Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai-VI

QUOTE(LoveIs @ 2010 12 07, 13:25)
o kuri jusu daktare?

mus du kartus jau operavo Minkeviciene ir siaip visada iskilus bedoms imam siuntima ir vaziuojam pas ja..
Atsakyti
kai buvom privacioje klinikoje, tai mus ziurejo su endoskopu ar kaip jis ten vadinasi, i nosyte ikiso plona laideli ir pasiziurejo, greit, bet vaikui vistiek nemalonu.
kai vaziavom i trecia ligonine, tai gydytojas pasiziurejo per burna, be jokiu prietaisu. reakcija tokia pati.
QUOTE(Čioma @ 2010 12 07, 14:21)
Sveikos, mamos, o jūs man gal galėtumėte atsakyti, gal šiek tiek ir į kvailoką klausimą  ax.gif Bet kaip daktarai žiūri vaikams tuos adenoidus? Vaikui skauda? Per nosį? Per burną? Kaip? Kažkaip neįsivaizduoju - ryt vežu savo vaikį ir noriu žinoti, ko tikėtis, nes esu  nestuke.gif ir šiek tiek gal perdėto jautrumo  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Čioma @ 2010 12 07, 14:21)
Sveikos, mamos, o jūs man gal galėtumėte atsakyti, gal šiek tiek ir į kvailoką klausimą  ax.gif Bet kaip daktarai žiūri vaikams tuos adenoidus? Vaikui skauda? Per nosį? Per burną? Kaip? Kažkaip neįsivaizduoju - ryt vežu savo vaikį ir noriu žinoti, ko tikėtis, nes esu  nestuke.gif ir šiek tiek gal perdėto jautrumo  doh.gif

mum visi gyd. ziurejo per burna, stipriai issiziot reikia ir su veidrodeliu ziuri, vaikui siek tiek nemalonu, bet tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana. @ 2010 12 07, 11:12)
nu žinokit įvairiai būna.Kartai sausa nosis,kartais lyg sloga,atsikėlus pakosta,išsipučia ir viskas gerai ( čia turiu omeny kai neserga,nebuna alerginė atsiradus),o tąsumas gal priklauso,kad MP įlašinat g.gif .Esu skaičius,kad MP nėra gerai lašint į nosytę blush2.gif
Papildyta:
Kažkaip neaiškiai rašot biggrin.gif .Pirmai-kad vaistų pagėrus iš žalių pasidaro skaidrios,o dabar,kad pagėrus pradingo g.gif
Sėkmės jum 4u.gif

Na as nelasinu i nosi MP, nes tai yra nesamone, kad gali padeti. As turejau omenyje, kad MP pas mazute nosyje gali buti, nes ji daug valgo, prisivalgo, o paskui buna net atpila per nosyte truputi.

QUOTE(LoveIs @ 2010 12 07, 12:25)
o kuri jusu daktare?
gali buti, mano maziukui taip buvo, nors mp nelasinau  mirksiukas.gif

Va va. Ir mums taip. Siaip gyd. paziurejo i vaika, sake siaip ziurint neatrodo, kad jai butu sloga. Bet kai parodziau ka ryte istraukiau is nosytes, sake, kad slogyte kabinasi, bet tikra sloga kudikiams buna, kai jau pradeda begti per nosi lauk.
Atsakyti
Rasote, kaip jusu vaikucius apziuri, o mums tikrai ne kokia LOR pakliuvo, paziurejo kaip eiline pediatre, as pati taip galiu, vat matysim kaip kitas ziures.
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 12 07, 15:56)
mus du kartus jau operavo Minkeviciene ir siaip visada iskilus bedoms imam siuntima ir vaziuojam pas ja..

Mes pas ja irgi operavomes ir lankomes, super gydytoja thumbup.gif

QUOTE(Amelita @ 2010 12 07, 17:05)
Na as nelasinu i nosi MP, nes tai yra nesamone, kad gali padeti. As turejau omenyje, kad MP pas mazute nosyje gali buti, nes ji daug valgo, prisivalgo,  o paskui buna net atpila per nosyte truputi.
Va va. Ir mums taip. Siaip gyd. paziurejo  i vaika, sake siaip ziurint neatrodo, kad jai butu sloga. Bet kai parodziau ka ryte istraukiau is nosytes, sake, kad slogyte kabinasi, bet tikra sloga kudikiams buna, kai jau pradeda begti per nosi lauk.

Tai, kad kudikiams nelabai ji begti ir gali, juk jie guli... Kai jau sedi ir ropoja, tuomet taip.. Bet mes jau kelis kartus tokia tasia turejom, ar gulejom, ar ropojom..
Papildyta:
QUOTE(Čioma @ 2010 12 07, 15:21)

Mums per burnyte ir per nosyte ziurejo, labai greitai, su prozektoriuku ir veidroduku..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 12 07, 16:05)
Na as nelasinu i nosi MP, nes tai yra nesamone, kad gali padeti. As turejau omenyje, kad MP pas mazute nosyje gali buti, nes ji daug valgo, prisivalgo,  o paskui buna net atpila per nosyte truputi.
Va va. Ir mums taip. Siaip gyd. paziurejo  i vaika, sake siaip ziurint neatrodo, kad jai butu sloga. Bet kai parodziau ka ryte istraukiau is nosytes, sake, kad slogyte kabinasi, bet tikra sloga kudikiams buna, kai jau pradeda begti per nosi lauk.

drinks_cheers.gif
Pirmai ne taip supratau blush2.gif
Maniškei tai alerginė tąsi.Niekad nebūčiau pagalvojus,kad alerginė gali tokia būti blink.gif .Vis galvodavau,kad jei alerginė,tai bėganti,skysta su pastovai paraudusiomis akimis ir čiauduliais.
Bet jūs lygtai rašėt,kad alerginės nėra,jei nemaišau g.gif
Atsakyti
su tom alergijom irgi man mistika, pas drauges vaika varva, per lupa bega, nosis raudona, o maniskei tik vidui uzkimsta..ryta buna kaip sakot tokia labiau klampi, diena kai snypcia-skysta, is lauko pareina-skysta...bet daktare sako, kad taip buna, viskas normalu
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už atsakymus 4u.gif Jaučiu imsiu vyrą ryt (t.y. jau šian), nes mums kadangi nosies ir gerklės žiūrėjimas - tragedija doh.gif Kaskart kai gerklę žiūri, tai vaikas net vimdosi, vien nuo tos medinės mentelės prisilietimo doh.gif na tikiuosi jam bus gera nuotaika ir greitai viską apsižiūrėsim smile.gif 4u.gif

Na papasakosiu vakare įspūdžius 4u.gif
Atsakyti
O sakykit kas turite alrgines slogas - ar nuo ju buna vaikam tempa, ar prasideda kosulys?
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2010 12 08, 11:30)
O sakykit kas turite alrgines slogas - ar nuo ju buna vaikam tempa, ar prasideda kosulys?

Mums kosulys prasidedavo, nes sloga bego tiesiai i gerkle, o ten ja dirgindavo..
Atsakyti
Uzrasiau mergina savo sausio 14 d. pas Gradauskiene, nu ir eilute doh.gif Pas sakalinska sake be sansu, mazai konsultuoja, siule dar ten pas kazkokia is K raides, bet kazkaip negirdeta amn tai nerizikavau, geriau palauskiu menesiuka.
Atsakyti