Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(konfetee @ 2010 12 29, 20:13)
pagyvenus,
pakoregavau biškį Jūsų planelį. Kažkodėl blogas mano alno, nes iš naujo siunčiau. Tiesa, palikau kaip ir buvo tik vieną eilę pakabinamų spintalių, nors man čia kažkas ne taip. Orkaitę patraukiau prie kitos sienos. Ten iš abiejų pusių gaunasi tokios kampinės spintos.
pvz
pvz

Orkaitės iškėlimas gal ir vienas iš variantų - nereikėtų baldininkams sukti galvos, kaip ją ant indaplovės "užtupdyti", o pajungimas pas ją vienu laidu, tai nėra skirtumo kur statyti. Reikės gal pagalvoti dėl šito. Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 29, 14:44)
reiškia, geri baldininkai 
galima buvo sujungti taip, kad beveik nesimatytų 
Be to, kriauklė prie sudūrimo nėra geras sprendimas
O kieno gamybos stalviršis?

Na siaip jau jais iki siol nesiskundziau, mums gamino ir dar gamins nemazai baldu.
Buitines technikos ir kriaukles vietu keisti jau nebegalejau.
Stalvirsis Eggerio.

QUOTE(dautan @ 2010 12 29, 14:54)
  Gartraukį norint galima paleisti, tik reikėtų papildomai nusipirkti apdailos gabalėlį

Aha, palikom papildomas skyles sienoje, jei prisiruosiu tai padaryti.Dabar nebelabai sveikatos turiu tuo uzsiimti.

QUOTE(konfetee @ 2010 12 29, 15:01)
Caca, man irgi patiko Jūsų virtuvė ir ne tik ji 
Galbūt kažką kitaip daryčiau, bet šiaip man ji labai faina 
vienintelis nepatogumas atrodo tai, kad darėt dvi spinteles, kartu ir po kriaukle su 90 laipsnių sulankstomomis durelėmis (jei teisingai supratau). Ir jei ten laikot šiukšliadėžę, tai laikui bėgant įtariu atsibos toks nepatogus atidarinėjimas, jei dar dabar nepastebėjot šito trūkumo smile.gif Na man tai toks vienintelis trūkumas, bet čia patogumo atžvilgiu. O šiaip tikrai lb šauni virtuvė gavos, nepaisant to, kad dar dvi atviros lentynėlės, kurių aš irgi šiaip nemėgstu. Bet man rodos jos čia tobulai įsipaišo 

Taip, apie staciu kampu sulankstomu dureliu nepatoguma zinojau, bet istrizos dureles man negrazu.Taip, siuksliadeze po kriaukle,norint ismesti siuksles atidarineju ne visas dureles, o tik pirmaja puse, ji kiek platesne nei siuksliadeze, tai kazkaip nepatogumo nejauciu.Ateitis parodys.

QUOTE(pagyvenus @ 2010 12 29, 15:20)
Gražu 
Kas darė? Ar gerai padarė?

Garazinis cool.gif , kokybei priekaistu neturiu.Krapstukas, letuolis toks, bet dirba kruopsciai.

QUOTE(Pojo @ 2010 12 29, 16:13)

Caca, grazi virtuve thumbup.gif saunuole kad neprikrovei visur tu pakabinamu drinks_cheers.gif  tik stalvirsio sujungimai kliuna... laikui begant pradeda jie nervinti... musu nuomojamam name yra, tai ziurek ir trupinukai kokie jau salia prilipe, zodziu nesvarumai ten apsistoja doh.gif  patinka man labai tos Ventos kedes mirksiukas.gif

gal galit pasakyt kur nete galima paziuret ploksciu pavyzdziu? ax.gif

Vietos pasidejimui per akis, tai ir nedariau daug pakabinamu. ax.gif
Esu turejus virtuve, kurioje stalvirsio sudurimas buvo uzsilikonuotas( ar su kuo ten sujungiama unsure.gif ), tai po 3 metu pasipute stalvirsis, uzpildas pakeite spalva, blogai valesi, uztat dabar bandau kita varianta.Aisku, labiausiai noreciau lieto stalvirsio,ilietos kriaukles, bet MB niekada man neatleistu tokio islaidavimo.

Taip, Venta thumbup.gif (jei ka tai as ne is ju pirkau, internetu galima visu ju baldu gauti pigiau mirksiukas.gif )

Ploksciu pvz yra www.termopalas.lt, cia
QUOTE(pagyvenus @ 2010 12 29, 18:06)
O stalviršis tikrai bus ąžuolinis, kaip ir stalas virtuvinis, abu aliejuoti.

As irgi tokio varianto norejau, bet gyvai pabandziau toki stalvirsi- schmoll.gif , labai jau jam tarnaut reiketu, kad graziai atrodytu.Uztat rinkausi kiek kitoki varianta.

Dekui visoms/iems uz pagyras ir kritika. 4u.gif

Atsakyti
Nugi tikrai mano baldininkai nemelavo apie mano hpl galima ilgi. ax.gif
HPL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 29 gruodžio 2010 - 22:00
QUOTE(Caca* @ 2010 12 29, 15:16)

Labai graži virtuvė thumbup.gif . Tik įdomu ar patogu prieiti prie viršutinių spintelių? Netrukdo gartraukis atidaryti tos pačios dešiniausios viršutinės spintelės?
Ne į temą, bet mane labai domina grindys - gal galite parašyti kaip vadinas? ax.gif Labai gražiai žiūrisi suderintos palangės bei grindys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2010 12 29, 23:34)
Labai graži virtuvė  thumbup.gif . Tik įdomu ar patogu prieiti prie viršutinių spintelių? Netrukdo gartraukis atidaryti tos pačios dešiniausios viršutinės spintelės?
Ne į temą, bet mane labai domina grindys - gal galite parašyti kaip vadinas? ax.gif  Labai gražiai žiūrisi suderintos palangės bei grindys  thumbup.gif

Dekui. 4u.gif
Taip, patogu prieiti prie virsutiniu spinteliu, gartraukis netrukdo, nes dejom Blum Aventos pakelejus- jie atidaro abi dureles iskart.Tik brangus rupuzes- 1 komplektas virs 300lt. doh.gif
Grindys sildomos, dejom laminata(nemyliu plyteliu)-Azuolo imitacija, 32 klase,grioveliai is 4 pusiu,pirkom Monte cristo, kaina kazkur apie 38lt/m2.Daugelis neatskiria, kad cia nenaturalus medis. ax.gif Pavadinima rytoj parasysiu.Kiti baldai irgi azuolas, tik jau tikras.Palanges, durys, laiptai uosis, tik beicuota panasiu beicu i grindis.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 30, 01:04)
Dekui. 4u.gif
Taip, patogu prieiti prie virsutiniu spinteliu, gartraukis netrukdo, nes dejom Blum Aventos pakelejus- jie atidaro abi dureles iskart.Tik brangus rupuzes- 1 komplektas virs 300lt. doh.gif
Grindys sildomos, dejom laminata(nemyliu plyteliu)-Azuolo imitacija, 32 klase,grioveliai is 4 pusiu,pirkom Monte cristo, kaina kazkur apie 38lt/m2.Daugelis neatskiria, kad cia nenaturalus medis. ax.gif Pavadinima rytoj parasysiu.Kiti baldai irgi azuolas, tik jau tikras.Palanges, durys, laiptai uosis, tik beicuota panasiu beicu i grindis.

Oho kaina doh.gif na patogumai ir kokybė visada kainuoja nemažai unsure.gif
Ačiū už atsakymą - man reikia apsispręsti dėl grindų, nes anksčiau mąstėm dėti medines grindis, bet db užsimaniau, kad būtų šilta kojoms - tai medinės netinka. Tai dabar galvos skausmas ir vis atkreipiu kur kokios grindys biggrin.gif O kaina nedidelė g.gif ir labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2010 12 30, 00:22)
Oho kaina  doh.gif na patogumai ir kokybė visada kainuoja nemažai  unsure.gif
Ačiū už atsakymą - man reikia apsispręsti dėl grindų, nes anksčiau mąstėm dėti medines grindis, bet db užsimaniau, kad būtų šilta kojoms - tai medinės netinka. Tai dabar galvos skausmas ir vis atkreipiu kur kokios grindys  biggrin.gif O kaina nedidelė  g.gif ir labai gražiai atrodo  thumbup.gif

Tai šildomas irgi galima medžiu dengti, bent jau parketui pas mus jokių bėdų nepasimatė kol kas dėl grindų šildymo. Bet jei namas šiltas tai tos grindys kokiu 22-23 laipsnių, mano kojoms šalta doh.gif Tai va - turiu šildomas grindis ir toliau vaikštau sėkmingai su tapkėm arba vilnonėm kojinėm. Vasarą taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2010 12 30, 00:22)
Oho kaina  doh.gif na patogumai ir kokybė visada kainuoja nemažai  unsure.gif
Ačiū už atsakymą - man reikia apsispręsti dėl grindų, nes anksčiau mąstėm dėti medines grindis, bet db užsimaniau, kad būtų šilta kojoms - tai medinės netinka. Tai dabar galvos skausmas ir vis atkreipiu kur kokios grindys  biggrin.gif O kaina nedidelė  g.gif ir labai gražiai atrodo  thumbup.gif

Jei statyciau kita nama, pries muryjant sienas apgalvociau, su virtuvininkais suderinciau busimos virtuves projekteli,nes dabar tiek visokiu smulkmenu islindo. doh.gif
Bet kaip jau rasiau, esu patenkinta rezultatu.
Paziurejau-"Windsor oak" vadinasi, firma Kronostep, pirkom dideli kieki- 150kv., tai dave kelis litus/kv nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2010 12 30, 00:32)
Tai šildomas irgi galima medžiu dengti, bent jau parketui pas mus jokių bėdų nepasimatė kol kas dėl grindų šildymo. Bet jei namas šiltas tai tos grindys kokiu 22-23 laipsnių, mano kojoms šalta  doh.gif Tai va - turiu šildomas grindis ir toliau vaikštau sėkmingai su tapkėm arba vilnonėm kojinėm. Vasarą taip pat  biggrin.gif

Cia mes jau visai OT. doh.gif galima ir medi, bet Silumos nuostoliai dideja.Lyginau temperatura voniose(kur grindys plyteles) ir laminatiniuose kambariuiose- skiriasi 1 laipsniu plyteliu naudai.

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 29, 22:27)

Garazinis  cool.gif , kokybei priekaistu neturiu.Krapstukas, letuolis toks, bet dirba kruopsciai.

Aš truputį nusivyliau garažiniu kur vaiko baldus darė. Tai virtuvei su kitais bandau tartis. Ale bijau, kad taip nuo vilko ant meškos neužšokčiau.

Esu turejus virtuve, kurioje stalvirsio sudurimas buvo uzsilikonuotas( ar su kuo ten sujungiama  unsure.gif ), tai po 3 metu pasipute stalvirsis, uzpildas pakeite spalva, blogai valesi, uztat dabar bandau kita varianta.Aisku, labiausiai noreciau lieto stalvirsio,ilietos kriaukles, bet MB niekada man neatleistu tokio islaidavimo.

Gerai, kai vyras "pristabdo? Maniškis tai šioje vietoje pasirašo ant visų mano užgaidų. Tenka pačiai gavus paskaičiavimus dūsauti ir persigalvoti. Iš vyro jokios paramos - "pirk, jei labai nori" doh.gif

As irgi tokio varianto norejau, bet gyvai pabandziau toki stalvirsi- schmoll.gif , labai jau jam tarnaut reiketu, kad graziai atrodytu.Uztat rinkausi kiek kitoki varianta.

Na, aš labai nemažai dieduko genų paveldėjau šioje srityje. Daiktas turi būti patogus, patikimas, tarnauti pagal savo paskirtį, o grožiui galima ir nuolaidų padaryti.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 12 30, 01:32)
Tai šildomas irgi galima medžiu dengti, bent jau parketui pas mus jokių bėdų nepasimatė kol kas dėl grindų šildymo. Bet jei namas šiltas tai tos grindys kokiu 22-23 laipsnių, mano kojoms šalta  doh.gif Tai va - turiu šildomas grindis ir toliau vaikštau sėkmingai su tapkėm arba vilnonėm kojinėm. Vasarą taip pat  biggrin.gif

Na dar poster_offtopic.gif - mes apie medines lentas galvojom,ne parketą. Tai su jom grindininis nelabai draugauja - dideli šilumos nuostoliai bei galimas lentų išsikraipymas. Bandau alternatyvų ieškoti.

QUOTE(Caca* @ 2010 12 30, 01:41)
Jei statyciau kita nama, pries muryjant sienas apgalvociau, su virtuvininkais suderinciau busimos virtuves projekteli,nes dabar tiek visokiu smulkmenu islindo. doh.gif
Bet kaip jau rasiau, esu patenkinta rezultatu.
Paziurejau-"Windsor oak" vadinasi, firma Kronostep, pirkom dideli kieki- 150kv., tai dave kelis litus/kv nuolaida.

Tai va, iki pavasario dar turiu galimybę apsvarstyti ir norisi kuo daugiau viską suplanuoti.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 29, 21:59)
Nugi tikrai mano baldininkai nemelavo apie mano hpl galima ilgi. ax.gif
HPL

taigi ten CPL, o ne HPL biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 30, 10:16)
taigi ten CPL, o ne HPL  biggrin.gif

Va, labai geras klausymas... niekam negaliu paaiškinti kuo jie skiriasi. Kuom?
Atsakyti