Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Deme @ 2010 12 28, 17:09)
Saldytuvas bus prie spinteles maistui. Nenubraiziau jo plane. O stalas su 6 kedem  tai kazkur bus padetas. Dar nezinau kur smile.gif O tarp indaploves ir kriaukles darau spintele indams, kad indu nereiktu toli nesti.Juk i tarpa sudeti isplautus indus paprasciau, nei puse stalvirsio aplasinti smile.gif

Kaip aplašint? Juk iš indaplovės indai sausi g.gif , o iš kriauklės tai nėra skirtumo į kurią pusę dėt ar kaip dabar pas jus plane į dešinę ar sukeitus vietom - į kairę...
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2010 12 28, 17:44)
Kaip aplašint? Juk iš indaplovės indai sausi  g.gif , o iš kriauklės tai nėra skirtumo į kurią pusę dėt ar kaip dabar pas jus plane į dešinę ar sukeitus vietom - į kairę...

Jei perkelt i kaire, tai maisto spintele keliauja tolyn nuo saldytuvo.
Atsakyti
Sveiki!
Atsiprašau, gal ne į temą blush2.gif Galvoju apie šviesią kaitlentę. Gal kas turite? Kaip jų praktiškumas? Kažin ar verta čia man kvailiot su ta užgaida, ar pirkt juodą? Ačiū už patarimus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(chocogirl @ 2010 12 28, 19:55)
Sveiki!
Atsiprašau, gal ne į temą blush2.gif Galvoju apie šviesią kaitlentę. Gal kas turite? Kaip jų praktiškumas? Kažin ar verta čia man kvailiot su ta užgaida, ar pirkt juodą? Ačiū už patarimus 4u.gif

pries savaite sumontavo mums virtuve. as specialiai rinkausi balta kaitlente, nes norejau balto stalvirsio. bet kai pirkau, pardavejas tik gyre del praktiskumo, o pati isbandyt galesiu tik po nauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 12 28, 21:14)
pries savaite sumontavo mums virtuve. as specialiai rinkausi balta kaitlente, nes norejau balto stalvirsio. bet kai pirkau, pardavejas tik gyre del praktiskumo, o pati isbandyt galesiu tik po nauju  mirksiukas.gif

Ačiū už padrąsinimą 4u.gif Smagaus įsikūrimo 4u.gif
O kokios firmos, jei ne paslaptis, pirkote kaitlentę? O orkaitė irgi šviesi? Man reiktų šviesios, kad labai neišsiskirtų iš šviesių spintelių, nes galvoju apie aukščiau įmontuojamą orkaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2010 12 28, 15:50)
Jau ilgai ir nuobodziai bandau susidelioti Ta virtuve. Sekasi nelabai kaip. Idedu jusu teismui viena savo bandymu ir laukiu patarimu is jusu. Nezinau ka daryti su langu desineje puseje. Ar testi ten virtuve ar tai koki stala statyti ar palikti tiesiog taip...

o va mane atkalbejo nuo to,kad daryciausi kriaukle prie lango,sake pati didziausia klaida... g.gif tai ir nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrisimas @ 2010 12 28, 22:01)
o va mane atkalbejo nuo to,kad daryciausi kriaukle prie lango,sake pati didziausia klaida... g.gif tai ir nezinau  unsure.gif

O as kazkaip noriu kriaukles prie lango, nes blogiausia kas gali but - tai lango apsitaskymas. Nu bet cia smulkmena.

Kazkoks klaikus isdetymas pas mus. Baisiai sunku viska suderinti...
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2010 12 28, 15:50)
Jau ilgai ir nuobodziai bandau susidelioti Ta virtuve. Sekasi nelabai kaip. Idedu jusu teismui viena savo bandymu ir laukiu patarimu is jusu. Nezinau ka daryti su langu desineje puseje. Ar testi ten virtuve ar tai koki stala statyti ar palikti tiesiog taip...

as,asmeniskai,keisciau indaploves vieta- daryciau salia kriaukle ir duju baliona keisciau su dujine vietom (ar nesitaskys langas ir tai kas kabes ant jo nuo dujines g.gif ) 4u.gif o pakabinamu spinteliu nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 12 28, 22:16)
as,asmeniskai,keisciau indaploves vieta- daryciau salia kriaukle ir duju baliona keisciau su dujine vietom (ar nesitaskys langas ir tai kas kabes ant jo nuo dujines  g.gif ) 4u.gif o pakabinamu spinteliu nebus  g.gif

Nebus gartraukio, tai dujine privalo but prie lango (del kvapu pasalinimo). Hm., bet juk nepatogu slapius indus is kriaukles pernesti per indaplove ir tik tada det i spintele. Pakabinamu spinteliu nebus.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2010 12 28, 22:21)
Nebus gartraukio, tai dujine privalo but prie lango (del kvapu pasalinimo). Hm., bet juk nepatogu slapius indus is kriaukles pernesti per indaplove ir tik tada det i spintele. Pakabinamu spinteliu nebus.

as visus indus sluostau, tai man patogu mirksiukas.gif o slapius varvancius deti i stalciu net neisivaizduoju kaip g.gif

del gartraukio- pas mane dabar standartiniame bute dujine yra toleliau nuo lango- yra ir gartraukis- bet is jo daugiau triuksmo nei naudos- beveik niekada nejungiu... blush2.gif ir viskas normaliai..
dar man mazai spinteliu butu- daryciau pakabinamas arba bent didele spinta prie tos sienos kur dujine, o dujine daryciau vietoj indaploves 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, jungiuosi i diskusija apie kaitlentes. Dėl spalvos aš nepatarėja, nes kai pirkom tai šviesios neteko matyti nei vienoje parduotuvėje. O pas mane problema tokia, sudužo. Iš spintelės krito vaistų buteliukas ir taip pataikė, kad suskilo kad negaliu nieko su ja negaliu daryti. Gal kas žinot ar galima pasiteisti viršų? ar reiks pirkti nauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2010 12 28, 10:31)

thumbup.gif "skani" virtuve.
Kiek metru gavosi virtuvinis? ax.gif ax.gif
Atsakyti