Zodiu nulekem treciadieni po pietu i KLP vaiku ligonine... pagulde mus... kaip beprote pasakiau kad nesvarbu kas operuos, bet paskui gailejausi... ten 3 daktarai operuoja, o man kliuvo ta kurios jauciu niekas nesirenka... Geriau jau buciau pas Shkrut arba pas Konoplioviene (lor skyriaus vedeja) operavus...
vakare davesi po palata ir visus vede is proto, apziurejes Shkrut (nes jis budejo), pasake kad korteleje raso tik kad adenoidus shalnti, bet musu ir tonziles baisios... galutinio verdikto nepasake...
o ryte mazius kelesi 7 val ir iki 9 val bet negalejau nieko duot nei valgyti gerti... tai buvo sunkiausia, nes jis rausesi po spinteles, reike, kad nori est, gerti tai is vis labai norejo... baisu kaip reke... dar apziurejo ta gydytoja kuri operuos - pasake - adenoidus salinam, o tonzilems jis dar per mazas... tai sudetingesne operacija... be to jusu tonziles infekuotos, ju net pakirpti negalima, nes infekcija nusileis zemiau ir bus dar blogiau... nu kazin kazin... kaip cia bus... praeis du metai ir vel gulsimes - garantuoju!...
zodziu galu gale pries 9 val. sudave jam zvakutes kad aprimtu atejo anesteziologe paaiskino kad darys endotrachejine nejautra, pasirasiau sutikima ir nusinese ji i operacine... vos sirdis neplyso kai nunese...
po 40 munuciu (per kurias as dantis issivaliau ir nubegau uzsimoketi uz kraujo kresumo tyrima bei lova mamytems (nes pasirodo dienos stacionare lova teams nepriklauso nesvarbu, kad vaikui dar nera 3 metuku...)) parveze mano mazyli...
Girdziu koridoriumi jau veza ji.... O Jokubas rekia, nervuojasi... baisu... daviau truputi gerti, bet po 15 min. apveme mane krauju...
paskui uzmigo...
Atsikele po 2 valandu, truputi pavalege, atsigere... paskui atsigavo... operavusi gydytoja uzejo tik karta... paskui laukem kol pasikeis pamaina ir ta gydytoja kuri musu net neoperavo per ta likusia valnda iki israsymo net 3 kartus uzejo, klause kaip jauciasi... nusivyliau taja kuri operavo... kazkokia pohujiste man ji pasirode... zodiu kita karta jei tonziles operuos tai tik pas Konoplioviene - ji pas savo pacienta (kuri musu palatoje gulejo) suvaiksciojo gal kokius 4 kartus ir niekas jai uz tai nemokejo, nes berniukas buvo is vaiku namu...
pries isleidziant patikrino - matesi gerkleje dar kraujo - nenorejo isleisti, liepe per vaklanda sugerti du puodelius skysciu ir jei bus nusiplove gerklos tai isleis.... girdizau ji siltu vandeniu ir viskas pavyko... isleido... dabar truputi turi temperaturos, bet meldziuos kad nesukiltu... jei bus blogai turesim nakti lekti atgal...
si naktis skirta vaiko sapnams saugoti ir ... perskaityti nors 3 puslapius pries egzamina... kaip niekad esu jam nepasiruosus...
Rytoj lieka su mociute, o as i darbeli...