Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai-VI

QUOTE(MEET @ 2010 12 03, 09:16)
mums tas pats buvo..dar bulviu kose ir manu gelbejo, daugiau nea..tai ir blynus kepiau ir tt. kugeli kas kelinta diena, cepelinus, kad slidziai nuslystu i gerklyte..nu tfu tfu tfu...nebuvo kraujo  ax.gif nors saugotis tikrai mazai saugojomes, nes iki asaru rekdavo, kad man neduodat valgyt biggrin.gif ir i diena po 5 porcijas ledu "nykstuko" lotuliukas.gif

va va ir cia tas pats, uzmigo vakar verkdamas , akd nori valgyti sad.gifsad.gif nu kaip nors, tikekimes viskas sklandziai bus rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(heryte @ 2010 12 02, 21:48)
Labai lauksime atsiliepimų apie KVL ax.gif  Kas jus operavo?

Beje kiek laiko prieš operaciją reikia būti nevalgius?

Pries operacija negalima valgyt ir gert nuo ryto. Bent jau Vilniuje, nes cia operuoja ryte iki pietu.

QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 12 02, 22:52)
Zodiu nulekem treciadieni po pietu i KLP vaiku ligonine... pagulde mus... kaip beprote pasakiau kad nesvarbu kas operuos, bet paskui gailejausi... ten 3 daktarai operuoja, o man kliuvo ta kurios jauciu niekas nesirenka... Geriau jau buciau pas Shkrut arba pas Konoplioviene (lor skyriaus vedeja) operavus...
vakare davesi po palata ir visus vede is proto, apziurejes Shkrut (nes jis budejo), pasake kad korteleje raso tik kad adenoidus shalnti, bet musu ir tonziles baisios... galutinio verdikto nepasake...
o ryte mazius kelesi 7 val ir iki 9 val bet negalejau nieko duot nei valgyti gerti... tai buvo sunkiausia, nes jis rausesi po spinteles, reike, kad nori est, gerti tai is vis labai norejo... baisu kaip reke... dar apziurejo ta gydytoja kuri operuos - pasake - adenoidus salinam, o tonzilems jis dar per mazas... tai sudetingesne operacija... be to jusu tonziles infekuotos, ju net pakirpti negalima, nes infekcija nusileis zemiau ir bus dar blogiau... nu kazin kazin... kaip cia bus... praeis du metai ir vel gulsimes - garantuoju!... sad.gif
zodziu galu gale pries 9 val. sudave jam zvakutes kad aprimtu atejo anesteziologe paaiskino kad darys endotrachejine nejautra, pasirasiau sutikima ir nusinese ji i operacine... vos sirdis neplyso kai nunese...  verysad.gif
po 40 munuciu (per kurias as dantis issivaliau ir nubegau uzsimoketi uz kraujo kresumo tyrima bei lova mamytems (nes pasirodo dienos stacionare lova teams nepriklauso nesvarbu, kad vaikui dar nera 3 metuku...)) parveze mano mazyli...
Girdziu koridoriumi jau veza ji.... O Jokubas rekia, nervuojasi... baisu... daviau truputi gerti, bet po 15 min. apveme mane krauju... sad.gif paskui uzmigo...
Atsikele po 2 valandu, truputi pavalege, atsigere... paskui atsigavo... operavusi gydytoja uzejo tik karta... paskui laukem kol pasikeis pamaina ir ta gydytoja kuri musu net neoperavo per ta likusia valnda iki israsymo net 3 kartus uzejo, klause kaip jauciasi... nusivyliau taja kuri operavo... kazkokia pohujiste man ji pasirode... zodiu kita karta jei tonziles operuos tai tik pas Konoplioviene - ji pas savo pacienta (kuri musu palatoje gulejo) suvaiksciojo gal kokius 4 kartus ir niekas jai uz tai nemokejo, nes berniukas buvo is vaiku namu...
pries isleidziant patikrino - matesi gerkleje dar kraujo - nenorejo isleisti, liepe per vaklanda sugerti du puodelius skysciu ir jei bus nusiplove gerklos tai isleis.... girdizau ji siltu vandeniu ir viskas pavyko... isleido... dabar truputi turi temperaturos, bet meldziuos kad nesukiltu... jei bus blogai turesim nakti lekti atgal...

