laba mamytes,
mano mazaja penktadieni operavo, grizom namo, tai taip vaikas knarkia tikiuosi cia tik tol kol neuzgijo, nes baisiai neramu, kalba irgi pakitus, blogai kalbejo dar vis iki siol, tai dabar dar daugiau vaikas nesuprantamai kalba
buna taip...po keliu dienu turetu gereti viskas..
QUOTE(sauluciukas77 @ 2010 12 12, 17:38)
Sveikos mergytes, mums irgi rado adenoidus, iki pavasario jei nepageres, siulo operuotis.
Norėčiau dar išbandyt vaistukus, gal pasidalinsit savo patirtim, pvz. po kiek lašiukų ir kelis kartus per dieną duodate Lymphomysot?
Norėčiau dar išbandyt vaistukus, gal pasidalinsit savo patirtim, pvz. po kiek lašiukų ir kelis kartus per dieną duodate Lymphomysot?
Mes geriam siuos lasiukus 3 kartus dienon po 15 lasiuku, ir anksciau kai juos gerem purskemes IMUWASH 2 kartus dienon po 1 ipurskima
sveikutes, griztam mes, jau po operacijos, tiksliau ketvirtadieni pjove adenoidus, tai gydytojas taip isireiske, kad butu uzteke dviem vaikam mano dukrytes adenoidu.dideli. o gyjam.... sunkiai... nzn kaip jums su skysciais, pirma dien apo operacijos gal 300ml isgere, bet litro tikrai ne...nu bet su siuo dalyku susitvarkem, jau geriam, jau ir valgom, bet naktim jin man labai silpna. ibufena duodu pastoviai, nes jei tik negauna kazkaip greit nusilpsta. ir kas man nepatinka, tai akd nakti uzeina kosulio priepuoliai... o knarkia, tai kartais net garsiau negu pries tai, bet kazkaip sitas manau su laiku susitvarkys, kaip ir gereja kalbos rislumas.
i kelinta diena jus jau jautetes geriau???
ar nebudavo kad naktim vaikas jaucias prastai, o diena ziurint tai visai gerai.
Papildyta:
na mums ir siule vartoti imuniteta stiprinancius, nes darzeliuka lankom, kvepavima lengvinancius vaistukus, siule temti kiek imanoma ilgiau, atseit gal organizmas pats susidoros, prisitaikys, praeis tas krizinis periodas, bet...biski gailiuos kad ilgai tempem, nors mums tik 2m4men, turejom didelius adenoidus, visa tai galejo nuvest prie rimtesniu ligu...tik dabar sunkiai ir gyjam..labai sunku..
i kelinta diena jus jau jautetes geriau???
ar nebudavo kad naktim vaikas jaucias prastai, o diena ziurint tai visai gerai.
Papildyta:
na mums ir siule vartoti imuniteta stiprinancius, nes darzeliuka lankom, kvepavima lengvinancius vaistukus, siule temti kiek imanoma ilgiau, atseit gal organizmas pats susidoros, prisitaikys, praeis tas krizinis periodas, bet...biski gailiuos kad ilgai tempem, nors mums tik 2m4men, turejom didelius adenoidus, visa tai galejo nuvest prie rimtesniu ligu...tik dabar sunkiai ir gyjam..labai sunku..
QUOTE(Asveja @ 2010 12 12, 22:23)
Mes geriam siuos lasiukus 3 kartus dienon po 15 lasiuku, ir anksciau kai juos gerem purskemes IMUWASH 2 kartus dienon po 1 ipurskima
del knarkimo , kaip mums gydytoja sake, pirma para ir dar ilgiau ten veikia akzkokie vaistai, atpalaiduojantys viska...sake taip ir turi buti, ir neknarks visa laika tirkai...ir tikrai dabar jau 13 dienu po operacijos nei knarkimo nieko, o ir sveikas visiskai jis jau (nors mums ir tonziles isimtos)..ir visas tas pooperacinis periodas nezinau, neusnkus mums. pirma para ligonineje praleidom, tai du kartus lasalines state, del skysciu, tai dvi dienas galejo ir negerti, paskui vandenuka gerdavo, nu litro gal ir neisgerdavo, bet 600-800 gramu vandens tikrai, paskui dar ir arbatu kokiu, sriubos daug valge pirmomis dienomis. naktimis visas miegojo gerai, ir tik ryte vaistuka duodavau kokias 4-5 dienas, paskui jau dar pora dienu daviau vakarais, nes matesi, akd skauda, o po svaaites nedaviau visai vaistu. isviso per visa laika pasiskundes , akd skauda kazka buvo pirmas dienas dar ligonineje, ir namusoe pora rytu. nezinau, stebetinai greitai jis atsitojo ant koju, dabar vel vit C geriam, zuvu taukus, toliau stiprinsim imuniteta, skambinsiuosi gydytojai, kalusiu kuo dar mes ji efektyviai apstiprinti galim.
