QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 25, 15:24)
na aš visada už įmotuojamus gartraukius, ekonomiškiau vietos atžvilgiu na nebent gartraukis koks puoštas ir įpatingas, jūsų vietoje aš visą eilę daryčiau viršutinių spintelių ir įmontuojamą gartraukį, ne jūsiškis, jis užima tik vietą, o su įmontuojamu turėtumėt ir gartraukį ir vientisą spintelių viršutinę eilę, o turėt spintelę, tai ne ne turėt į ją visada rasi ką padėt ir virš šaldytuvo galima spintelę padaryt arba šaldytuvą iš vis statyčiau prie kitos sienos.
vien žo man jūsų virtuvėje nepatinka neišnaudota viršutinė erdvė už gartraukio ir spinteles daryčiau viršutines aukštesnes beveik iki lubų, vienžo matau, kad virtuvė nedidelė ir vietos netaupot
vien žo man jūsų virtuvėje nepatinka neišnaudota viršutinė erdvė už gartraukio ir spinteles daryčiau viršutines aukštesnes beveik iki lubų, vienžo matau, kad virtuvė nedidelė ir vietos netaupot
virsutiniu spinteliu iki virsaus tikrai nedaryciau nes mano ugis mazas o kad jas pasiekti tektu lipti ant kedes manau tai nera patogu, o i virsutines spinteles tiesa sakant neturiu is vis tiek deti, tai kam apgriozti visa siena, o saldytuva i kuria siena detumete ?