Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Sugihara @ 2011 01 10, 00:43)
gal ir aš pabandysiu patarti 4u.gif  jei rinkčiausi ar kriauklė be padėklo, ar su, būtinai imčiau su padėklu, nes šiuo metu turim apvalią kriauklę be jokio padėklo, tai labai nefaina, kai šlapius indus dedi ant to spintelių stalviršio, visur privarva vandens, o jei palieki ir ne iškart nušluostai ir gerai nenusausini tos vietos (taip būna, kai indus plauna vyras doh.gif ), tai po kurio laiko tas stalviršio paviršius kai ranka brauki jaučiasi nuo drėgmės tok išsipūtęs, nebelygus, manau tai ir pakenkė, pastovi drėgmė. g.gif

aciu uz nuomone 4u.gif . Tuomet reiks pirkti su padeklu. Nes as ipratus indus palikti nusivarveti smile.gif o paskui jau rusiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 09, 17:54)
taip, indai pas mus bus plaunami rankomis. O apie akmens mases kriaukle nelabai galvojau, nes pripratus prie paprastos skardines, man patinka paprasta jos prieziura, tai nelabai matau reikalo akmens mases kriaukle pirkti  g.gif

Metalinį padėklą šalia kriauklės naudoju ne tik išplautiems indams pasidėt, bet ir daržovėms ar vaisiams nuplautiems pasidėt ir kai reikia kokį karštą puodą pasidėt pvz. bulvių košę sutrint ar trintą sriubą kai darau, nes ant viryklės (pas mane dujinė) kažkaip nestabiliai puodas stovi ir man atrodo nesaugu, ypač jei šalia dar kas nors verda. Man tai tas metalinis padėklas šalia kriauklės labai patogus ir neatsisakyčiau jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 01 10, 08:44)
Metalinį padėklą šalia kriauklės naudoju ne tik išplautiems indams pasidėt, bet ir daržovėms ar vaisiams nuplautiems pasidėt ir kai reikia kokį karštą puodą pasidėt pvz. bulvių košę sutrint ar trintą sriubą kai darau, nes ant viryklės (pas mane dujinė) kažkaip nestabiliai puodas stovi ir man atrodo nesaugu, ypač jei šalia dar kas nors verda. Man tai tas metalinis padėklas šalia kriauklės labai patogus ir neatsisakyčiau jo  smile.gif

4u.gif

o kaip del kriaukles formos? Apvali ar kvadratine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 10, 11:50)
4u.gif

o kaip del kriaukles formos? Apvali ar kvadratine?  g.gif

Na čia jau manau skonio reikalas kas kam gražiau, aš tai nesu turėjusi apvalios, tai negaliu ir lyginti blush2.gif , bet manau, kad naudojime didelio skirtumo neturėtų būti.
Atsakyti
4u.gif

dabar turiu kvadratine kriaukle ir turbut tokia pacia statysiu. Kazkur, patarimuose, skaiciau, kad reikia deti tokios formos - prie kokios esi pripratusi. o del padeklo - tai geras dalykas - saugo pjuvenini stalvirsi, nors siuo metu pas mane be padeklo. Indus isplovusi dedu tiesiai i spintele, ten jie nuvarva i padekliuka ir vsio, tik karta per pora dienu isimu ta padekla ir pravalau.Kai plaunu puodu - pasitiesiu ranksluosti.
Atsakyti
4u.gif

cia grozio klausimas; as turiu kvadrat, o mama apval; apvalia lengviau plauti- i kampus nereik landzioti, kur paprastai pajuoduoja biggrin.gif bet man apvali buvo negrazi lotuliukas.gif svarbiau pasirinkti kriaukles pavirsiu thumbup.gif kuri butu lengva priziureti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

aciu uz komplimentus mano virtuvelej:))
pabandysiu atsakyti visoms.

