Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(bugyte @ 2011 01 06, 16:08)
Sakykite, ar galima virš indaplovės montuoti orkaitę???  4u.gif

Galima mirksiukas.gif
Pas mus taip ir yra. 4u.gif

Tik susidurem su problemele ir mastom kaip ja taisyti naujoj virtuvej.
Pas mus yra taip, indaplove ant jos orkaite, o virs jos tokia ale ukine spinta visokiems reikalams laikyti smile.gif po kiek laiko naudojimo tos spinteles krastas issipute, nes kai kepi siluma eina ir dregmes nemazai. Tai dabar man jus pasakykit, ar cia mums blogai tas dureles padare ar reikia kazka ten kito mastyti. Gal kas susiduret su tuo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 07 sausio 2011 - 16:32
JUSSTE dar noriu Taves paklausti del gartraukio ar pirkote balta ar baldininkai ta balta juostele uzdejo ir dar del dureliu atidarymo mechanizmo, manau cia tas kur paspaudus atsoka blush2.gif ar patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainele232146: 07 sausio 2011 - 17:58
Noreciau isgirsti nuomoniu del virtuves spinteliu dureliu is stiklo ir fototapeto. Gal kas turit ar ka nors daugiau zinot apie toki varianta? Ar nenusibraizo is vidaus, gal dar kokiu problemu galetu kilti? Busiu dekinga uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 01 07, 15:30)
JUSSTE - labai grazi spalva  (ta sviesi) cia juk ne balta? as irgi noriu sviesiu spintuciu, bet mane visi atkalbineja, atseit pageltonuos greitai... papasakokit kas tokias turit, kaip su tuo pageltonavimu?

pas mus dabar balstos, tai... tos kur virs virykles pagelte, nes mes neturime gartraukio. Nors ir valau daznai, bet matyt vistiek nuo maisto gaminimo pagelto siek tiek. O kitos nepagelte, nors turim jau senai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inessa10 @ 2011 01 07, 19:40)
Noreciau isgirsti nuomoniu del virtuves spinteliu dureliu is stiklo ir fototapeto. Gal kas turit ar ka nors daugiau zinot apie toki varianta? Ar nenusibraizo is vidaus, gal dar kokiu problemu galetu kilti? Busiu dekinga uz nuomones  4u.gif

Jus uzklauskit Dzukijos statybininkiu forume ten kelios mergickos zada deti ta stikla(DainaM ir Doviliuke(lygtais ax.gif )jos tikrai apie ta stikla papasakos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 07, 22:11)
pas mus dabar balstos, tai... tos kur virs virykles pagelte, nes mes neturime gartraukio. Nors ir valau daznai, bet matyt vistiek nuo maisto gaminimo pagelto siek tiek. O kitos nepagelte, nors turim jau senai  4u.gif

o er kiek laiko pagelto? as gartrauki planuoju.

vienuose namuose, kur dirbu - siena tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu yra stikline. - tai valymo atzvilgiu - fantastika!!!! tik nereikia valyti su astriom kempinem - tiesiog bent du kartus per savaite avalyt minksta kempinele su plovikliu (dazniausiai ten kur virykle stovi), o paskui su sluoste stiklam ir vsio thumbup.gif , o jei dar koki fototapeta... ir jokiu riebalu plyteliu tarpuose!
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
labai džiaugiuosi užėjus į šitą temutę,labai naudingų patarimų sužinojau bigsmile.gif

ruošiamės ir mes darytis naują virtuvinį,bet niekaip neapsisprendžiu kur ir kaip išdėliot g.gif virtuvė yra kartu su valgomuoju tik atskirta mūriniu baru,tai tokia erdvė atskira virtuviniui kaip ir yra,bet jei neitų gražiai ir funkcionaliai išdėstyt baldų tai gal net ir išardytumę barą rolleyes.gif
matau čia visos mokat pabraižyt ir įkelt,man kažkaip nesigauna su ta programa kur buvo pradžioj temos įkelta unsure.gif
dar vienas klausimas neduoda ramybės,ar patogu ir gražu kai virtuvinis užsibaigia kampe gartraukiu? g.gif kiek žiūrėjau gražiausiai kai viryklė ir gartraukis baldų viduryje ar pan. g.gif ,bet žiūrint į gartraukio funkcionalumą tai ten gaunasi tiesioginis išvedimas be kampų...tai va gal kas patartų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 01 08, 19:35)
o er kiek laiko pagelto?  as gartrauki planuoju.

