Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

O man sio virtuvinio per akis, nes seniau 3 m. turejau. Aisku galeu daryt ir didesni, bet kaina riboja pasirinkima. O dujine ir kriaukle privalo but pries langus. Malonu juk i savo soda ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytauciuke @ 2010 12 28, 22:33)
Labas vakaras, jungiuosi i diskusija apie kaitlentes. Dėl spalvos aš nepatarėja, nes kai pirkom tai šviesios neteko matyti nei vienoje parduotuvėje. O pas mane problema tokia, sudužo. Iš spintelės krito vaistų buteliukas ir taip pataikė, kad suskilo kad negaliu nieko su ja negaliu daryti. Gal kas žinot ar galima pasiteisti viršų? ar reiks pirkti nauja verysad.gif

Tikriausiai, kaitlentė be rėmelio ax.gif Aš keičiau, nors veikė gerai.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2010 12 28, 19:47)
Jei perkelt i kaire, tai maisto spintele keliauja tolyn nuo saldytuvo.

Kažką ne taip supratot - aš siūlau sukeist vietomis kriauklę ir stalčius indams (tik tiek) visa kita lieka savo vietose. Na dar dujinė prie lango kažkaip keistai man atrodo, o jeigu užuolaidos ant lango g.gif ar nepavojinga? neužsidegs?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 28, 23:20)
thumbup.gif "skani" virtuve.
Kiek metru gavosi virtuvinis? ax.gif  ax.gif

Ačiukas Caca* malonu geras žodelis, man ir patinka, kaip ir šimtai kitokių minimalistinio stiliaus virtuvių blush2.gif Virtuvę išmatavus apatinių spintelių ilgis 4m 30 cm, o viršutinių kažkur virš 3 m. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 12 29, 11:15)
Kažką ne taip supratot - aš siūlau sukeist vietomis kriauklę ir stalčius indams (tik tiek) visa kita lieka savo vietose. Na dar dujinė prie lango kažkaip keistai man atrodo, o jeigu užuolaidos ant lango  g.gif ar nepavojinga? neužsidegs?

Virtuve prie lango todel, kad ner ir nebus gartraukio, o langa pradarius galima kvapu atsikratyti. Uzuolaidos juk stalvirsio nelies.
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2010 12 28, 11:31)
Sveikutės, su šventėmis 4u.gif

labai miela virtuvė wub.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Pabaige mano virtuvini. ax.gif
Modernas su provanso elementais. g.gif Bet as taip norejau ir esu patenkinta. rolleyes.gif
Dar reikia pajungti pospintelini apsvietima ir rozetes, labai tikiuosi, kad MB tai siandien ryt padarys.Na ir langa aprengsiu kada nors.
Virsutiniu spinteliu norejau minimaliai, todel gartraukis neimontuotas, lentynas dariau, nes ta siena per tuscia atrode.Saldytuvai imontuojami man neitiko savo parametrais.Kriaukle emiau skardine t.p. del jos savybiu.
Minusai kol kas 2-
1.HPL sienele sudurta, nes maximalus jos ilgis buna 275cm, o pas mane siena 305cm ilgio.
2. Gartraukio aukstis turejo buti sulig lentynu, spinteliu apacia, bet jo apdaila per trumpa.Del sito, manau, isgyvensiu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Virtuve pas mus kartu su valgomuoju ir dalinai su svetaine. ax.gif Cia irgi truksta uzuolaidu/romaneciu, smulkmeneliu.

Virtuve desiniau, jos nesimato.
user posted image

user posted image

Atsakyti

Sveiki,

turiu klausimeli visoms suprantancioms apie dizaina - ar prie blizgiu kremines spalvos (dazyta -lakuota) fasadu virtuveje, tiks azuolo spalvos stalvirsis? Patarkit, nes girdejau tokia nuomone, kad tipo tas blizgus fasadas - tai labai modernu, o va stai medzio (laminatas ar koks jis ten buna) stalvirsis jau senoviska ir labai nederes. Ka manot?

Ir dar - virtuveje viena siena bus komplektas, o kita puse virtuves bus valgomasis - ten bus azuolinis stalas ir kedes. Kaip azuolini stala suderint su komplektu? koki stalvirsi det? Sienos bus gal vaniles spalvos/dramblio kaulo ar pan. O gal kas ka galit patart ir del sienu spalvos kad butu nesunku viska suderint? Labai prisispalvint nenoriu, bet kokias 3 spalvas manau suderinciau. Plyteles kazkokias i tarpa tarp spinteliu klijuosim. Gal galit patart kokiaas? kokia spalva?

Dekui uz nuomones ir patarimus is anksto
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 29, 13:16)
HPL sienele sudurta, nes maximalus jos ilgis buna 275cm, o pas mane siena 305cm ilgio.

maksimalus HPL ilgis būna 3,00 arba 3,50m priklausomai nuo spalvos mirksiukas.gif

Ir dar labai užkliuvo, kad stalviršis sudurtas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 29 gruodžio 2010 - 13:31
Caca, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 12 29, 14:29)
maksimalus HPL ilgis būna 3,00 arba 3,50m priklausomai nuo spalvos  mirksiukas.gif

Ir dar labai užkliuvo, kad stalviršis sudurtas  blush2.gif

Deja, sitos 275 ar 280cm. verysad.gif (Bent jau baldininkai taip sake)
O kaip stalvirsio nedurti?Juk 2 kampai. g.gif Aisku, sudurimus gal galejau kitos spalvos rinktis.

Linnn- mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 12 29, 13:39)
Deja, sitos 275 ar 280cm. verysad.gif (Bent jau baldininkai taip sake)

reiškia, geri baldininkai hihihi.gif

O kaip stalvirsio nedurti?Juk 2 kampai. g.gif Aisku, sudurimus gal galejau kitos spalvos rinktis.

galima buvo sujungti taip, kad beveik nesimatytų smile.gif
Be to, kriauklė prie sudūrimo nėra geras sprendimas rolleyes.gif
O kieno gamybos stalviršis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 29 gruodžio 2010 - 13:44