Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Liko @ 2010 12 30, 09:44)
Va, labai geras klausymas... niekam negaliu paaiškinti kuo jie skiriasi. Kuom?

gamybos procesu. HPL atsparesnis.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 12 29, 15:32)
Ar Jums neatrodo, kad prieštaraujat pati sau? Fasadai blizgūs anot Jūsų gerai valosi, o stalviršis kažkodėl jau sudėtingai. Sakyčiau kaip tik fasadai labiau matomi ir bet koks pirštų antspaudas matysis iš tolo, kad ir prie to paties valgomojo stalo sėdint.

O Jums neatrodo,kad stalvirsis labiau tepasi?
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 30, 14:33)
O Jums neatrodo,kad stalvirsis labiau tepasi?

Bet mažiau matosi t.y. mažiau krenta į akis iš toliau žiūrint smile.gif Tik pati šeimininkė kai nuterlios tai ir matys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 30, 13:56)
gamybos procesu. HPL atsparesnis.

Perziurejau sutarti, pas mus yra CPL.Kazkaip derinant virtuvinius klausimus buvo kalbama apie "sienele", kazkaip nekilo klausimas CPL cia ar HPL. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 30, 20:06)
Perziurejau sutarti, pas mus yra CPL.Kazkaip derinant virtuvinius klausimus buvo kalbama apie "sienele", kazkaip nekilo klausimas CPL cia ar HPL. blush2.gif

na va, svarbiausia išsiaiškinom, kad tikrai ten ne HPL mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 12 30, 14:58)
Bet mažiau matosi t.y. mažiau krenta į akis iš toliau žiūrint  smile.gif  Tik pati šeimininkė kai nuterlios tai ir matys  lotuliukas.gif

Dekoju visoms issakiusioms savo nuomone, bet pritariu, kad stalvirsis daug labiau tepasi, nes jis yra darbinis stalas. O ant fasadu, ypac sviesiu tikrai nesimato tu nupirstavimu ar pan. na, nebent jau specialiai labai atidziai ten ju ieskosit, zinoma, galima pamatyt. O va stai ant blizgaus tamsaus matosi labai, ir ne tik nupirstavimai. Cia jau sakau is patirties.

Dar labai dekoju issakiusioms nuomone, kad blizgus fasadai neatrodys tragiskai su azuoliniu ar mediniu laminuotu stalvirsiu. Smagu, kad ne vienai man taip atrodo. O del azuolinio stalo prieziuros, tai dar noreciau isgirsti nuomoniu - kur ju pagrindiniai minusiai prieziuros klausimais?

Dekoju uz nuomones ir patarimus. Gera, kai isgirsti tiek skirtingu nuomoniu ir patarimu, lengviau suprast, kur esi arti tiesos, o kur jau tolsti nuo realybes....
LAuksiu nuomoniu ir patarimu del to azuolinio stalvirsio /stalo prieziuros.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti ar patogu, kai šaldytuvas stovi toliau nuo stalviršio ar stalo(t.y pvz.: šaldytuvas kampe, po to stovi orkaitė, kriauklė o tik paskui jau eina darbinis stalviršis). Man atrodo, kad tai yra labai nepatogu, kai reikia sudėti produktus grįžus iš parduotuvs ar jau gaminant, kai reikia išsiimti daugiau produktų (tarkim sumuštiniai - sviestas dešra, agurkas... ar dar kas). Man atrodo, kai nėra kur po ranka padėti produktų - nepatogu. Ar tikrai taip? Ar netrugdo šalia orkaitė? (nors orkaitė šalia šaldytuvo jau savaime blogas sprendimas dėl šilumos). Žiuriu, kad labai daug tokių projektų ir labai daug kas taip daro. Aš norėčiau, kad orkaitė būtų patogiam aukštį, bet vienintelė vieta ją taip padaryti prie šaldytuvo doh.gif Gal visgi geriau kai prie šaldytuvo stalviršis, o orkaitę įrengtį žemai?. Juk į šaldytuvą per diena lendu - n kartų, o į orkaitės reikia gal tik kokius 3k per savaitę. Tai kaip iš tikro ar patogu?
Atsakyti
QUOTE(ginta123 @ 2011 01 02, 20:30)
Norėčiau sužinoti ar patogu, kai šaldytuvas stovi toliau nuo stalviršio ar stalo(t.y pvz.: šaldytuvas kampe, po to stovi orkaitė, kriauklė o tik paskui jau eina darbinis stalviršis).

pas mus šaldytuvas jau 10 metų visai kitoj erdvėj nei stalviršis. Man patogu, nesiskundžiu. Taip išdėstėme grynai taupydami erdvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 02 sausio 2011 - 20:58
Sveikos 4u.gif

