QUOTE(Arvile' @ 2011 01 05, 12:10)
Merginos, gavau dar viena projekta virtuves is baldziu, kuris man labai patinka, bet noriu ir jusu nuomones.
Cia
Ar patogu plauti indus, kai kriaukle beveik kampe arba kampe? Gal kam nors teko susidurti su vandentiekio vamzdziu perkelimu? Ar labai brangu? Ir gal kuri zinote - kiek mazdaug kainuoja isklijuoti kv.metra plyteliu?
Na, o jei cia yra gamintoju, gal mazdaug ir kaina galetu pasakyti tokio projektuko is MDF plokstes su stalvirsiu?
Man irgi nepatinka, kad toks mažas tarpas tarp kaitlentės ir plautuvės. O dar pratęstas stalviršis palei palangę manau nelabai patogu, nes jei kažką kepat, tai manau vis tiek kakiek taškosi, tai jau prie stalo niekaip neprisėsi... Na ir apskritai, jei kažkas gamina, tai prie jau niekas neprisės. Gal Jums tai ir nėra taip svarbu, bet pvz pas mane tai yra taip, kad pvz. aš kepu blynus, tai šaukiu, kad MB eitų valgyt kol neatvėso, o aš dar tuo metu kepu toliau. Na ir dažnai pas mus būna taip, kad virtuvėj dviese būnam, ar kai kartu gaminam, tai mums vietos nuolat neužtenka, tai aš prie virtuvinio stalo, o jis prie valgomojo.