Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Spėju, kad skardų tilpimas yra sąlyginis dalykas, priklausantis nuo skardų dydžio - pas mane 45 cm indaplovė, įmontuojama Elektrolux orkaitė - skardos telpa be problemų viršutiniame aukšte, pas anytą - 45 cm indaplovė, bet viryklė - stacionari Whirpool. Skardas tenka plauti tik atskirai kažkaip sustačius apatiniame aukšte doh.gif

45 cm indaplovė turi vieną didelį minusą, jei naudojamos tabletės - jos skirtos 60 cm ir yra per didelės. Dalinti gali būti problematiška ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 05 sausio 2011 - 11:17
QUOTE(dautan @ 2011 01 05, 12:15)

45 cm indaplovė turi vieną didelį minusą, jei naudojamos tabletės - jos skirtos 60 cm  ir yra per didelės. Dalinti gali būti problematiška ax.gif

Tai va ko man jos kartais neistirpdavo. doh.gif Net nezinojau tokio dalyko. blush2.gif Bet jau kuri laika plaunu su geliu, tai viskas ok.

Arvile- klausk kainos su filinguota ir dazyta MDF, jei teisingai suprantu is paveiksliuko.
Kadangi beveik visus indus plaunu indaploveje, kampine kriaukle man nepatogumo nesudaro.Bet tavo atveju- labai jau mazas tarpas tarp kriaukles ir kaitlentes, tai man atrodo didesnis nepatogumas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 05, 12:10)
Merginos, gavau dar viena projekta virtuves is baldziu, kuris man labai patinka, bet noriu ir jusu nuomones.
Cia
Ar patogu plauti indus, kai kriaukle beveik kampe arba kampe? Gal kam nors teko susidurti su vandentiekio vamzdziu perkelimu? Ar labai brangu? Ir gal kuri zinote - kiek mazdaug kainuoja isklijuoti kv.metra plyteliu?
Na, o jei cia yra gamintoju, gal mazdaug ir kaina galetu pasakyti tokio projektuko is MDF plokstes su stalvirsiu?  4u.gif

Man irgi nepatinka, kad toks mažas tarpas tarp kaitlentės ir plautuvės. O dar pratęstas stalviršis palei palangę manau nelabai patogu, nes jei kažką kepat, tai manau vis tiek kakiek taškosi, tai jau prie stalo niekaip neprisėsi... Na ir apskritai, jei kažkas gamina, tai prie jau niekas neprisės. Gal Jums tai ir nėra taip svarbu, bet pvz pas mane tai yra taip, kad pvz. aš kepu blynus, tai šaukiu, kad MB eitų valgyt kol neatvėso, o aš dar tuo metu kepu toliau. Na ir dažnai pas mus būna taip, kad virtuvėj dviese būnam, ar kai kartu gaminam, tai mums vietos nuolat neužtenka, tai aš prie virtuvinio stalo, o jis prie valgomojo.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 05, 12:39)
Man irgi nepatinka, kad toks mažas tarpas tarp kaitlentės ir plautuvės. O dar pratęstas stalviršis palei palangę manau nelabai patogu, nes jei kažką kepat, tai manau vis tiek kakiek taškosi, tai jau prie stalo niekaip neprisėsi... Na ir apskritai, jei kažkas gamina, tai prie jau niekas neprisės. Gal Jums tai ir nėra taip svarbu, bet pvz pas mane tai yra taip, kad pvz. aš kepu blynus, tai šaukiu, kad MB eitų valgyt kol neatvėso, o aš dar tuo metu kepu toliau. Na ir dažnai pas mus būna taip, kad virtuvėj dviese būnam, ar kai kartu gaminam, tai mums vietos nuolat neužtenka, tai aš prie virtuvinio stalo, o jis prie valgomojo.

