Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

dar pamirsau pamineti kad ta siena kur bus virtuvinis yra rudos plyteles 4u.gif
Atsakyti
Pas mus irgi kakavines sienos,baldu apacia tamsiai ruda, o virsus irgi kakavines spalvos dazytas stiklas,tik truputi tamsesnis uz sienas.
Atsakyti
Labadiena 4u.gif

Planuojame padaryti minimalų kosmetinį remontą virtuvėje, taigi prieš pradėdama norėjau pasiteirauti patarimų, kokios medžiagos tinkamiausios sienoms - kad lengvai valytųsi, neliktų dėmėtos ir panašiai? ax.gif
Atsakyti
mano standartine 9 kv.m. virtuvele. kaip manote ar labai jau nekoks butu toks isdestymas ? 4u.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mur`miaw: 25 lapkričio 2010 - 12:09
Pasirodau savo pagaliau uzbaigta virtuve smile.gif klauskit patarsiu padesiu kuom galesiu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Inčius-man labai grazu. Gartraukis idomus.O vietoj plyteliu ant sienos tarp spinteliu, ploste dejot? Ir jei ne paslaptis kiek kainavo ta plokste?
Koks pas jus sienos plotis kur stovi saldytuvas, kriaukle?
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 11 25, 12:11)
Pasirodau savo pagaliau uzbaigta virtuve smile.gif  klauskit patarsiu padesiu kuom galesiu smile.gif

Labai graži virtuvė thumbup.gif Už akių užkliuvo gartraukis ax.gif Jo ir kaitlentės matmenys skiriasi, ar tik taip atrodo g.gif
Atsakyti
dolile, o Jums ne per maža dujinė viryklė? g.gif Aš kiek paskutiniu metu pastebiu, man puodai nebesutelpa ant tokių mažučių.

Inčius, graži virtuvė, o kriauklė ar patogioj vietoj? T.y. ar neapsitaško šonas spintos/šaldytuvo? Kaitlentės dydis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 25 lapkričio 2010 - 12:21
QUOTE(Inčius @ 2010 11 25, 13:11)
Pasirodau savo pagaliau uzbaigta virtuve smile.gif

Super, man labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tarp spinteliu plokste tokia pati kaip stalvirsis sienos ilgis kur saldytuvas 1.70 smile.gif
kaitlentes ilgis apie 90 cm, kaitlente ir garintuvas buvo tokie kai pirkom buta tad teko kazka derinti prie balto garintuvo del to turejo buti virsutines spinteles baltos smile.gif

nuo kriaukles truputi apsitasko, bet nuvalau greit ir nieko baisaus. Cia dar tas kranas kur taskosi kaltas jau buvau minejusi kad nesu patenkinta juo g.gif

siaip cia mano pirmas projektas virtuves, tai dar bus kur tobuleti kai kita darysimes, bet nepaisant kai kuriu niuansu, esu patenkita mirksiukas.gif

labai aciu uz pagyrimus blush2.gif jei ka praleidau ir ne visoms atsakiau atsiprasau smile.gif pasitaisysiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 13:08)
mano standartine 9 kv.m. virtuvele. kaip manote ar labai jau nekoks butu toks isdestymas ?  4u.gif
http://images54.fotk...ntitled2-vi.jpg

man galbut noretusi virsutiniu spinteliu ir prie gartraukio, nes virtuvyte mazoka butu daugiau vietos kur susideti daiktus, bet gal cia tik man aktualu kai as daug visokio slamsto turiu doh.gif smile.gif o siaip manau gerai viskas smile.gif
Atsakyti
o gal sitas variantas truputeli geresnis ? smile.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 16:11)
o gal sitas variantas truputeli geresnis ?

na aš visada už įmotuojamus gartraukius, ekonomiškiau vietos atžvilgiu na nebent gartraukis koks puoštas ir įpatingas, jūsų vietoje aš visą eilę daryčiau viršutinių spintelių ir įmontuojamą gartraukį, ne jūsiškis, jis užima tik vietą, o su įmontuojamu turėtumėt ir gartraukį ir vientisą spintelių viršutinę eilę, o turėt spintelę, tai ne ne turėt į ją visada rasi ką padėt ir virš šaldytuvo galima spintelę padaryt arba šaldytuvą iš vis statyčiau prie kitos sienos.

vien žo man jūsų virtuvėje nepatinka neišnaudota viršutinė erdvė už gartraukio ir spinteles daryčiau viršutines aukštesnes beveik iki lubų, vienžo matau, kad virtuvė nedidelė ir vietos netaupot rolleyes.gif
Atsakyti