Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 11, 00:27)
grazi wub.gif , bet turi but ziauriai teplu tokia spalva  ax.gif  g.gif

tikrai neteplu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2011 01 11, 09:20)
pas mus virtuvės fasadai baltas su baltom gėlėm HPL, o stalviršis su kriaukle lietas dirbtinis akmuo. Visiškai neteplu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taj @ 2011 01 10, 17:24)
Tikrai grazi virtuve. 4u.gif 
Dar pora klausimu: Is kokios plokstes spinteles? Kiek kainavo ir kur uzsakinejote stalvirsi?
Uzpylem Jus klausimais  rolleyes.gif 
Aciu uz atsakyma  4u.gif

JUSSTE,
pakartosiu savo klausimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taj @ 2011 01 11, 13:36)
JUSSTE,
pakartosiu savo klausimus  blush2.gif

Sorry, kažkaip pamiršau atrasyti smile.gif
As jau minėjau, kad is dazytos plokstes visa virtuve ir kainavo 6000 Lt, plius akmens masės stalvirsi atskirai uzsakinejom.
O uzsisakinejom is šių baldininku www.el-baldai.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 10, 23:15)
apie kriaukles, gal pravers dar viena nuomonė- padėklas ir apvali kriauklė yra super derinys mums. Labai patinka, kad keptuves ir puodus lengva plauti, skardos gerai sukiojasi 45cm diametre. Seniau turėjom stačiakampę, bet gal siauresnė buvo, kažkaip pajaučiau patogumą šios. Ir nesu tikra, bet atrodo, kad apvali akmens masės kriauklė yra gilesnė nei matalinės,bet čia gal nuo modelio priklauso. Kas liečia, metalinė ar akmens masės- tai man geriau akmens masės, nes lengva prižiūrėti- valau su soda, prie metalinės priežiūros buvo sunku priprasti, visko ji bijojo.

aciu uz nuomone. As dabar turiu kvadratine, bet irgi galvoju apie metaline del to, kad gal butu patogiau plauti kai kuriuos indus. O del prieziuros, tai man metaline kaip tik atrodo labai lengvai priziurima, ipili Cif ir viskas sviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 11, 15:43)
Sorry, kažkaip pamiršau atrasyti smile.gif
As jau minėjau, kad is dazytos plokstes visa virtuve ir kainavo 6000 Lt, plius akmens masės stalvirsi atskirai uzsakinejom.
O uzsisakinejom is šių baldininku  www.el-baldai.lt smile.gif

kaip suprantu cia nurodete kaina tos baltosios dalie ir plostes ant sienos?
Atsakyti
ar yra dar kokiu virtuves planavimo programeliu? blush2.gif bandau su Alno - nesigauna, bandau su keliomis is google - pievos... Gal zinote kokia elementaria? nes jau verkiant reikia planuotis virtuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantvide @ 2011 01 11, 19:06)
ar yra dar kokiu virtuves planavimo programeliu?  blush2.gif  bandau su Alno - nesigauna, bandau su keliomis is google - pievos... Gal zinote kokia elementaria? nes jau verkiant reikia planuotis virtuve  4u.gif

Man tai alno pati elementariausia... Kas būtent nesigauna? Klauskit.
Atsakyti
net nemoku paaiskint blush2.gif bandau det kriaukle - ji man gaunasi pakibusi ore, o jos spintele atskirai. na ir su pakabinamom spintelem pievos gaunasi... blush2.gif matyt praktikos truksta... arba viso labai jau lengvai noriu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 11, 21:45)
Man tai alno pati elementariausia... Kas būtent nesigauna? Klauskit.

na man pvz. apatines spinteles sudėliot išeina,bet kur viryklė ir šaldytuvas nerandu tokių g.gif arba neten ieškau biggrin.gif ir dar..kur kabinamos spintelės irgi nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Noreciau paklausti kaip sprendziat problema su apsvietimu, kai virs darbastalio langas, o ne pakabinamos spinteles. Senojoje virtuveje visur po spintelemis buvo pakabinti sviestuvai, todel esu pripratusi, kad darbastalis visada yra apsviestas. Gal galit ka nors protingo patarti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mantvide @ 2011 01 11, 23:17)
net nemoku paaiskint  blush2.gif  bandau det kriaukle - ji man gaunasi pakibusi ore, o jos spintele atskirai. na ir su pakabinamom spintelem pievos gaunasi...  blush2.gif  matyt praktikos truksta... arba viso labai jau lengvai noriu...  g.gif

1. kriauklę nuleist galima taip: spaudžiat 3D, kad matytumėte virtuvės vizualizaciją. Tada spaudžiat ant kriauklės ir mygtukas žemyn, žiūrėkite pav. Šiaip ten galima pasirinkti kiek cm galima nuleist ar pakelt, bet šiuo atveju 13 cm yra tiksliai tiek kiek reikia.
2. Kas būtent su pakabinamom spintelėm nesigauna?

QUOTE(PATAPSA @ 2011 01 12, 00:36)
na man pvz. apatines spinteles sudėliot išeina,bet kur viryklė ir šaldytuvas nerandu tokių g.gif arba neten ieškau biggrin.gif ir dar..kur kabinamos spintelės irgi nerandu doh.gif

1. viryklę rasite čia prie apatinių spintelių 60 cm pločio. Jeigu norite dėti pvz. tik kaitlentę, o orkaitę į spintą montuosit, tai rinkites paprasta spintelę bet kokio pločio ir kaitlentės atskirai ieškokite taip: Special Articles/Misc -> Special Articles.
2. šaldytuvą paprastą rasite čia, o jei norite įmontuojamo, tai rinkitės iš Tall Units.

Visų spintelių, ir ne tik, išmatavimus galima keist jei yra būtina. Tai galite daryti taip (kaip pvz. pasirinkau šaldytuvą, nes jis vaizduojamas 70 cm pločio ir 70 cm gylio, kažkoks nestandartinis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 12 sausio 2011 - 09:56
QUOTE(mantvide @ 2011 01 11, 19:06)
ar yra dar kokiu virtuves planavimo programeliu?  blush2.gif  bandau su Alno - nesigauna, bandau su keliomis is google - pievos... Gal zinote kokia elementaria? nes jau verkiant reikia planuotis virtuve  4u.gif

o kam jus pati virtuve projektuojat??? juk tas baldininkas kuris gamins virtuve jis pats viska ir suprojektuoja, jis pas jus atvaziuoja ir pats viska issimataves ir isklauses ko jus norit viska nubraizo. kam cia jums paciai vargti??? ar jus ketinant pati ir virtuve pasidaryti? as kai uzsisakinejau virtuve, tai man tas vyras viska ir nubraize pats ir pagamino ir pastate...kam cia save tuo projektavimu ir braizymu apkrauti g.gif
Atsakyti