na, as kol gaminu tai niekam valgyti neduodu lotuliukas.gif o kaip blynai baigti kepti, tada sedam kartu ir valgom smile.gif tai del to problemos gal ir nebutu, betva del kriaukles tai abejoju ar bus patogu. Ir siaip maciau nemazai projektu, kai kriaukle imontuojama kampe - tai vat idomu ar patogu g.gif
Ech, uzviriau kose su tais baldais, dabar jau galva skauda nuo minciu visokiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 05, 11:10)
Merginos, gavau dar viena projekta virtuves is baldziu, kuris man labai patinka, bet noriu ir jusu nuomones.
Cia
Ar patogu plauti indus, kai kriaukle beveik kampe arba kampe? Gal kam nors teko susidurti su vandentiekio vamzdziu perkelimu? Ar labai brangu? Ir gal kuri zinote - kiek mazdaug kainuoja isklijuoti kv.metra plyteliu?
Na, o jei cia yra gamintoju, gal mazdaug ir kaina galetu pasakyti tokio projektuko is MDF plokstes su stalvirsiu?  4u.gif

Žiūrint, kokius vamzdžius ir kur norit kelti. Plytelių klijavimas kainuoja apie 20 lt./m2
Atsakyti
[quote=Arvile',2011 01 05, 13:59]
betva del kriaukles tai abejoju ar bus patogu. Ir siaip maciau nemazai projektu, kai kriaukle imontuojama kampe - tai vat idomu ar patogu g.gif

Jau buvo apie tai diskusija, bet dar pasikartosiu - kampe kriauklė visai patogu kai virtuvėje šeimininkauja vienas žmogus, bet jei dviese - nepatogu, nes kai vienas stovi prie kampinės kriauklės kitam prie jos prieit neįmanoma. Juk būna situacijų kai pvz. vienas plauna daržoves salotoms, o kitam tuo tarpu reikia kokią miltuotą ranką nusiplaut ar panašiai.
Atsakyti

aha, tokiu atveju buna smile.gif aciu uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, su kokiom programėlėm braižote išplanavimus? Labai gražus paveikslėliai thumbup.gif pirmam psl. neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 01 05, 13:55)
Jau buvo apie tai diskusija, bet dar pasikartosiu - kampe kriauklė visai patogu kai virtuvėje šeimininkauja vienas žmogus, bet jei dviese - nepatogu, nes kai vienas stovi prie kampinės kriauklės kitam prie jos prieit neįmanoma. Juk būna situacijų kai pvz. vienas plauna daržoves salotoms, o kitam tuo tarpu reikia kokią miltuotą ranką nusiplaut ar panašiai.

plautuve gali buti kampine, taciau svarbiausias dalykas yra tai, kad prie plautuves turi buti tiesus, o ne kampinis priejimas, maziausiai 45 cm. toks atvejis tikrai nepatogus ir netgi zalingas zmogaus nugarai. pvz:
user posted image
Atsakyti
Noriu patarimo. Galvojame virsutinese spintelese nedeti rankenu, o deti tuos mechanizmus, kurie paspaudus padeda durelems atsokti, gal supratot ka turiu galvoje. Tad noriu Jusu nuomones, butu labai idomu tu, kurios turi tokias spinteles, ar detu ta mechanizma , jei galetu is naujo rinktis smile.gif
Dekui uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele232146 @ 2011 01 05, 16:48)
Noriu patarimo. Galvojame virsutinese spintelese nedeti rankenu, o deti tuos mechanizmus, kurie paspaudus padeda durelems atsokti, gal supratot ka turiu galvoje. Tad noriu Jusu nuomones, butu labai idomu tu, kurios turi tokias spinteles, ar detu ta mechanizma , jei galetu is naujo rinktis  smile.gif
Dekui uz pasisakymus  4u.gif

Tikrai dėčiau. Tiksliau dėsiu biggrin.gif Nes kaip tik dabar gaminamės viršutines spinteles iš hpl'o.
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 05, 16:01)
Mergaitės, su kokiom programėlėm braižote išplanavimus? Labai gražus paveikslėliai  thumbup.gif  pirmam psl. neradau  ax.gif

dazniausiai, kiek cia maciau, projektuojasi su sia:
http://download.chip...95b_133831.html
Atsakyti