Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Lillita @ 2010 11 25, 16:23)
neblogai, galima dar viršų tvarkingesnį padaryti, gal suvesti linijas arba į vertikalias arba i horizontalias, gal tik patarčiau daryti viršų šviesų, tamsus labai sunkiai atrodo 4u.gif dar labai gražu, jei šviesi spinta būtų ir įmontuojamo šaldytuvo..

gaila bet imontuojamo saldytuvo nebus sad.gif bus tik paprastas, nors nelabai gaudausi kokios ju kainos gal ir iseis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mur`miaw: 25 lapkričio 2010 - 15:33
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 17:24)
gaila bet imontuojamo saldytuvo nebus sad.gif bus tik paprastas, nors nelabai gaudausi kokios ju kainos gal ir iseis smile.gif

brangesni įmontuojami, man baldžius sakė, kad apie 1000 litų prie baldų kainos dar prideda spinta šaldytuvui, bet pas mane medžio masyvas planuojamas buvo, o ir šaldytvas prie kitos sienos, tai....... vienžo ir neįmontuojamas bus biggrin.gif
Atsakyti
su kokiom programom darot virtuviu projektus, kazkada naudojau kitchen draw atrodos, gal yra dar kokiu patogesniu?
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 25, 02:17)
pvz. pas mus namie duju skaitliukas idetas i virsutine spintele ir nuo jo pajungimas i pacia virykle ateina lankscia zarna, skirta dujoms, palei metalini vamzdi. is esmes negalima ir paciu skaitliuku slepti wink.gif mums ir mano pazystamiems skaitliukus perkelinedavo patys Lietuvos duju darbuotojai (neoficialiai...), bet prasydavo labai nesigirti del tokiu perkelinejimu... blush2.gif  (ju darba is uz kampo stebedavau smile.gif nejauku budavo  blink.gif  ) o pacio vamzdio neslepdavom smile.gif ne muziejus gi ta virtuve wink.gif nudazius visai normaliai jis atrodo smile.gif))

Galima smile.gif

Lietuvos dujos

Dujų skaitiklio įrengimas:

Svarbiausi reikalavimai įrengiant dujų skaitiklį patalpoje :

* Atstumas nuo grindų iki dujų skaitiklio apačios ne mažesnis kaip 0,9 m.
* Vertikalus atstumas nuo grindų iki dujų skaitiklio jungčių su dujų vamzdžiais ne didesnis kaip 2,5 m.
* Horizontalus atstumas nuo dujinės viryklės, dujinio šildytuvo ir dujinio šildymo katilo turi būti ne mažesnis kaip 0,2 m.
* Vertikalus atstumas nuo dujinio prietaiso iki dujų skaitiklio apačios turi būti ne mažesnis kaip 0,5 m. Jei yra įrengtas apsauginis skydas arba garų surinkimo gaubtas, dujų skaitiklį galima įrengti virš jo.
* Jeigu dujų skaitikliai įrengiami spintelėse arba uždarose nišose, jų viršuje bei apačioje turi būti įrengtos ne mažesnio kaip 5 cm2 ploto vėdinimo angos ir langelis, kad būtų galima patikrinti skaitiklio rodmenis.
Šis reikalavimas netaikomas virtuvės baldų spintelėse montuojamiems dujų skaitikliams.

Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 11 25, 15:12)
mur`miaw,
biškį pakoregavau...
jei įdomu, galit pažiūrėt čia

thumbup.gif Šita man geriau suprojektuota 4u.gif

Man neišeina suprojektuot su programa, visai aš verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 11 25, 16:12)
mur`miaw,
biškį pakoregavau...
jei įdomu, galit pažiūrėt čia

Tik gal virsutines dureles vistik geriau balto nepermatomo stiklo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2010 11 25, 18:27)
Tik gal virsutines dureles vistik geriau balto nepermatomo stiklo  ax.gif

as mastau gal virsutines sviesiai kakavines daryti o apatines karsto sokolado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 11 24, 22:52)
faina virtuvė, tik man darbastalio mažokai atrodo blush2.gif