QUOTE(Snusmumrikas @ 2011 01 06, 18:41)
Tikrai simpatiska virtuvyte  bigsmile.gif . Idomu kainos su kitais lyginant...?

mums virtuvele kainavo 6000 Lt plius akmens mases stalvirsis

QUOTE(inessa10 @ 2011 01 06, 20:25)
Baltai pavydziu jums, kad viskas grazu ir svarbiausia jau baigta, o pas mus dar tik pradziu pradzia... Laukia daug galvos skausmo smile.gif

Nieko, pasikankinsit, bet paskui dziaugsities:)))

QUOTE(Jovė @ 2011 01 06, 22:47)
Dar klausimėlis-kokio aukščio viršutinės spintelės?

90 cm.

QUOTE(Avocetė @ 2011 01 07, 00:02)
wub.gif kiek kainavo baldai? ir koks jų ilgis? t.y. virtuvės ilgis?

kainavo 6000 Lt, plius akmens mases stalvirsis. O Virtuves ilgis 2.80 m.

QUOTE(vassara @ 2011 01 07, 13:29)
stalvirsis lietas?

aha:)

QUOTE(sigita @ 2011 01 07, 16:30)
JUSSTE - labai grazi spalva  (ta sviesi) cia juk ne balta? as irgi noriu sviesiu spintuciu, bet mane visi atkalbineja, atseit pageltonuos greitai... papasakokit kas tokias turit, kaip su tuo pageltonavimu?

ne balta,cia gal dramblio kaulo ar kaip ja pavadinti butu galima..o del pageltonavimo, tai as klausiau baldininku, tai minejo,kad dazytos plokstes negeltonuoja...pagyvensim pamatysim..smile.gif

QUOTE(dainele232146 @ 2011 01 07, 18:57)
JUSSTE dar noriu Taves paklausti del gartraukio ar pirkote balta ar baldininkai ta balta juostele uzdejo ir dar del dureliu atidarymo mechanizmo, manau cia tas kur paspaudus atsoka  blush2.gif  ar patinka?

baldininkai nemokamai uzdejo wink.gif
o dureles visos tai su push up vadinama sistema...man patinka:))
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 10, 15:41)
aciu uz komplimentus mano  virtuvelej:))

Tikrai grazi virtuve. 4u.gif
Dar pora klausimu: Is kokios plokstes spinteles? Kiek kainavo ir kur uzsakinejote stalvirsi?
Uzpylem Jus klausimais rolleyes.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
apie kriaukles, gal pravers dar viena nuomonė- padėklas ir apvali kriauklė yra super derinys mums. Labai patinka, kad keptuves ir puodus lengva plauti, skardos gerai sukiojasi 45cm diametre. Seniau turėjom stačiakampę, bet gal siauresnė buvo, kažkaip pajaučiau patogumą šios. Ir nesu tikra, bet atrodo, kad apvali akmens masės kriauklė yra gilesnė nei matalinės,bet čia gal nuo modelio priklauso. Kas liečia, metalinė ar akmens masės- tai man geriau akmens masės, nes lengva prižiūrėti- valau su soda, prie metalinės priežiūros buvo sunku priprasti, visko ji bijojo.

Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 06, 15:55)
pasigirsiu ax.gif  stai mano virtuvele  biggrin.gif ilgai laukta ir issvajota:))))
nerealius baldininkus radau, maladec berniukai:)))

http://i566.photobuc...ne/DSC_0563.jpg
http://i566.photobuc...ne/DSC_0564.jpg
http://i566.photobuc...ne/DSC_0561.jpg

grazi wub.gif , bet turi but ziauriai teplu tokia spalva ax.gif g.gif
Atsakyti
ikisiu savo trigrasi blush2.gif geriausia virtuves danga tai, turbut, baltas lakinis pavirsius- cia is praktikos thumbup.gif Paaiskinsiu: niekada nereikia SVEISTI, tik nuvalai; ir tikrai ne kas minute ir ne kasdien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 01 11, 00:06)
geriausia virtuves danga tai, turbut, baltas lakinis pavirsius

pas mus virtuvės fasadai baltas su baltom gėlėm HPL, o stalviršis su kriaukle lietas dirbtinis akmuo. Visiškai neteplu.
Atsakyti