Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Caca* @ 2010 12 29, 15:16)
Sveikutes. 4u.gif

pas jus ir labai jauku, išsidalinsit visas gražias virtuves ir man liks nejauki ir negraži lotuliukas.gif
Atsakyti
Caca* - thumbup.gif Gartraukį norint galima paleisti, tik reikėtų papildomai nusipirkti apdailos gabalėlį ax.gif
Atsakyti
Caca, man irgi patiko Jūsų virtuvė ir ne tik ji mirksiukas.gif thumbup.gif
Galbūt kažką kitaip daryčiau, bet šiaip man ji labai faina thumbup.gif
vienintelis nepatogumas atrodo tai, kad darėt dvi spinteles, kartu ir po kriaukle su 90 laipsnių sulankstomomis durelėmis (jei teisingai supratau). Ir jei ten laikot šiukšliadėžę, tai laikui bėgant įtariu atsibos toks nepatogus atidarinėjimas, jei dar dabar nepastebėjot šito trūkumo smile.gif Na man tai toks vienintelis trūkumas, bet čia patogumo atžvilgiu. O šiaip tikrai lb šauni virtuvė gavos, nepaisant to, kad dar dvi atviros lentynėlės, kurių aš irgi šiaip nemėgstu. Bet man rodos jos čia tobulai įsipaišo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 29, 14:16)
Sveikutes. 4u.gif

Pabaige mano virtuvini. ax.gif
Modernas su provanso elementais. g.gif Bet as taip norejau ir esu patenkinta. rolleyes.gif

Gražu 4u.gif
Kas darė? Ar gerai padarė?
Atsakyti
Caca- sveikinu super virtuvė ir valgomasis, na o židinys visų svajonė. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sprendimas nedaryti viršuj spintelių vienoj pusėj netradicinis bet mielas.

O man savo virtuvę į kokį sm nuotraukų fondą dėti ateities ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 14:26)
Sveiki,

turiu klausimeli visoms suprantancioms apie dizaina - ar prie blizgiu kremines spalvos (dazyta -lakuota) fasadu virtuveje, tiks azuolo spalvos stalvirsis? Patarkit, nes girdejau tokia nuomone, kad tipo tas blizgus fasadas - tai labai modernu, o va stai medzio (laminatas ar koks jis ten buna) stalvirsis jau senoviska ir labai nederes. Ka manot?

Ir dar - virtuveje viena siena bus komplektas, o kita puse virtuves bus valgomasis - ten bus azuolinis stalas ir kedes. Kaip azuolini stala suderint su komplektu? koki stalvirsi det? Sienos bus gal vaniles spalvos/dramblio kaulo ar pan. O gal kas ka galit patart ir del sienu spalvos kad butu nesunku viska suderint? Labai prisispalvint nenoriu, bet kokias 3 spalvas manau suderinciau. Plyteles kazkokias i tarpa tarp spinteliu klijuosim. Gal galit patart kokiaas? kokia spalva?

Dekui uz nuomones ir patarimus is anksto

Ir dar, gal kas kokiu foto ar pvz galit ikelt? Reik kuo skubiau, nes reik uzsakinet baldus.
Ir dar - kip Virginijos baldu kokybe? gal kas turit? atsiliepimu kokiuuu?
Dekui dar kart is anksto
Atsakyti
Pakalnute26, o kodėl norite būtent blizgių fasadų?
Aš kažkaip mintyse nesuderinu blizgiios virtuvės su ažuoliniu valgomojo kompekltu g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 12 29, 15:52)
Aš kažkaip mintyse nesuderinu blizgiios virtuvės su ažuoliniu valgomojo kompekltu  g.gif

Aš irgi thumbup.gif , nebent tas ąžuolinis stalas labai jau šiuolaikinio modernaus dizaino g.gif O gal virtuvės spintelėms geriau ąžuoliniai fasadai ir blizgus šviesus stalviršis? Žinoma tokiu atveju prašosi ir šviesių grindų...
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 12 29, 01:30)
Na štai, uždirbau dar vieną Ačiū: Projektas už Ačiū
aurutte, kadangi nėra nurodyta mazgų vieta, leidau padėlioti kaip man gražiau  tongue.gif . Bus santechnikos įvadas, ortakis, padarysiu pagal juos. Taip pat butu gerai patinkančios virtuvės foto... spalvos. Turiu galimybe pavaizduoti ir su stiklu, rankenėlėm. Tad laukiu komentarų.

labai patiko projektukas thumbup.gif man irgi butu labai smalsu pasidaryti ax.gif nes jau n kartu lipdziau pati, vis tobulinu ir tobulinu doh.gif vokes padarytas projektas nevisai limpa, nors kelios idejos idomios...