Deja virtuvė maža, tai daugiau ir neišeina. Jau kiek prieš tai turėjau, tai naujojoje virtuvėje - laabai daug wink.gif

QUOTE(Tinka @ 2010 11 25, 08:50)
man grazu ir racionaliai padeliota. plyteles su pienes puku  wub.gif

Plytelės su pūku ir man wub.gif
Dėl dujinės kaitlentės mažumo: prieš tai, kur gyvenom, turėjau kaitlentę su dviem kaitvietėm, aišku ji buvo indukcinė. Bet man niekada netrūko papildomos kaitvietės. Aišku siauresnė kaitlentė - pas mane 45cm - tai ir vietos taupymas, kitaip nelabai tilpo normali indaplovė, kurią jau turėjom iš anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2010 11 25, 17:32)
su kokiom programom darot virtuviu projektus, kazkada naudojau kitchen draw atrodos, gal yra dar kokiu patogesniu?

Aš naudoju ALNO, nors labai netikroviškai gaunasi, bet labai paprasta naudotis...
pas mane kitchendraw demo versija, daug ko trūksta, dar su PRO100 bandžiau, bet irgi kažkas nesigaudavo...
Papildyta:
QUOTE(justagnė @ 2010 11 25, 18:14)
thumbup.gif Šita man geriau suprojektuota 4u.gif

Man neišeina suprojektuot su programa, visai aš  verysad.gif

bandykit daryt, jei nesigauna, klauskit čia smile.gif
Atsakyti
APie virtuvės remonto klaidas rašo šiandien delfi

va čia :

Virtuvės remonto klaidos
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 25, 16:39)
brangesni įmontuojami, man baldžius sakė, kad apie 1000 litų prie baldų kainos dar prideda spinta šaldytuvui, bet pas mane medžio masyvas planuojamas buvo, o ir šaldytvas prie kitos sienos, tai....... vienžo ir neįmontuojamas bus  biggrin.gif

laba. nieko ten nepabrangsta. jum kabina makaronus nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 18:32)
as mastau gal virsutines sviesiai kakavines daryti o apatines karsto sokolado smile.gif

dar pabandyk gartrauki po spintelem
Atsakyti
QUOTE(svogrys @ 2010 11 26, 13:13)
laba. nieko ten nepabrangsta. jum kabina makaronus nestuke.gif

aaaa gali būt biggrin.gif
man iš vis mistika tie baldžių paskaičiavimai būdavo, išsiuntinėjau projektą ir apskambinėjau gal apie 20 firmų su aiškiais nurodymais kokio ilgo virtuvė, kokio karkaso noriu, kokio medžio ir spalvos, kokios furnitūros, kaina svyruodavo taip 6000-6500-6800 na aš dar paskaičiuodavau, kad gal kas nors nenumatyto prisidės gal kokią idėja pasiūlys ir pagalvojau sau drąsiai, kad man realiai virtuvė kainuot turėtų apie 7000-7500 litų

atvažiuodavo dizaineriai, patys išsimatuodavo, paduodavau projektą nes jis man tiko ir patiko, kai kurie dar klausdavo ar gali tobulint, sakydavau prašom, prašom, bet paskaičiuodavo pagal mano duotą ir kaina drioksteldavo taip nuo 8000 iki 10 000 su tarpinėm sumom nors nieko naujo aš jiems atėjus nepasakydavau ir nieko įpatingo jie nepasiųlydavo... tik paskui susiradau baldžių kuris įsipaišo į tuos 7500, o konkurentai atsiuntę man už 9500 litų projektą sužinoja, kad radau pigiau, sako tai mes jums už 7000 padarysim, kad apdėt konkurentą.... nu vien žo arba aš nesuprantu jų tų gudrybių arba kam man paštu siųst kainą už 7000 litų, o paskui staiga paprašyt 9500... kažkaip iš antro galo viskas, suorasčiau jei pirma parašytų 10 000 paskui sakytų, kad aš labai faina ir jie man pritaiko nuolaidą ir daro už 8000 nu tai būč pasimovus ant tokio pasiųlymo labai greit lotuliukas.gif

nu vienžo čia tokie mano garsūs pamastymai apie baldų kainas biggrin.gif
Atsakyti