QUOTE(adiavvv @ 2010 12 02, 08:11)
sveikutes mamos,
jungiuosi ir aš į jūsų gretas, nors geriau mūsų čia mažiau būtų...
trečiadienį ir operuosim dukrytei adenoidus.. mums tik 2m4men, bet jau nebeturim kitos išeities.
noreciau Skorpe pasiteiraut, kodel jus paliko klinikose???nes siaip sako paleidzia po keliu valandu???
todel, kad tonziles su adenoidais operavo, buciau labai prasius, butu paleide, bet sako dabar ten atvira zaizda, tai menkiausia infekcija ir atkirs, o jau ryte bus varskine mase susidarius, kuri saugos nuo infekciju, tai ir pasilikom, ir gerai, nes nakti tempa sukilo, namuose buciau supanikavus, o ten vaistu dave, dar alseline su skysciai pastate, nuskausminami visada salia, zodziu po rytines apziuros ir israse , namuose jau, o tempertaura pasirodo normali organizmo reakcija
QUOTE(Amelita @ 2010 12 02, 11:33)
Sirgome kas savaite, kas dvi. Ir taip du metus.
va va mes irgi taip, kol i darza nejo, tol jokiu ligu, o kai pradejome nuo 2metu 1 menesio eiti i darziuka tai ir pasipyle ligos, savaote darze, dvi-trys namuose, komplikacijos i ausytesm dar naginos kelis kartus tame tarpe, isvada-operacija
QUOTE(Linike77 @ 2010 12 02, 11:35)
Bet tai ilgai "tempėt". Maniškė 2 metukus išvis niekuo nesirgo, net slogos neturėjo. O vat darželis..... ir padarė savo, ir pradėjo sloguoti nuo š.m. rugsėjo vidurio. Tai mūsų stažas ne toks didelis kaip Jūsų. Buvo kelis kartus apsveikusi, paeina į daržą pora dienų ir vėl tas pats.
kol i darziuka nejome ir mes sveiki buvome, apsiejome be antibiotiku, pirmas rimtas susirgimas 1metu 8 menesiu buvo, kai i sanatorija isvaziavome ir kontaktas su vaikasi buvo, o po to jau darzelis
QUOTE(Linike77 @ 2010 12 02, 13:54)
Dėl Actifed. Mūsų pediatrė vis siūlo šitą vaistą. Pirmiausiai aš išbandžiau, o tik vėliau paskaičiau ant dėžutės, kad vaistas sukelia mieguistumą. TAi man jis veikė kaip migdomieji. O mergytei iš pradžių buvo atvirkščias efektas - suteikdavo energijos. O kai dabar po pertraukos vėl daviau, tai užmigdo. Ir dar girdėjau, kad apetitą mažina.
Mes ištisai naudojam Sinupretą. Aišku, poveikio jokio. Dar vakar pirkau lašiukus Viborcilis. Ir dar turiu galimybę neleisti į daržą. Tai žiūrėsim kaip čia bus.
sinupreto musu loriste sake daugiau kaip 7-10 dienu gerti nepatartina