dabar sunku tiksliai pasakyt, bet gal per kokius 5-7 metus g.gif

Noriu paklausti nuomones del kriaukliu formos. Kokia geriau - apvali ar kvadratine? Ir ar butinas salia kriaukles metalinis padeklas? g.gif

Mes dabar turim kvadratine su metaliniu padeklu salia. Tas padeklas patogu, nes indus plaunant dedu ant jo, kad nusivarvetu. Bet dabar galvoju apie apvalia kriaukle be padeklo, nes taip graziau biggrin.gif Tik gal yra kazkokie niuansai apie kuriuos nepagalvojau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 09 sausio 2011 - 14:40
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 09, 15:39)
dabar sunku tiksliai pasakyt, bet gal per kokius 5-7 metus  g.gif

Noriu paklausti nuomones del kriaukliu formos. Kokia geriau - apvali ar kvadratine? Ir ar butinas salia kriaukles metalinis padeklas?  g.gif

Mes dabar turim kvadratine su metaliniu padeklu salia. Tas padeklas patogu, nes indus plaunant dedu ant jo, kad nusivarvetu. Bet dabar galvoju apie apvalia kriaukle be padeklo, nes taip graziau  biggrin.gif Tik gal yra kazkokie niuansai apie kuriuos nepagalvojau  ax.gif

Man tai gražiau kvadratinės nei apvalios, bet čia jei su padėklu. Jūsų atveju geriau su padėklu manau, nes jei nebus indaplovės ir indus visad plausit rankomis, tai padėklas tikrai reikalingas.
P.S. o negalvojot apie akmens masės plautuvę?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 09, 16:22)
Man tai gražiau kvadratinės nei apvalios, bet čia jei su padėklu. Jūsų atveju geriau su padėklu manau, nes jei nebus indaplovės ir indus visad plausit rankomis, tai padėklas tikrai reikalingas.
P.S. o negalvojot apie akmens masės plautuvę?

taip, indai pas mus bus plaunami rankomis. O apie akmens mases kriaukle nelabai galvojau, nes pripratus prie paprastos skardines, man patinka paprasta jos prieziura, tai nelabai matau reikalo akmens mases kriaukle pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 09, 15:39)
Noriu paklausti nuomones del kriaukliu formos. Kokia geriau - apvali ar kvadratine? Ir ar butinas salia kriaukles metalinis padeklas?  g.gif
Tik gal yra kazkokie niuansai apie kuriuos nepagalvojau  ax.gif

gal ir aš pabandysiu patarti 4u.gif jei rinkčiausi ar kriauklė be padėklo, ar su, būtinai imčiau su padėklu, nes šiuo metu turim apvalią kriauklę be jokio padėklo, tai labai nefaina, kai šlapius indus dedi ant to spintelių stalviršio, visur privarva vandens, o jei palieki ir ne iškart nušluostai ir gerai nenusausini tos vietos (taip būna, kai indus plauna vyras doh.gif ), tai po kurio laiko tas stalviršio paviršius kai ranka brauki jaučiasi nuo drėgmės tok išsipūtęs, nebelygus, manau tai ir pakenkė, pastovi drėgmė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugihara @ 2011 01 10, 01:43)
gal ir aš pabandysiu patarti 4u.gif  jei rinkčiausi ar kriauklė be padėklo, ar su, būtinai imčiau su padėklu, nes šiuo metu turim apvalią kriauklę be jokio padėklo, tai labai nefaina, kai šlapius indus dedi ant to spintelių stalviršio, visur privarva vandens, o jei palieki ir ne iškart nušluostai ir gerai nenusausini tos vietos (taip būna, kai indus plauna vyras doh.gif ), tai po kurio laiko tas stalviršio paviršius kai ranka brauki jaučiasi nuo drėgmės tok išsipūtęs, nebelygus, manau tai ir pakenkė, pastovi drėgmė. g.gif

O man padeklas nepasiteisino - indu nededavau ant jo. Dabar turiu apvalia nemetaline, tokia- kaip stalvirsis - man grazu. Patiesiu ranksluosti ir dedu ant jo isplautus indus. Juos iskart su kitu ranksluosciu ir nusluostau. Kazkaip ipratus nusluostyti, o nepalikti nuvarveti.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti