Arvile',
pabraižiau truputuką, nors realiai tai labai sunkiai kas lenda į galvą, vis pritrūksta kelių cm.
Pirmas planas realus tik tuo atveju jei galima perkelt kanalizaciją.
Antras planas gal kiek keistas atrodo, bet tik taip galima viską sutalpint, kad ir vietos stalčiams liktų.
http://public.fotki....onfetee/arvile/
Mergaites, gal galit kuri man pasakyti to vidutinio duju baliono išmatavimus (berots 27 l ). Dabar turim ta senovini didziausia baliona, bet braizomes nauja virtuvele ir galvojam, kad i naujus baldus patogiau butu itaisyt ta siek tiek mazesni.
Tikiuosi aiskiai paklausiau
Aciu
Aciu
QUOTE(annushka @ 2011 01 03, 12:37)
Mergaites, gal galit kuri man pasakyti to vidutinio duju baliono išmatavimus (berots 27 l ). Dabar turim ta senovini didziausia baliona, bet braizomes nauja virtuvele ir galvojam, kad i naujus baldus patogiau butu itaisyt ta siek tiek mazesni.
Aciu
Aciu
Kaip suprantu, tai 27 l tai mažiausias, vidutinis 46 l.
Va čia pažiūrėkit: http://www.intergaz....inders_for_gas/
Paskambinau i dujosbalionuose.lt, tai moteriske sake, kad mazesnis uz ta didziausia yra 27 l - 11 kg mazdaug iki keliu aukscio. Tai turbut man tokio ir reiketu
Kokius balionus sau renkates, jei kam aktualus duju klausimas ? Bo jau susipainiojau
aciuk
Kokius balionus sau renkates, jei kam aktualus duju klausimas ? Bo jau susipainiojau
aciuk
QUOTE(annushka @ 2011 01 03, 12:50)
Paskambinau i dujosbalionuose.lt, tai moteriske sake, kad mazesnis uz ta didziausia yra 27 l - 11 kg mazdaug iki keliu aukscio. Tai turbut man tokio ir reiketu
aciuk
aciuk
Na gal ir teisybę pasakė.
Na jei imsite tą 27 litrų, tai tiks pagal išmatavimus, jei žiūrėjote
Pas mane elektrinė kaitlentė, tai jokių problemų. O vat pas mamą dujinė, tai kai neperseniausiai gaminosi virtuvę, tai irgi susidurėm su problema kur dėt balioną. Mama gyvena viena, pati pakeist baliono nemoka, o ir nėra galimybės dažnai keist. Todėl nutarė pasilikt tą didelį, tiesiog patalpinom jį į aukštą 45 cmpločio ūkinę spintą. Iš tikrųjų mama labai patenkinta tokiu sprendimu. Kad gražiai atrodytų, tai padrė dvejas dureles, bet pasirodo tai ne tik gražiau, bet ir laaaabai patogu, nes nereikia varstyt didelių durelių, o tik viršutines. O ir pro mažą tarpelį vyksta vėdinimas. Štai taip
QUOTE(konfetee @ 2011 01 03, 11:33)
Arvile',
pabraižiau truputuką, nors realiai tai labai sunkiai kas lenda į galvą, vis pritrūksta kelių cm.
Antras planas gal kiek keistas atrodo, bet tik taip galima viską sutalpint, kad ir vietos stalčiams liktų.
Aciu jums labai kaip keista matyti viska persukta bet man rodos, kad nei kanalizacijos, nei duju ivado perkelti neiseitu paklausiu vakare savo vyro, ka galima butu cia padaryti Aciu labai!!!
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 03, 12:58)
Aciu jums labai kaip keista matyti viska persukta bet man rodos, kad nei kanalizacijos, nei duju ivado perkelti neiseitu paklausiu vakare savo vyro, ka galima butu cia padaryti Aciu labai!!!
O kur tiksliai dujos ir kiek cm ta siena iki lango?
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 03, 12:58)
kanalizacija visuomet iseina perkelti - tiesa kainuoja: be santechniko darbo dar kalamos gindys ir turi buti kazkoks nuolydis: 5 cm/1 metras jei neklystu.
o su dujomis dar lengviau
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2011 01 03, 12:33)
Arvile',
jusu pirma ideja
niekaip nebuciau pamascius tai is salies...
QUOTE(karra @ 2011 01 03, 12:12)
kanalizacija visuomet iseina perkelti - tiesa kainuoja: be santechniko darbo dar kalamos gindys ir turi buti kazkoks nuolydis: 5 cm/1 metras jei neklystu.
nebūtinai reikia grindis kalti. Mes tiesiog padarėm iš gipskartonio tokį kanalą, kuriame su nuolydžiu eina visi nauji vamzdžiai ir ant to kanalo montuojam sieninę spintą.
QUOTE(Pakalnute26 @ 2011 01 03, 12:36)
Sveika,
jei gerai supratau, teiraujates, ar galima saldytuva statyti salia orkaites? Taip galima, tik tam reikia palikti bent 30cm tarpeli-spintele ar kokias lentyneles. Dar geriau kokius 45cm, ta jums dar ir pasidejimui vietos siek tiek butu. Pas mus panasiai yra, tai to pasidejimo visai uztenka. O kad negalima saldytuvo statyt netoliese orkaites, tai netiesa, nes labai daug kas taip stato. IR pas mus jau gal 10 metu stovi tas saldytuvas ir viekiai puikiausiai.
Sekmes
jei gerai supratau, teiraujates, ar galima saldytuva statyti salia orkaites? Taip galima, tik tam reikia palikti bent 30cm tarpeli-spintele ar kokias lentyneles. Dar geriau kokius 45cm, ta jums dar ir pasidejimui vietos siek tiek butu. Pas mus panasiai yra, tai to pasidejimo visai uztenka. O kad negalima saldytuvo statyt netoliese orkaites, tai netiesa, nes labai daug kas taip stato. IR pas mus jau gal 10 metu stovi tas saldytuvas ir viekiai puikiausiai.
Sekmes
Laba, truputį ne taip mane supratot, bet nesvarbu, nes nusprendžiau daryti taip: prie sienos bus orkaitė, po to eis šaldytuvas o po to stalviršis. Gali būti nepatogu valant orkaitę, bet manau, mažiau nepatogu jei orkaitė butų žemai. Ačiū visoms atsakiusioms
QUOTE(konfetee @ 2011 01 03, 12:00)
O kur tiksliai dujos ir kiek cm ta siena iki lango?
duju skaitiklis ten, kur sienos ilgis 120 cm, salia kriaukles. O ta siena, iki lango apie 170 cm (nuo duru iki lango), tik ant jos kazka kabinti turbut nelabai, nes uzstotu sviesa
QUOTE(Arvile' @ 2011 01 03, 21:15)
duju skaitiklis ten, kur sienos ilgis 120 cm, salia kriaukles. O ta siena, iki lango apie 170 cm (nuo duru iki lango), tik ant jos kazka kabinti turbut nelabai, nes uzstotu sviesa
Turėjau omeny tą sieną kur langas, tai įdomu kiek cm iki lango ten kur aš pavaizdavus šaldytuvą ir viryklę.