tai knarkimas man maziausiai rupi, bet kazkaip galvojau kad greiciau stipres... juolab aki apskaitau jog taip gerai sveikstat isvis neramu darosi...
QUOTE(adiavvv @ 2010 12 13, 08:58)
tai knarkimas man maziausiai rupi, bet kazkaip galvojau kad greiciau stipres... juolab aki apskaitau jog taip gerai sveikstat isvis neramu darosi...
juk kiekvienas vaikas individualus, maniskis is viso labai pakantus skausmui, tikrai, nuo maziuko jis iskencia, atrodo net suaugusiam skaudzius dalykus, tai ir cia turbut panasiai;) o kitas dalykas pries operacija musu hemoglobinas buvo virs 140, kraujas visas geras, rode, kad stiprus vaikinas yra, tai gal dar ir del to atsistate greiciau, ziouresim kaip bus kai i darza iseisim, o eisim 20 diena, tai bus lygiai 3 savaites po operacijos, ir isviso po 1,5 menesio nebuvimo
reiktu ir man paskaiciuot, kiek laiko nebuvom rezultatas butu tas pats tikriausiai o mes turetume eiti 23d, jei viskas gerai bus, tikiuos bus, ir teisiai i kaledini vakareli, o paskui jau sventes prasides, ir vel namuos keleta dieneliu
o del kraujuko tai pas mus jis uzdegiminis buvo, bet toks jau pora men, neikaip nesusitvarke. aisku kiekvienas organizmas individualus, bet kai paskaitineji kaip greit sveiksta vaikuciai, noris kad ir mano pupai lengviau eitusi.
o del kraujuko tai pas mus jis uzdegiminis buvo, bet toks jau pora men, neikaip nesusitvarke. aisku kiekvienas organizmas individualus, bet kai paskaitineji kaip greit sveiksta vaikuciai, noris kad ir mano pupai lengviau eitusi.
mes rytoj operuojames..
bijau be proto ir mastau gal dar neverta operuot..neeinam i darzeli i va nesergam
nezinau ka daryt
bijau be proto ir mastau gal dar neverta operuot..neeinam i darzeli i va nesergam
nezinau ka daryt
as tai kad operavom nesigailiu, nes tikiu kad bus geriau, vaikas kvepuos, gales dziaugtis elementariais dalykais, lakstys po sniega, o ne ziures pasilipus ant palanges kaip sninga.o jei tik isieni i lauka iskart gerkle atsako, tai kiek tai gali testis...iki to kad ir angina but reikejo iskart pjaut.. mes ir namuos buvom kelias savaites is eiles, buvo sveika, bet.. vaikui reikia ir kitu vaiku, bent jau mano pupai.
aisku tas atsigavimas sunkus, mums sunkus, jums gal bus lengvesnis, kaip skorpe sake kiekvienas organizmas individualus.
bet mano dukryte pasakoja, kad buvo vaiku darzelyje, zaide su vaikais, pamiegojo, paskui vel zaide. nepaisant to kad tikrai sunkiai ir po narkozes atsigaudinejo. aisku tas momentas kai ja i operacine issinesa jai istrigo, sako as saukiau kur mama, kur mama, bet si dalyka paminejo tik viena karta, daugiau snekejo apie vaikus, zaislus.
nu to dalyko, kad nenori daktaru tai nepaneigsiu.
mes nuo spalio nelankom darzelio,i lauka iseina kasdien su mociute..jokios ligos nepuola...o va darzelio visai negalejom lankyt ..vis anginos kankindavo...
ir operacijos bijau,ir bijau kad ispjovus blogiau nebutu..nebezinau ka daryt,visai susibalamutinau
ir operacijos bijau,ir bijau kad ispjovus blogiau nebutu..nebezinau ka daryt,visai susibalamutinau