Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(konfetee @ 2011 01 03, 20:44)
Turėjau omeny tą sieną kur langas, tai įdomu kiek cm iki lango smile.gif ten kur aš pavaizdavus šaldytuvą ir viryklę.

aaa biggrin.gif iki lango mazdaug 140 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta123 @ 2011 01 03, 18:09)
Laba, truputį ne taip mane supratot, bet nesvarbu, nes nusprendžiau daryti taip: prie sienos bus orkaitė, po to eis šaldytuvas o po to stalviršis. Gali būti nepatogu valant orkaitę, bet  manau, mažiau nepatogu jei orkaitė butų žemai. Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif

Orkaitę turit nusipirkę ar pirksit? Jei pirksit - ieškokit su pirolize, nereiks valyti pačiai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimuką, gal kas tiksliai žino reikalavimus daugiabutyje, ar galima dujų vamzdį užstatyti šaldytuvu, kuris yra įmontuojamas. dujų puslapyje neradau reglamento, gal blogai ieškojau. Dalis vamzdžio ir skaitiklis bus virš šaldytuvo spintelėje paslėpti. Tai ten lengvai galima prieiti.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 04, 01:23)
Sveiki, turiu klausimuką, gal kas tiksliai žino reikalavimus daugiabutyje, ar galima dujų vamzdį užstatyti šaldytuvu, kuris yra įmontuojamas. dujų puslapyje neradau reglamento, gal blogai ieškojau.  Dalis vamzdžio ir skaitiklis bus virš šaldytuvo spintelėje paslėpti.  Tai ten lengvai galima prieiti.

Šeip tai negalima apskritai dujų vamzdžio niekuo dengti ar užstatyti, bet ar kasnors taip daro bigsmile.gif ? Visi kavoja ax.gif kas spintelėmis, kas plokšte... Tas niekam neužklius kol bus viskas gerai, o va jeigu avarija kokia tai jau tada nekas blink.gif
Kad negalima dujų vamzdžio kavoti perskaičiau čia: http://www.imuniteta...ex.php?aid=5307
Atsakyti
Ačiū už atsakymą- aš irgi ten perskaičiau smile.gif bet reglamento neradau, tai mane ir sudomino jisai, kaip tiksliai skamba įstatymas, dabartiniam bute skaitiklis ir dalis vamzdžio yra spintelėje, dujininkai ateina vis tikrinti skaitiklių periodiškai ir nieko nesakė, aišku spintelę lengva atidaryti, bet su šaldytuvu.... štai tokia situacija http://public.fotki....-/pc273687.html , ten viską keisim, bet vamzdžio pagrindinio nepakrutinsi.

o berašant kilo idėja smile.gif kai bus virtuvės bėžinys, parodysiu, kaip vamzdį palikom neugriozdintą smile.gif
Atsakyti
gal kas patarimu galėtų pagelbėti 4u.gif
Turim galvos skausmą su vietuvės baldais ir niekaip su Mb nesutariam dėl šaldytuvo lokacijos blush2.gif Virtuvės išplanavimas toks nelabai vykęs, bet sutalpinti norim viryklę, orkaite, kriauklę, indaplovę, mikrobangę ir netelpantį šaldytuvą biggrin.gif
Kairės sienelės ilgis 1,55 m, sienos ilgis 2.95 m ir dešnės sienos ilgis 0.9 m. tada langas iki žemės ir 0,55 m sienelė. Prie pastarosios Mb nori pastatyti šaldytuvą, bet jie paprastai būna apie 60 cm, tad 5 cm išsikiša ir man atrodo nelabai kaip žiūrėsis schmoll.gif Tuo pačiu noriu kuo didesnio darbastalio ax.gif ir kad viryklė nebūtų visai šalia šaldytuvo. Norėčiau statyti šaldytuvą pie kairės sienelės krašto, o kriauklę dėti į kampą, bet MB mano, kad taip nepatogu, per mažas tarpas tarp kampinės kriauklės ir šaldytuvo. doh.gif Gal kas gali kokių šviežių idėjų pasiūlyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijja: 04 sausio 2011 - 22:55
QUOTE(Mijja @ 2011 01 04, 23:53)
gal kas patarimu galėtų pagelbėti  4u.gif
Turim galvos skausmą su vietuvės baldais ir niekaip su Mb nesutariam dėl šaldytuvo lokacijos  blush2.gif Virtuvės išplanavimas toks nelabai vykęs, bet sutalpinti norim viryklę, orkaite, kriauklę,  indaplovę, mikrobangę  ir netelpantį šaldytuvą  biggrin.gif

papaisykit planeli, bus lengviau isivaizduoti, patarianciu tikrai atsiras. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2011 01 04, 23:53)
gal kas patarimu galėtų pagelbėti  4u.gif

Čia maždaug kaip Jus įsivaizduojat. Na kriauklė kampinė tikrai nelabai patogu šiuo atveju

O čia - kaip aš maždaug įsivaizduoju:
1 variantas
2 variantas

Mano variantuose minusas tas, kad indaplovė tik 45 cm. Bet užtat antram variante stalčiai didesni gaunasi...
Atsakyti
ar tikrai 45 cm indaplovė didelis minusas ? unsure.gif turiu galimybę dėti ir 45 ir 60, tik kad aš jos išvis nenoriu... o MB nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2011 01 05, 10:52)
ar tikrai 45 cm indaplovė didelis minusas ?  unsure.gif turiu galimybę dėti ir 45 ir 60, tik kad aš jos išvis nenoriu... o MB nori  doh.gif

Dėkit geriau 60cm, ypač jei ir galimybę turit thumbup.gif Aš ir , kai darėmės prieš porą metų virtuvę, svarsčiau ar ji man reikalinga, ar ne doh.gif O dabar atsidžiaugt negaliu thumbup.gif thumbup.gif Gerai, kad protingą vyrą turių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2011 01 05, 11:52)
ar tikrai 45 cm indaplovė didelis minusas ?  unsure.gif turiu galimybę dėti ir 45 ir 60, tik kad aš jos išvis nenoriu... o MB nori  doh.gif

Turejau 45 cm, musu 3 asmenu seimai +/- uztekdavo, dabar turim 60cm- thumbup.gif , telpa skardos, indai daug patogiau susidelioja. As nebeisivaizduoju gyvenimo be indaploves. blush2.gif
Jusu seimyna , matau, 4 asmenys, tai as jusu vietoje deciau 60cm.
Atsakyti
Merginos, gavau dar viena projekta virtuves is baldziu, kuris man labai patinka, bet noriu ir jusu nuomones.
Cia
Ar patogu plauti indus, kai kriaukle beveik kampe arba kampe? Gal kam nors teko susidurti su vandentiekio vamzdziu perkelimu? Ar labai brangu? Ir gal kuri zinote - kiek mazdaug kainuoja isklijuoti kv.metra plyteliu?
Na, o jei cia yra gamintoju, gal mazdaug ir kaina galetu pasakyti tokio projektuko is MDF plokstes su stalvirsiu? 4u.gif
Atsakyti