si naktis skirta vaiko sapnams saugoti ir ... perskaityti nors 3 puslapius pries egzamina... kaip niekad esu jam nepasiruosus... sad.gif

Rytoj lieka su mociute, o as i darbeli...

Linkiu sveikateles ir kad greiciau atsigautumet. Mums dvi naktis labai neramiai miegojo. Paskui viskas susitvarke.
Atsakyti
mes siandien paskiepyti jau pneumo vakcina...stebesim, kas pasikeis nuo to smile.gif
Atsakyti
Taip suspaudė širdelę dėl operuotų vaikų, vargšiukai tokie maži, o jau turi kentėti... Laikykitės mamytės 4u.gif
Mūsų jau pirmadienį laukia adenoidų operacija, pasidarėm visus tyrimus, gavom siuntimą. Ech, kaip neramu dėl vaiko unsure.gif

Čia skaičiau ne vieną pasisakymą apie geriamą vakciną, skiepus... Mano asmenine nuomone, tai šitie dalykai dar labiau išderina vaikus. Visgi chemija...
Nežinau, kaip gerai tai veikia, pati neišbandžiau, bet jau keletas pažįstamų mamų savo vaikams duoda kiniško grybo profilaktiškai - imunitetui stiprinti. Na ir tikrai tie mažyliai beveik neserga. Bandysim ir mes po operacijos visą kursą suvartoti.
Įmesiu nuorodą čia
Atsakyti
tai kai tevai nezino ko griebtis, iesko ivairiu budu..mes ir po adenoidu operacijos stiprinomes kuo tik galejom..deja, po dvieju metu-tonziles...dabar jau ir neismanau, kaip stiprintis, geriam vitaminus ne is vaistines...stengiames kad kuo naturalesni butu, bet visgi...lor, kur operavo, mums kaip tik ir patare si skiepa, nes po visu operaciju turetu suveikti gerai..tikimes geriausio, siaip nelinkus as teigiamai ziureti i skiepus, bet siuo kazkaip tikiu...griebiuosi visko, o kas del tu preparatu..tai ten netikiu, kad irgi nera chemijos...juk isspauskit bet kokias sultis ar dar ka, ar ilgai issilaikys?juk ir tuos vitaminus termiskai kazkaip apdoroja...tad ar ten, ar ten, mano galva, chemijos yra...tokiais laikais gyvenam..o kas liecia preparatus is svetimu saliu,. manes kazkaip nezavi..juk ir klimatas kitas, ir zmones kitaip gyvena.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 12 03, 16:26)
tai kai tevai nezino ko griebtis, iesko ivairiu budu..mes ir po adenoidu operacijos stiprinomes kuo tik galejom..deja, po dvieju metu-tonziles...dabar jau ir neismanau, kaip stiprintis, geriam vitaminus ne is vaistines...stengiames kad kuo naturalesni butu, bet visgi...lor, kur operavo, mums kaip tik ir patare si skiepa, nes po visu operaciju turetu suveikti gerai..tikimes geriausio, siaip nelinkus as teigiamai ziureti i skiepus, bet siuo kazkaip tikiu...griebiuosi visko, o kas del tu preparatu..tai ten netikiu, kad irgi nera chemijos...juk isspauskit bet kokias sultis ar dar ka, ar ilgai issilaikys?juk ir tuos vitaminus termiskai kazkaip apdoroja...tad ar ten, ar ten, mano galva, chemijos yra...tokiais laikais gyvenam..o kas liecia preparatus is svetimu saliu,. manes kazkaip nezavi..juk ir klimatas kitas, ir zmones kitaip gyvena.. 4u.gif

