Pas mus irgi kakavines sienos,baldu apacia tamsiai ruda, o virsus irgi kakavines spalvos dazytas stiklas,tik truputi tamsesnis uz sienas.
Labadiena
Planuojame padaryti minimalų kosmetinį remontą virtuvėje, taigi prieš pradėdama norėjau pasiteirauti patarimų, kokios medžiagos tinkamiausios sienoms - kad lengvai valytųsi, neliktų dėmėtos ir panašiai?
Planuojame padaryti minimalų kosmetinį remontą virtuvėje, taigi prieš pradėdama norėjau pasiteirauti patarimų, kokios medžiagos tinkamiausios sienoms - kad lengvai valytųsi, neliktų dėmėtos ir panašiai?
QUOTE(Inčius @ 2010 11 25, 12:11)
Pasirodau savo pagaliau uzbaigta virtuve klauskit patarsiu padesiu kuom galesiu
Labai graži virtuvė Už akių užkliuvo gartraukis Jo ir kaitlentės matmenys skiriasi, ar tik taip atrodo
QUOTE(Inčius @ 2010 11 25, 13:11)
Pasirodau savo pagaliau uzbaigta virtuve
Super, man labai grazu
Tarp spinteliu plokste tokia pati kaip stalvirsis sienos ilgis kur saldytuvas 1.70
kaitlentes ilgis apie 90 cm, kaitlente ir garintuvas buvo tokie kai pirkom buta tad teko kazka derinti prie balto garintuvo del to turejo buti virsutines spinteles baltos
nuo kriaukles truputi apsitasko, bet nuvalau greit ir nieko baisaus. Cia dar tas kranas kur taskosi kaltas jau buvau minejusi kad nesu patenkinta juo
siaip cia mano pirmas projektas virtuves, tai dar bus kur tobuleti kai kita darysimes, bet nepaisant kai kuriu niuansu, esu patenkita
labai aciu uz pagyrimus jei ka praleidau ir ne visoms atsakiau atsiprasau pasitaisysiu
Papildyta:
man galbut noretusi virsutiniu spinteliu ir prie gartraukio, nes virtuvyte mazoka butu daugiau vietos kur susideti daiktus, bet gal cia tik man aktualu kai as daug visokio slamsto turiu o siaip manau gerai viskas
kaitlentes ilgis apie 90 cm, kaitlente ir garintuvas buvo tokie kai pirkom buta tad teko kazka derinti prie balto garintuvo del to turejo buti virsutines spinteles baltos
nuo kriaukles truputi apsitasko, bet nuvalau greit ir nieko baisaus. Cia dar tas kranas kur taskosi kaltas jau buvau minejusi kad nesu patenkinta juo
siaip cia mano pirmas projektas virtuves, tai dar bus kur tobuleti kai kita darysimes, bet nepaisant kai kuriu niuansu, esu patenkita
labai aciu uz pagyrimus jei ka praleidau ir ne visoms atsakiau atsiprasau pasitaisysiu
Papildyta:
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 13:08)
mano standartine 9 kv.m. virtuvele. kaip manote ar labai jau nekoks butu toks isdestymas ?
http://images54.fotk...ntitled2-vi.jpg
http://images54.fotk...ntitled2-vi.jpg
man galbut noretusi virsutiniu spinteliu ir prie gartraukio, nes virtuvyte mazoka butu daugiau vietos kur susideti daiktus, bet gal cia tik man aktualu kai as daug visokio slamsto turiu o siaip manau gerai viskas
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 16:11)
o gal sitas variantas truputeli geresnis ?
na aš visada už įmotuojamus gartraukius, ekonomiškiau vietos atžvilgiu na nebent gartraukis koks puoštas ir įpatingas, jūsų vietoje aš visą eilę daryčiau viršutinių spintelių ir įmontuojamą gartraukį, ne jūsiškis, jis užima tik vietą, o su įmontuojamu turėtumėt ir gartraukį ir vientisą spintelių viršutinę eilę, o turėt spintelę, tai ne ne turėt į ją visada rasi ką padėt ir virš šaldytuvo galima spintelę padaryt arba šaldytuvą iš vis statyčiau prie kitos sienos.
vien žo man jūsų virtuvėje nepatinka neišnaudota viršutinė erdvė už gartraukio ir spinteles daryčiau viršutines aukštesnes beveik iki lubų, vienžo matau, kad virtuvė nedidelė ir vietos netaupot