Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 25, 15:24)
na aš visada už įmotuojamus gartraukius, ekonomiškiau vietos atžvilgiu na nebent gartraukis koks puoštas ir įpatingas, jūsų vietoje aš visą eilę daryčiau viršutinių spintelių ir įmontuojamą gartraukį, ne jūsiškis, jis užima tik vietą, o su įmontuojamu turėtumėt ir gartraukį ir vientisą spintelių viršutinę eilę, o turėt spintelę, tai ne ne turėt į ją visada rasi ką padėt ir virš šaldytuvo galima spintelę padaryt arba šaldytuvą iš vis statyčiau prie kitos sienos.

vien žo man jūsų virtuvėje nepatinka neišnaudota viršutinė erdvė už gartraukio ir spinteles daryčiau viršutines aukštesnes beveik iki lubų, vienžo matau, kad virtuvė nedidelė ir vietos netaupot  rolleyes.gif

virsutiniu spinteliu iki virsaus tikrai nedaryciau nes mano ugis mazas o kad jas pasiekti tektu lipti ant kedes manau tai nera patogu, o i virsutines spinteles tiesa sakant neturiu is vis tiek deti, tai kam apgriozti visa siena, o saldytuva i kuria siena detumete ?
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 25, 03:17)
pvz. pas mus namie duju skaitliukas idetas i virsutine spintele ir nuo jo pajungimas i pacia virykle ateina lankscia zarna, skirta dujoms, palei metalini vamzdi. is esmes negalima ir paciu skaitliuku slepti wink.gif mums ir mano pazystamiems skaitliukus perkelinedavo patys Lietuvos duju darbuotojai (neoficialiai...), bet prasydavo labai nesigirti del tokiu perkelinejimu... blush2.gif  (ju darba is uz kampo stebedavau smile.gif nejauku budavo  blink.gif  ) o pacio vamzdio neslepdavom smile.gif ne muziejus gi ta virtuve wink.gif nudazius visai normaliai jis atrodo smile.gif))

P.S. Cia standartiniuose seno tipo butuose wink.gif

pas mus taip pat padarė tie patys LD darbuotojai. Pats skaitiklis bus spintelėje viršutinėje, o vamzdis matysis ir nieko čia tokio, gražiai lygiai nudažytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 16:31)
virsutiniu spinteliu iki virsaus tikrai nedaryciau nes mano ugis mazas o kad jas pasiekti tektu lipti ant kedes manau tai nera patogu, o i virsutines spinteles tiesa sakant neturiu is vis tiek deti, tai kam apgriozti visa siena, o saldytuva i kuria siena detumete ?

na jei ūgis ribotas kitas reikalas biggrin.gif
žinot nežinau su kokiu stažu gaspadinė jūs esat, jei dar tik jaunamartė, tai galiu pasakyt, kad su laiku visada atsiranda virtuvinių daiktų, kuriuos reikia kažkur padėt ir tada jau svarbu turėt kur padėt ir neužgrūst spintelių, o jei jau turit dyyydelį gaspadinės stažą, tai belieka tik pasveikint, kad mokat nekaupt šlamšto namie, kurį reikia kažkur padėt biggrin.gif

šeip mano viena pažystama nedidleio ūgio, tai į viršutines lentynas kur nelabai pasiekia susideda daiktus, kurių reikia, bet gal porą kart per metus tada jau ropščias ant taburetės biggrin.gif

o del sienos apkrovimo čia skonio reikalas man asmeniškai gražiau kai yra dvi vientisos eilės spintelių, viršuje ir apačioje tada jaučiu kažkokią charmoniją virtuvėje jei jums gražiau kaip jūs susidėliojot, vadinasi taip gražiau nes tai jūsų virtuvė nors aš jei ten nedaryt spintelių kur pas jus tuščia turbūt tarčiausi su baldžiais del dailių lentynėlių prieskoniams ar augalams kokiems... nu negaliu aš jei turiu tušiča erdvę ją stengiuosi užpildyt... chamekas aš biggrin.gif

o šaldytuvą...... na mano virtuvėje jis stovi prie kitos sienos priešais, bet mano virtuvė standartinė "butinė" virtuvėlė, tai laisvai telpa šaldytuvas ir stalas, nežinau koks jūsų išplanavimas gal ir eina šaldytuvą pastatyt prie kitos sienos ir išlošt dar vieną spintelę ir padidint darbastalį
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 25, 09:56)
dabar "Lietuvos dujose" yra oficialūs įkainiai netgi  mirksiukas.gif Domėjausi prieš porą mėnesių- būtų reikėję patraukti skaitliuką ir vamzdžius į priešingą virtuvės pusę per 3 m. Būtų viskas kainavę apie 400.

dėl dujų skaitiklio perkėlimo, tai pačiose " Dujose" man davė sąrašą įmonių, kurios irgi turi teisę perkelt skaitliuką. Tai susiradau, kur pigiausiai, mokėjau 180Lt.
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 11 25, 14:53)
dėl dujų skaitiklio perkėlimo, tai pačiose " Dujose" man davė sąrašą  įmonių, kurios irgi turi teisę perkelt skaitliuką. Tai susiradau, kur pigiausiai, mokėjau 180Lt.

taip, žinau šitą. Tik norėjau pasakyt, kad dabar ir oficialūs įkainiai yra, nebereikia slapta tartis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 25, 14:47)
nu negaliu aš jei turiu tušiča erdvę ją stengiuosi užpildyt... chamekas aš  biggrin.gif

tada aš irgi chamekas, nes darysiu spinteles iki lubų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 11 25, 12:20)
dolile, o Jums ne per maža dujinė viryklė?  g.gif  Aš kiek paskutiniu metu pastebiu, man puodai nebesutelpa ant tokių mažučių.

man puikiausiai puodai telpa ant dujinės viryklės (60cm.) pločio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 15:11)
o gal sitas variantas truputeli geresnis ? smile.gif
http://images9.fotki...ntitled6-vi.jpg

Cia yra tik jusu pacios nuomone, darykit kaip jums graziau, nes vienoms patinka viena, kitoms kita. Nebutina daryti taip kaip daro visi. As asmeniskai norejau kad pas mane virtuveje butu kuo daugiau padejimo, dariau tokia istisa spinta (jeigu taip galima pasakyti), taip uzdengeme ir duju skaitliuka, nors iki lubu spinteliu nedariau... kazkaip atrode bus visko per daug, nes pas mus virtuvele gana nedidele, tik 8 kv.m
Atsakyti
mur`miaw,
biškį pakoregavau...
jei įdomu, galit pažiūrėt čia
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 11 25, 16:12)
mur`miaw,
biškį pakoregavau...

aciu labai smile.gif grazu
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 11 25, 17:12)
mur`miaw,
biškį pakoregavau...

na va graži vientisa virtuvė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 25, 16:17)
na va graži vientisa virtuvė  bigsmile.gif

ir man sita grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 16:13)
aciu labai smile.gif grazu

neblogai, galima dar viršų tvarkingesnį padaryti, gal suvesti linijas arba į vertikalias arba i horizontalias, gal tik patarčiau daryti viršų šviesų, tamsus labai sunkiai atrodo 4u.gif dar labai gražu, jei šviesi spinta būtų ir įmontuojamo šaldytuvo..
Atsakyti