Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

sveikos wink.gif

o gal rekomenduotumet corian, montelli stalvirsiu montuotojus, kurie gersenes kainas gali pasiulyti ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Kokiu izvelgiat trukumu situose trijuose projektuose? Man atrodytu antras visai neblogai, taciau bijau kad neiseis sutalpinti daiktu, virsutiniu spinteliu daug neprikabinsi kadangi langai trukdo, nors galima spinta rimtesne padaryti, tarkim dvigubai didesne nei dabar papaisyta. Sitame variante galbut gerai tas kad salia plautuves saldytuvas yra. kas jums uzkliuna ziurint i baldu isdestyma? Pirmam variante daiktai turetu tilpti be problemu kadangi toje sienoje nera langu. Cia sita ideja kilo is pries tai rekomenduotu ideju daryti L formos.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2010 11 24, 09:36)
Na pasirodau ir aš su savo virtuve smile.gif

faina virtuvė, tik man darbastalio mažokai atrodo blush2.gif
QUOTE(LokysL @ 2010 11 24, 20:42)
Kokiu izvelgiat trukumu situose trijuose projektuose?

man iš visų gal pirmas variantas priimtiniausias.
Trečiam variante man kažkaip šaldytuvas su virykle nelabai derinasi,
antram variante viryklė ir plautuvė per arti langų, tas pats ir antram , nu nežinau, bent jau man taip atrodo blush2.gif
o šaldytuvo neišeina irgi įtalpint prie sienos, kur nėra langų? Kad būtų viskas po ranka g.gif Aš pirmam variante dar viską pasukčiau ratu, kad ir šaldytuvas tilptų, valgomąjį stalą ties langu, ir tada tas kitas darbastalis pasislinktų g.gif Dar aš plautuvės padą dėčiau į kitą pusę, t.y. į dešinę. Taip, manau, pats kampas labiau išsinaudotų ir turėtum daugiau darbastalio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 23, 13:50)
mane domina tokio tipo gartrauki imanoma paciam apsidirbt nusipirkus iprasta gartrauki, ar jau tik gatava imanoma pikrtis? kaina atbaido, stilius vilioja 

vienam zurnale maciau visai paprasta sprendima. kad islaikyti stiliu, gartraukis buvo montuojamas i spintele. na toks plokcias gartraukis, o virs jo kaip spienteliu dureles.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2010 11 24, 12:55)
o gal rekomenduotumet corian, montelli stalvirsiu montuotojus, kurie gersenes kainas gali pasiulyti 

labas. mntelli yra pigesnis, taciau prastesnis negu corian. PVZ: 5m stalvirsio su prijungtu langu, kaitlentes skyle, kriaukle su metaliniu dugnu, 5cm aukscio nugarele kainuoja 8500lt, toks pats corian apie 11000lt

Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2010 11 24, 21:42)
Kokiu izvelgiat trukumu situose trijuose projektuose? Man atrodytu antras visai neblogai, taciau bijau kad neiseis sutalpinti daiktu, virsutiniu spinteliu daug neprikabinsi kadangi langai trukdo, nors galima spinta rimtesne padaryti, tarkim dvigubai didesne nei dabar papaisyta. Sitame variante galbut gerai tas kad salia plautuves saldytuvas yra. kas jums uzkliuna ziurint i baldu isdestyma? Pirmam variante daiktai turetu tilpti be problemu kadangi toje sienoje nera langu. Cia sita ideja kilo is pries tai rekomenduotu ideju daryti L formos.
http://hotimg23.fotk...virtuve1-vi.jpg
http://hotimg23.fotk...virtuve2-vi.jpg
http://hotimg23.fotk...virtuve3-vi.jpg

nebijociau det kriaukles pries langa. virtuvinis labai iskaidytas dalimis, man visikai netinka, kad baldai stovi vos ne aplink

Papildyta:
gal pabandykit isdestyt taip: virsui is kaires i desine (kriaukle pries langa), uz kampo apacion (kaitlente mazdaug per viduri). saldytuva ir spinta galima statyt tiek atskirai tiek kartu kampuose. apatiniam kairiam kampe stalas
Atsakyti
Laba,as su vienu klausimu tom kas turit ar planuojat tureti dujine virykle rolleyes.gif Sakykit kaip paslepiat duju vamzdi ir skaitliuka g.gif Net neisivazduoju kaip geriau ,ar skaitliuka kur i kokia apatine,ar virsutine spintele,o k asu vamzdziu daryt?Kiek zinau dujininkam priduodant,jis negali buti pasleptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 11 25, 01:36)
Laba,as su vienu klausimu tom kas turit ar planuojat tureti dujine virykle  rolleyes.gif Sakykit kaip paslepiat duju vamzdi ir skaitliuka  g.gif Net neisivazduoju kaip geriau ,ar skaitliuka kur i kokia apatine,ar virsutine spintele,o k asu vamzdziu daryt?Kiek zinau dujininkam priduodant,jis negali buti pasleptas  g.gif

pvz. pas mus namie duju skaitliukas idetas i virsutine spintele ir nuo jo pajungimas i pacia virykle ateina lankscia zarna, skirta dujoms, palei metalini vamzdi. is esmes negalima ir paciu skaitliuku slepti wink.gif mums ir mano pazystamiems skaitliukus perkelinedavo patys Lietuvos duju darbuotojai (neoficialiai...), bet prasydavo labai nesigirti del tokiu perkelinejimu... blush2.gif (ju darba is uz kampo stebedavau smile.gif nejauku budavo blink.gif ) o pacio vamzdio neslepdavom smile.gif ne muziejus gi ta virtuve wink.gif nudazius visai normaliai jis atrodo smile.gif))

P.S. Cia standartiniuose seno tipo butuose wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiusd: 25 lapkričio 2010 - 02:18
QUOTE(dolile @ 2010 11 24, 09:36)
Na pasirodau ir aš su savo virtuve smile.gif

man grazu ir racionaliai padeliota. plyteles su pienes puku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svogrys @ 2010 11 24, 23:33)
labas. mntelli yra pigesnis, taciau prastesnis negu corian. PVZ: 5m stalvirsio su prijungtu langu, kaitlentes skyle, kriaukle su metaliniu dugnu, 5cm aukscio nugarele kainuoja 8500lt, toks pats corian apie 11000lt

coriano neturiu, tai negaliu palyginti. bet montelli esu laaaaabai patenkinta. tiesa, dejau ji pries 3 metus, tai 5m stalvirsio , kaitlentes skyle, kriaukle su metaliniu dugnu, 3cm aukscio nugarele kainavo 5.5t litu. dabar noriu, kad prilietu nugarele virs kaitlentes... ir i vonia praustuva islietu.... norai dideli, o kaina gasdina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 25, 02:17)
mums ir mano pazystamiems skaitliukus perkelinedavo patys Lietuvos duju darbuotojai (neoficialiai...), bet prasydavo labai nesigirti del tokiu perkelinejimu...

dabar "Lietuvos dujose" yra oficialūs įkainiai netgi mirksiukas.gif Domėjausi prieš porą mėnesių- būtų reikėję patraukti skaitliuką ir vamzdžius į priešingą virtuvės pusę per 3 m. Būtų viskas kainavę apie 400.
Atsakyti
Laba diena reiketu pagalbos 4u.gif sakykite kokios spalvos virtuvinis labiau tiktu prie kakaviniu sienu ?
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2010 11 25, 10:17)
Laba diena reiketu pagalbos  4u.gif  sakykite kokios spalvos virtuvinis labiau tiktu prie kakaviniu sienu ?

aš imčiau dramblio kaulą.
Atsakyti