Noriu Jusu patarimu, visokiu smile.gif

Musu virtuve atrodo mazdaug taip:
user posted image

Beda ta, kad ji maza ir jau taip atsibodo pastovi betvarke. Norisi funkcionaliu baldu, kad galima butu viska graziai sudeti i spinteles. Virtuve maza, o joje dar yra langas, dvejos durys ir kaminas. Be to - vanduo sildomas dujine krosnele, kuri taip pat uzima vietos doh.gif Gal kuri nors galetu pabraizyti koki projektele arba siaip pasiulyti kokiu ideju. Dabar turime saldytuva, virykle ir kriaukle (viskas salia vienas kito). Dviguba spintele po kriaukle bei kabancios spinteles virs saldytuvo ir virykles. Virs kriaukles yra dujine krosnele. Dabar ji gana didele, bet galvojam gal pakeiti i naujasne mazesne. Taip pat galvoju lango palange sujungti su stalu ir padaryti toki vientisa stalvirsi/stala. Vienintelis pliusas, kad sienu aukstis 3 m, todel galvoju gal padaryti tokius kaip antrasolius, kur laikyciau retai naudojamus rakandus.

Busiu dekinga uz bet kokias idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta123 @ 2011 01 02, 21:30)
Norėčiau sužinoti ar patogu, kai šaldytuvas stovi toliau nuo stalviršio ar stalo(t.y pvz.: šaldytuvas kampe, po to stovi orkaitė, kriauklė o tik paskui jau eina darbinis stalviršis). Man atrodo, kad tai yra labai nepatogu, kai reikia sudėti produktus grįžus iš parduotuvs ar jau gaminant, kai reikia išsiimti daugiau produktų (tarkim sumuštiniai - sviestas dešra, agurkas... ar dar kas). Man atrodo, kai nėra kur po ranka padėti produktų - nepatogu. Ar tikrai taip? Ar netrugdo šalia orkaitė? (nors orkaitė šalia šaldytuvo jau savaime blogas sprendimas dėl šilumos). Žiuriu, kad labai daug tokių projektų ir labai daug kas taip daro. Aš norėčiau, kad orkaitė būtų patogiam aukštį, bet vienintelė vieta ją taip padaryti prie šaldytuvo doh.gif Gal visgi geriau kai prie šaldytuvo stalviršis, o orkaitę įrengtį žemai?. Juk į šaldytuvą per diena lendu - n kartų, o į orkaitės reikia gal tik kokius 3k per savaitę. Tai kaip iš tikro ar patogu?

Sveika,

jei gerai supratau, teiraujates, ar galima saldytuva statyti salia orkaites? Taip galima, tik tam reikia palikti bent 30cm tarpeli-spintele ar kokias lentyneles. Dar geriau kokius 45cm, ta jums dar ir pasidejimui vietos siek tiek butu. Pas mus panasiai yra, tai to pasidejimo visai uztenka. O kad negalima saldytuvo statyt netoliese orkaites, tai netiesa, nes labai daug kas taip stato. IR pas mus jau gal 10 metu stovi tas saldytuvas ir viekiai puikiausiai.

Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2011 01 03, 10:36)
Sveika,

jei gerai supratau, teiraujates, ar galima saldytuva statyti salia orkaites? Taip galima, tik tam reikia palikti bent 30cm tarpeli-spintele ar kokias lentyneles. Dar geriau kokius 45cm, ta jums dar ir pasidejimui vietos siek tiek  butu. Pas mus panasiai yra, tai to pasidejimo visai uztenka. O kad negalima saldytuvo statyt netoliese orkaites, tai netiesa, nes labai daug kas taip stato. IR pas mus jau gal 10 metu stovi tas saldytuvas ir viekiai puikiausiai.

Sekmes

pas mus tarp orkaites ir saldytuvo kokie 5 cm tik, nes paprasciausiai nera vietos. Bet jokiu nusiskundimu... Nezinau, galbut saldytuvas daugiau energijos vartoja, bet siaip veikia viskas normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2010 12 28, 23:33)
Labas vakaras, jungiuosi i diskusija apie kaitlentes. Dėl spalvos aš nepatarėja, nes kai pirkom tai šviesios neteko matyti nei vienoje parduotuvėje. O pas mane problema tokia, sudužo. Iš spintelės krito vaistų buteliukas ir taip pataikė, kad suskilo kad negaliu nieko su ja negaliu daryti. Gal kas žinot ar galima pasiteisti viršų? ar reiks pirkti nauja verysad.gif

Galit užsakinėti tik stiklą, tačiau gali būti,kad jis kainuos beveik tiek pat kiek ir nauja kaitlentė. Pasidomėkite abiem varijantais 4u.gif
Atsakyti