina 6 metu, gan sunkokai atsigavinejo, kelesi, blaskesi, verke, po poros valandu praejo viskas..bbet cia buvo tonziliu operacija, po edenoidu lygiai taip pat buvo, nors mazesne 4 m.o kaimynes vaikiukui 3 metai ir taip sunkiai viska pernese, visas dvi savaites ne kas buvo..cia labiau gal pagal vaika priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2010 12 15, 12:17)
Mamos, kuriu vaikuciai isoperuoti, kiek ilgai vaikai sniurkscioja dar nosimi?  Jau trecia diena, bet ji tarukia nosi i save. nakti truputi paknarke, dar skauda gerkle, dar duodu paracetamolio. Kada viskas stos i savo vezes?

gerklyte maniskui tai ilgokai paskaudejo, bet tik kai ryja sake skauda. Vaistukus tik viena diena gerem. O kad skauda ryjan gyd. sake normalu, nes ten viskas isbukre.
Atsakyti
mano pirma sunu kai isoperavo,tai maziukas knarke apie menesi sad.gif ir knarke kaip tikras diedas wink.gif daktare sake,kad susitvarkys ir susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 12 15, 14:59)
tikrai ne amzius turi reiksmes..mano mergina 6 metu, gan sunkokai atsigavinejo, kelesi, blaskesi, verke, po poros valandu praejo viskas..bbet cia buvo tonziliu operacija, po edenoidu lygiai taip pat buvo, nors mazesne 4 m.o kaimynes vaikiukui 3 metai ir taip sunkiai viska pernese, visas dvi savaites ne kas buvo..cia labiau gal pagal vaika priklauso g.gif

ko gero,nuo organizmo reakcija i narkoze ir visa kita...
jau lig geriau mano mergina jauciasi ir zaide ir valge..dabar miega pokaicio.kad tik padetu tas adenoidu salinimas...o zaizdele uzgis..
tiesa nosyte biski bega...bat taip turbut turi buti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 15 gruodžio 2010 - 14:54
laba diena ,jalka,tikiuosi,kad jusu maziukei viskas bus gerai po operacijos smile.gif as savo mazyli vezu ryt i klinikas pas LOR,kad paruostu operacijai,nes kaip minejau nuo rugsejo iki dabar sloga-ateina ir praeina sad.gif aciu dievui nesergam rimciau
Papildyta:
ir man atrodo,kad amzius cia nieko detas.mano pirmaji kai isoperavo,tai matesi ,kad vaikui blogai,bet jis antiek norejo valgyti,kad jis reke tol -kol negavo pavalgyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taika75 @ 2010 12 15, 16:56)
laba diena ,jalka,tikiuosi,kad jusu maziukei viskas bus gerai po operacijos smile.gif as savo mazyli vezu ryt i klinikas pas LOR,kad paruostu operacijai,nes kaip minejau nuo rugsejo iki dabar sloga-ateina ir praeina sad.gif aciu dievui nesergam rimciau
Papildyta:
ir man atrodo,kad amzius cia nieko detas.mano pirmaji kai isoperavo,tai matesi ,kad vaikui blogai,bet jis antiek norejo valgyti,kad jis reke tol -kol negavo pavalgyti smile.gif

O jusu mazyliui ta slogyte butent del adenoidu? Maniskei irgi kazko kartojasi sloga, anksciau taip nebuvo doh.gif
Atsakyti
musu maziukas nuo rugsejo pradejo eit i darza- prasidejo ta nelemta sloga,daktarai sako,kad adenoidai kalti sad.gif kai nejo i darza,viskas buvo gerai-sloga budavo,bet labai retai-i tris menesius karta
Atsakyti
QUOTE(Taika75 @ 2010 12 15, 17:12)
musu maziukas nuo rugsejo pradejo eit i darza- prasidejo ta nelemta sloga,daktarai sako,kad adenoidai kalti sad.gif kai nejo i darza,viskas buvo gerai-sloga budavo,bet labai retai-i tris menesius karta

Mes darziuka antrus metus jau lankome, nu bet slogyte dabar kazkokia daznesne, gal musu adenoidai dar paaugo, nu matysime pas LOR, sausio vidury uzrase
Atsakyti