Tas skiepas, dar 5 metams. Mes skiepinomes juo.
Atsakyti
na, mums sake, kad nesitiket tokiam laikui..max metams, dviems efektas geriausias..ziuresim kaip bus, nes isbandyta nnn dalyku..
o koks jums rezultatas?mes tai jau nebeturim nei adenoidu, nei tonziliu, tad daktare sake, jog turetu siek tiek kitaip veikti, nes nera uzdegimo zidiniu...ty, turetu gerai suveikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 03 gruodžio 2010 - 17:48
QUOTE(MEET @ 2010 12 03, 17:46)
na, mums sake, kad nesitiket tokiam laikui..max metams, dviems efektas geriausias..ziuresim kaip bus, nes isbandyta nnn dalyku..
o koks jums rezultatas?mes tai jau nebeturim nei adenoidu, nei tonziliu, tad daktare sake, jog turetu siek tiek kitaip veikti, nes nera uzdegimo zidiniu...ty, turetu gerai suveikti

pas ka jus operavotes?
Atsakyti
pas minkeviciene, kmu
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2010 12 03, 16:05)
Taip suspaudė širdelę dėl operuotų vaikų, vargšiukai tokie maži, o jau turi kentėti... Laikykitės mamytės 4u.gif
Mūsų jau pirmadienį laukia adenoidų operacija, pasidarėm visus  tyrimus, gavom siuntimą. Ech, kaip neramu dėl vaiko unsure.gif

Čia skaičiau ne vieną pasisakymą apie geriamą vakciną, skiepus... Mano asmenine nuomone, tai šitie dalykai dar labiau išderina vaikus. Visgi chemija...
Nežinau, kaip gerai tai veikia, pati neišbandžiau, bet jau keletas pažįstamų mamų savo vaikams duoda kiniško grybo profilaktiškai - imunitetui stiprinti. Na ir tikrai tie mažyliai beveik neserga. Bandysim ir mes po operacijos visą kursą suvartoti.
Įmesiu nuorodą čia

Bet nerandu cia kainos... g.gif Kiek jis kainuoja? Ji reikia uzsakytu ar ne?
As perskaiciau apie ji, tai mane labiau sudomino jo veikimas kraujagysliu sistemai.
Papildyta:
QUOTE(MEET @ 2010 12 03, 17:46)

Gal galetumete placiau apie si skiepa parasyti. Kada juo skiepijama, kokia nauda, kokio amziaus vaikus, kiek kainuoja.
Atsakyti
kainavo 76 litai, sis skiepas apsaugo nuo kvepavimo taku ligu ..tad tiek ir as zinau...pasitikiu keliu daktaru nuomone, kad isbandyti ji, tad siandien ryzomes..veikimas -raso, keliems mtams, taciau musu lor mums paaiskino, kad realiai metams ar dviems...
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2010 12 03, 21:20)
Bet nerandu cia kainos... g.gif  Kiek jis kainuoja? Ji reikia uzsakytu ar ne?
As perskaiciau apie ji, tai mane labiau sudomino jo veikimas kraujagysliu sistemai.
Papildyta:
Gal galetumete placiau apie si skiepa parasyti. Kada juo skiepijama, kokia nauda, kokio amziaus vaikus, kiek kainuoja.

Kiek girdejau, skipija vaikus nuo 2 metu amziaus, ir rekomenduojamas tiems, kurie daznai serga bronchitais, paluciu uzdegimais. Jeigi serga lengvai tik eiliniaia persalimai, apseinama be antibiotiku, gydytoja nesiulo skiepytis, bent jua musu gydytoja.
O drauge paskiepijo savo berniuka, nes sirgo daznai, bet rezultatas tas pats, serga toliau. Manau cia dar kiekvieno vaiko organizmas skirtingai priima ta skiepa.
Atsakyti