Caca, grazi virtuve thumbup.gif saunuole kad neprikrovei visur tu pakabinamu drinks_cheers.gif tik stalvirsio sujungimai kliuna... laikui begant pradeda jie nervinti... musu nuomojamam name yra, tai ziurek ir trupinukai kokie jau salia prilipe, zodziu nesvarumai ten apsistoja doh.gif patinka man labai tos Ventos kedes mirksiukas.gif

isiverziau cia as pas jus neprisistacius 4u.gif trumpai: manau rudeniop reiks ir mum jau uzsisakinet virtuve, pradejau ja deliotis jau pries 2 metus blush2.gif bet galutinio varianto dar neturiu.

gal galit pasakyt kur nete galima paziuret ploksciu pavyzdziu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pojo: 29 gruodžio 2010 - 15:17
QUOTE(konfetee @ 2010 12 29, 15:52)
Aš kažkaip mintyse nesuderinu blizgiios virtuvės su ažuoliniu valgomojo kompekltu  g.gif

Na, kad labai man patinka tas blizgus pavirsius fasadu. Prisiskaiciau, kad labai gerai valosi (vaniline spalva) ir siaip man labai grazu. O azuolini stala jau turime, tai ir kedes teks prie jo deritn. O grindys irgi bus azuol parketlentes. Tikiuos kaip nors suderint viska. Pagelbekit. Kazkur maciau blizgu fasada derita su mezdio spalvos stalvirsiu, pasirode visai neiko. Berods tg balduose ar top balduose ju internetinam.
Jei pavyko, ikeliau paveiksliuka. KIAp jums toks derinys? ar tikrai labai tragiska? Man gal visai neiko????

Kazkodel neleidzia paveiksliuko idet, tai tiesiog ikeliu nuoroda:
http://tgbaldai.lt/p...moderni-virtuve
Papildyta:
QUOTE(rim @ 2010 12 29, 16:03)
Aš irgi  thumbup.gif , nebent tas ąžuolinis stalas labai jau šiuolaikinio modernaus dizaino  g.gif O gal virtuvės spintelėms geriau ąžuoliniai fasadai ir blizgus šviesus stalviršis? Žinoma tokiu atveju prašosi ir šviesių grindų...

Na, stalas musu jau yra. Jis azuolinis ir bus prie jo kedes veliau. O va kaip suderint - del to ir prasau pagalbos. O stalvirsis blizgus tai ne, nes lab ai sudetinga ji valyt - is drauges patirties zinau. O stalas eilinis, beveik toks pat akip nuorodoj.
http://www.medienose...alas-prego.html

LAuksiu dar minciu. Dekoju
Atsakyti
[quote=Pakalnute26,2010 12 29, 16:25]
KIAp jums toks derinys? ar tikrai labai tragiska? Man gal visai neiko????

http://tgbaldai.lt/p...moderni-virtuve

Na ne tragiška, bet nesakyčiau, kad ir idomu - greičiau nuobodoka.

Papildyta:
O stalvirsis blizgus tai ne, nes lab ai sudetinga ji valyt - is drauges patirties zinau.

Ar Jums neatrodo, kad prieštaraujat pati sau? Fasadai blizgūs anot Jūsų gerai valosi, o stalviršis kažkodėl jau sudėtingai. Sakyčiau kaip tik fasadai labiau matomi ir bet koks pirštų antspaudas matysis iš tolo, kad ir prie to paties valgomojo stalo sėdint.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 29, 13:29)
maksimalus HPL ilgis būna 3,00 arba 3,50m priklausomai nuo spalvos  mirksiukas.gif

Kokia įmonė klijuoja tokio ilgio HPL sienelėms?
Atsakyti