Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 26, 11:49)
aaaa gali būt  biggrin.gif
man iš vis mistika tie baldžių paskaičiavimai būdavo, išsiuntinėjau projektą ir apskambinėjau gal apie 20 firmų su aiškiais nurodymais kokio ilgo virtuvė, kokio karkaso noriu, kokio medžio ir spalvos, kokios furnitūros, kaina svyruodavo taip 6000-6500-6800 na aš dar paskaičiuodavau, kad gal kas nors nenumatyto prisidės gal kokią idėja pasiūlys ir pagalvojau sau drąsiai, kad man realiai virtuvė kainuot turėtų apie 7000-7500 litų

atvažiuodavo dizaineriai, patys išsimatuodavo, paduodavau projektą nes jis man tiko ir patiko, kai kurie dar klausdavo ar gali tobulint, sakydavau prašom, prašom, bet paskaičiuodavo pagal mano duotą ir kaina drioksteldavo taip nuo 8000 iki 10 000 su tarpinėm sumom nors nieko naujo aš jiems atėjus nepasakydavau ir nieko įpatingo jie nepasiųlydavo... tik paskui susiradau baldžių kuris įsipaišo į tuos 7500, o konkurentai atsiuntę man už 9500 litų projektą sužinoja, kad radau pigiau, sako tai mes jums už 7000 padarysim, kad apdėt konkurentą.... nu vien žo arba aš nesuprantu jų tų gudrybių arba kam man paštu siųst kainą už 7000 litų, o paskui staiga paprašyt 9500... kažkaip iš antro galo viskas, suorasčiau jei pirma parašytų 10 000 paskui sakytų, kad aš labai faina ir jie man pritaiko nuolaidą ir daro už 8000 nu tai būč pasimovus ant tokio pasiųlymo labai greit  lotuliukas.gif

blink.gif

labai aciu kad pasidalinote patirtimi 4u.gif
zodziu uzsakant turbut reikia uzsiminti, kad mes renkames is keliu firmu biggrin.gif gal nepus burbulu tuomet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2010 11 26, 15:12)
blink.gif

labai aciu kad pasidalinote patirtimi 4u.gif
zodziu uzsakant turbut reikia uzsiminti, kad mes renkames is keliu firmu  biggrin.gif  gal nepus burbulu tuomet  ax.gif

tai aš nei papbrėždavau, nei slėpdavau, kad ne su jais vienais kalbėjau ir turbūt pagal nutylėjimą jiems aišku būdavo, kad yra galimybė, kad kalbėsiu dar su kažkuo, nes šeip sveika su keliais baldžiais pakalbėt nes:
pirma norėjau pakabinamų spintelių iki lubų, pirmas baldžius sakė, ne, ne, ne, antras sako nu iki pat, tai ne bet beiveik iki lubų galima nu viskas suprantama nesibrūžins gi durys į lubas, trečias negali aukštų pastatomų spintelių daryt tipo yra standartas ir šventa, kiti sako mes neseniai vienam krepšininkui darėm tikrai labai aukštas, tai mum jokių problemų pamatavo pagal sulenktą ranką ir viskas čiki piki, vieni pasiūlė karkasą iš storesnės plokštės daryt, kitiems kliūtis palangė buvo, kriauklės vamzdžiai, vieni prašė perkelt pagal projektą į kitą vietą, treti nuo sienos patraukt kokius 3 cm. ir kai ateidavo vis kitas specas aš jau žinodavau "kliūtis" ir klausdavau ar nemaišys, ar netrukdys nes kitiems ir maišė ir trukdė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 26, 14:36)
tai aš nei papbrėždavau, nei slėpdavau, kad ne su jais vienais kalbėjau ir turbūt pagal nutylėjimą jiems aišku būdavo, kad yra galimybė, kad kalbėsiu dar su kažkuo, nes šeip sveika su keliais baldžiais pakalbėt nes:
pirma norėjau pakabinamų spintelių iki lubų, pirmas baldžius sakė, ne, ne, ne, antras sako nu iki pat, tai ne bet beiveik iki lubų galima nu viskas suprantama nesibrūžins gi durys į lubas, trečias negali aukštų pastatomų spintelių daryt tipo yra standartas ir šventa, kiti sako mes neseniai vienam krepšininkui darėm tikrai labai aukštas, tai mum jokių problemų pamatavo pagal sulenktą ranką ir viskas čiki piki, vieni pasiūlė karkasą iš storesnės plokštės daryt, kitiems kliūtis palangė buvo, kriauklės vamzdžiai, vieni prašė perkelt pagal projektą į kitą vietą, treti nuo sienos patraukt kokius 3 cm. ir kai ateidavo vis kitas specas aš jau žinodavau "kliūtis" ir klausdavau ar nemaišys, ar netrukdys nes kitiems ir maišė ir trukdė  biggrin.gif

bet kaip baldžiai įdomiai pasako "trugdys palangė, vamzdžiai ar dar kažkas". Nesąmonė schmoll.gif . Baldžius pats turi pasiūlyti idėjų kaip padaryti, kad išpildyti klientų norus. Ir tokių dalykų, kad spintelės tik tokio aukščio ir kitaip negalima, nes atseit standartas, tai apskritai neįsivaizduoju doh.gif Iš karto toks baldžius kristų iš mano sąrašo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 26, 15:48)
bet kaip baldžiai įdomiai pasako "trugdys palangė, vamzdžiai ar dar kažkas". Nesąmonė schmoll.gif . Baldžius pats turi pasiūlyti idėjų kaip padaryti, kad išpildyti klientų norus. Ir tokių dalykų, kad spintelės tik tokio aukščio ir kitaip negalima, nes atseit standartas, tai apskritai neįsivaizduoju doh.gif Iš karto toks baldžius kristų iš mano sąrašo ax.gif

na vamzdžiai trukdė tiek, kad būt reikėja spintelių nugaras išpjaustyt, o kad gražiau būtų be pjaustinėjimų...... nu vien žo kategoriškai nereikalaudavo biggrin.gif bet pasiūlydavo, kad būt geriau paslinkt, nes kriauklė iš senosios vietos gerokai pasislenka pagal naujajį projektą ir palangė išsikišus per ją neitų spintelių durelių normaliai darinėt ar stalčiaus čia toks daugiabučių namų standartinis reikaliukas daugiau patirties turintys iš kart sakydavo ką darys, kad pašalint šią kliūtį, kitų pati klausdavau biggrin.gif

o del aukščio tai tipo yra du standartai amerikietiškas ir turbūt eurostandartas bigsmile.gif kojelių aukščiai reguliuojais turbūt ir tiek, tai, kad sau neapsunkint jie aiškino man vieną, o aš kitą, nes turėjau tikrai aukštesnes spinteles senuose namuose

taip, kad krito jie visi be gailesčio iš mano sąrašo tik vieno pagailėjau nors ir jis krito, bet su juo dar būčiau derėjusis biggrin.gif nes moka bendraut, moka pasiųlyt, ne kategoriškas su juo manau man būtų lengva bendradarbiaut ir juo lab, kad virtuvę sumeistraut per dvi savaites gali, bent jau taip žadėjo biggrin.gif bet tas mistinis kainų paskaičiavimas jam nuosprendį nulėmė
Atsakyti

atvažiuodavo dizaineriai, patys išsimatuodavo, paduodavau projektą nes jis man tiko ir patiko, kai kurie dar klausdavo ar gali tobulint, sakydavau ...

Gal galit plačiau - ar dizainerių/meistrų atvažiavimas kainuoja? Jei taip, tai kiek už tai ima? Jei tokia paslauga mokama, tai daug neprikviesi, iš kitos pusės, nemanau, kad labai jau jie būtų suinteresuoti nemokamai važinėti..
Kur pasidarėt projektą?
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 26, 11:49)
nu vienžo čia tokie mano garsūs pamastymai apie baldų kainas  biggrin.gif

labai geri tavo garsus pamastymai. Saunuole, kad pasidalinai su mumis, mes ir zinosime i ka reikia atkreipti demesi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=svogrys,2010 11 26, 11:13]
laba. nieko ten nepabrangsta. jum kabina makaronus nestuke.gif
Papildyta:

Na mano manynu tai tikrai prisideda papyldomai pinigėlių įmontuojamo šaldytuvo spintai, 700-900 lt g.gif . Baldą taigi reik padaryti kur šaldytuvą ikišti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovė @ 2010 11 26, 16:23)
atvažiuodavo dizaineriai, patys išsimatuodavo, paduodavau projektą nes jis man tiko ir patiko, kai kurie dar klausdavo ar gali tobulint, sakydavau ...
Gal galit plačiau - ar dizainerių/meistrų atvažiavimas kainuoja? Jei taip, tai kiek už tai ima? Jei tokia paslauga mokama, tai daug neprikviesi, iš kitos pusės, nemanau, kad labai jau jie būtų suinteresuoti nemokamai važinėti..
Kur pasidarėt projektą?

atvažiuodavo nemokamai, išsimatuodavo, nemokėjau nei lito, o projektą dariausi "Baldų rojuje" tiesiog +- žinojau ko noriu ir ten man bežioplinėjant vienas baldžius ir užkalbino, atsisėdom, pasibraižėm ir vualia, už projektą taip pat nieko nereikėjo mokėt
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Stai,lietuvisku baldu sedevrai.Baisu,ka jus zmones galvojate?O tiems kas gamina,reiktu dar ir nagus patiesinti,kad daugiau tokiu nebegamintu.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 26, 18:12)
Stai,lietuvisku baldu sedevrai.Baisu,ka jus zmones galvojate?O tiems kas gamina,reiktu dar ir nagus patiesinti,kad daugiau tokiu  nebegamintu.

spėju tuoj įdėsit savo gamybos pavyzdžių cool.gif
Atsakyti
user posted imagestai ir mano tongue.gif
QUOTE(gupija @ 2010 11 26, 19:19)
spėju tuoj įdėsit savo gamybos pavyzdžių  cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Jovė @ 2010 11 26, 14:23)
Kur pasidarėt projektą?

aš irgi nė karto nemokėjau, vienąkart buvo į namus atvažiavęs, kitus tris kartus pati važiavau ir vėl derinau, ko noriu blush2.gif Reiks dar karto, kad atvažiuotų į namus, ir jau tiksliai kiekvieną cm išsimatuotų ax.gif

bugagašenka, o tu ne "Baldų studijoj" dareisi g.gif
Atsakyti