Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(rozine_svajone @ 2010 11 23, 13:50)
mane domina tokio tipo gartrauki imanoma paciam apsidirbt nusipirkus iprasta gartrauki, ar jau tik gatava imanoma pikrtis? kaina atbaido, stilius vilioja 

radau dar pigaiau

http://www.neriba.lt...osser-2230.html
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 17:42)

Bet istraukimo galia tik 500m3/h.Mazoka. g.gif Nebent i nediduke virtuve tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 11 23, 17:46)
Bet istraukimo galia tik 500m3/h.Mazoka. g.gif Nebent i nediduke virtuve tiktu.

nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia blink.gif , nes kaip blondinė tik į groži žiuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš turiu servo drive iš šito filmuko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir pati atsidžiaugt negaliu, o vaikam tai išvis atrakcija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 23 lapkričio 2010 - 17:48
QUOTE(Agnesik @ 2010 11 23, 16:09)
Bet tada reikia gal iš anksto su baldžium susitart...?
O Jūs gal ir virtuvės baldus dabar užsisakinėjate?

nea, dar neuzsakinejame, gaudausi tik minciu kokios virtuves noreciau, bet reikes su baldzium aptart si varianta kai uzsakinesim baldus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 17:51)
nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia  blink.gif ,  nes kaip blondinė tik į groži žiuriu  lotuliukas.gif

Koks turi būti gartraukio galingumas, priklauso nuo virtuvės dydžio. Reikalingas galingumas apskaičiuojamas pagal paprastą formulę. Pirmiausia virtuvės plotas padauginamas iš jos aukščio. Gauta sandauga dauginama iš šešių, norint gauti mažiausią reikalingą darbo našumą, arba iš dvylikos, jeigu domina maksimalus galingumas.

Tai jusiskei 500 uztektu. Pas mus 16 kvadratu(virtuve+valgomasis), kvapai dalinai nueis ir i svetaine, as emiau 1000kubu/val. gartrauki. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 16:51)
nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia  blink.gif ,   nes kaip blondinė tik į groži žiuriu  lotuliukas.gif

Gartraukio darbo našumas (galingumas) matuojamas kubiniais metrais per valandą.

Jūsų atveju 12m2x 3,0 (sakykim, nes nežinau jūsų virtuvės patalpos aukščio)=36
Reikalingas galingumas:
36x6=216 ( mažiausias galingumas)
36x12=432 (didžiausias galingumas)
Skaičiavimas rodo, kad 500m3 galingumo gartraukio jums per akis , bet aš manau, kad gartraukio galingumas intensyviame rėžime negali būt mažesnis nei 600, čia tik mano tokia nuomonė iš praktikos, nes kai sujungi kelis puodus vienu metu, tai galingumas reikalingas man virš viryklės, kad surinktų garus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 23 lapkričio 2010 - 19:02
QUOTE(Vi_zija @ 2010 11 23, 17:51)
nu jei mano virtuvė 12 kv, kiek reikia  blink.gif ,  nes kaip blondinė tik į groži žiuriu  lotuliukas.gif

aciu visoms už info, bet... mano virtuvė 12 +10 valgomasis, tai reikia reikia jau labai galingo..

siaip vakar begamindama vakariene pagalvojau, daba manoji virtuvė 6 kv, gartrauki ijungiu labai retai , praktiskai visai nejungiu, pradžioje ijungdavau pries 12metu, daba mane nervuoja tas triuksmas,(turbut pasenau lotuliukas.gif ) jau geriau man atidaryti langa virtuvej g.gif , tai gal jau tokio galingo ir nereikia??
Atsakyti
Na pasirodau ir aš su savo virtuve smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 11 23, 15:01)
Sveiki,

Mane domina salų praktiškumas, t.y. kai salose vyksta visas pagrindinis darbas: kepama, plaunama. Abejoju dėl vieno - ar labai nusitaško vandeniu/riebalais virtuvė, kuomet dirbama saloje? Kažkodėl vaizduotėje sukasi mintis, kad bekepant kokią mėsą, visa virtuvė riebalais apsitaško. Patvirtinkit arba paneikit mano mintis.

kitą savaitę turėtų sumontuoti virtuvę, tada jau galėsiu pasakyti "iš praktikos" smile.gif tiesa, pas mane saloje bus plautuvė ir pagrindinis darbastalis, o plyta palei sieną. Tai aš labai pergyvenu ar bus praktiška, kai kriauklė su plyta priešingose pusėse unsure.gif
Atsakyti
ir mano virtuvę jau turėtų sumontuoti kitą savaitę, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 11 24, 10:39)
kitą savaitę turėtų sumontuoti virtuvę, tada jau galėsiu pasakyti "iš praktikos"  smile.gif  tiesa, pas mane saloje bus plautuvė ir pagrindinis darbastalis, o plyta palei sieną. Tai aš labai pergyvenu ar bus praktiška, kai kriauklė su plyta priešingose pusėse  unsure.gif

Labai lauksiu Jūsų atsiliepimų. O plytą prieš pat kriauklę tik prie sienos ar visai kitoj vietoj? Jeigu užtenka tik apsisukti ir įmesti pvz. nuplautą morką į puodą, tai nemanau, kad labai turėtų blogai būti. Bet jeigu nuo kriauklės dar paeiti reikia, tai kebliau, bent jau man taip atrodo. Žodžiu, laukiu, kada išbandysit bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti