Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(dainele232146 @ 2011 01 06, 16:04)
Labai grazi virtuve, sakykit jei ne paslaptis kiek kv. metras kainavo stiklo tarp spinteliu ir ar jis laminuotas ar tik ant fototapeto detas vienas stiklas?

Dekui;)
Cia yra idetas fototapetas tarp dvieju stiklu...apie 400 Lt kvadratas
Atsakyti
Jusste, labai grazu bigsmile.gif
gal pasidalinsi meistru kontaktais, jei jie dirba ir Kaune? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 06, 16:14)
Jusste, labai grazu  bigsmile.gif
gal pasidalinsi meistru kontaktais, jei jie dirba ir Kaune?  biggrin.gif

Dekui wink.gif

aisku pasidalinsiu, nes kol situs radom tai su vyru nusvilome keleta kartu...tai sie vyrukai dar ir broka kitu meistru sienines duru spintu pataise nemokamai:))

gal as parasau ju interenetinio puslapio adresa, ten viska rasi www.el-baldai.lt
o jie Kaune tai daro, nes mano sesei svetaines visus baldus dare...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2011 01 06, 11:51)
dėl dulkių talpyklos- tai taip, geriau jau iki pat lubų. Tačiau norint didesnio erdvės pojūčio- čia jau geriau palikti iki lubų bent minimalų tarpuką.

Taip, norim didesnio erdves pojucio... rolleyes.gif Tiesa pasakius, komplektuko spalvos cia tik preliminarios, apacioje galvoju tamsiai rudos spalvos spinteles, virsuj sviesias, tik su sia programa nemoku padaryti doh.gif

Papildyta:

QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 06, 15:55)
pasigirsiu ax.gif  stai mano virtuvele  biggrin.gif ilgai laukta ir issvajota:))))
nerealius baldininkus radau, maladec berniukai:)))

Tikrai simpatiska virtuvyte bigsmile.gif . Idomu kainos su kitais lyginant...?
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 06, 15:08)
Sakykite, ar galima virš indaplovės montuoti orkaitę???  4u.gif

Galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kam reiktu tikrai geru baldininku is Vilniaus irgi galeciau rekomenduoti smile.gif likau labai patenkinta,viskas tiesiog super,beje nebrangininkai,kokybiskai ir be jokiu problemu.
Papildyta:
QUOTE(Rrina @ 2011 01 05, 11:52)
ar tikrai 45 cm indaplovė didelis minusas ?  unsure.gif turiu galimybę dėti ir 45 ir 60, tik kad aš jos išvis nenoriu... o MB nori  doh.gif

geriausiai 60 cm,labai puikus daiktas virtuveje smile.gif
Atsakyti
Jusste, virtuvyte thumbup.gif Baltai pavydziu jums, kad viskas grazu ir svarbiausia jau baigta, o pas mus dar tik pradziu pradzia... Laukia daug galvos skausmo smile.gif
Atsakyti
Cia yra idetas fototapetas tarp dvieju stiklu...apie 400 Lt kvadratas
[/quote]

Sveikinu, puiki virtuvė.

Dar klausimėlis-kokio aukščio viršutinės spintelės?
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 06, 14:55)

wub.gif kiek kainavo baldai? ir koks jų ilgis? t.y. virtuvės ilgis?
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2011 01 06, 14:55)
Sveikutes!!!

pasigirsiu ax.gif  stai mano virtuvele  biggrin.gif ilgai laukta ir issvajota:))))
nerealius baldininkus radau, maladec berniukai:)))

niu labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif
stalvirsis lietas?
Atsakyti
JUSSTE - labai grazi spalva (ta sviesi) cia juk ne balta? as irgi noriu sviesiu spintuciu, bet mane visi atkalbineja, atseit pageltonuos greitai... papasakokit kas tokias turit, kaip su tuo pageltonavimu?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2011 01 07, 15:30)
JUSSTE - labai grazi spalva  (ta sviesi) cia juk ne balta? as irgi noriu sviesiu spintuciu, bet mane visi atkalbineja, atseit pageltonuos greitai... papasakokit kas tokias turit, kaip su tuo pageltonavimu?

Tikriausia ten kreminė spalva arba dramblio kaulo. Aš rinkausi viršutines kremines. Dar nepageltonavo unsure.gif Nors tokių teiginių ir negirdėjau.
Atsakyti