Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Sveikos mergaites.
Noreciau Jusu pagalbos.Kazkada jau kreipiausi, bet kazkaip ideju nesulaukiau, o pati iki siolei dar nesugalvojau.
Kaip pasiulytmete uzdeti duju vamzdi? doh.gif
Galvoju gal padaryti is geltonos farnituros lentyneles i kurias galeciau sudeti prieskonines?Na bet nepraktiska is kitos puses....
Na net nezinau kaip originaliai sugalvoti?Is anksto dekoju uz idejas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 12 17, 20:40)

na pirmoje eilėje tai man galvon šovė mintis, bet jums netiks, nuimt gartraukį, o vietoje jo pastatyt spintelę su įmontuojamu gartraukiu, turėsit papildomą spintelę ir galą vamzdžio, kuris vaizdelį gadina paslėpsit, o likusią dalį perdažykit nes vamzdis toks aptrupėjas atrodo ir virtuvė gražiau vientisiau atrodys

o dabar tinkamesnė turbūt idėja, nudažykit vamzdį ir galit svogūnų ir česnakų pynę pakabint vamzdžio nepaslėpsit, bet suteiksit jam dar vieną funkciją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 12 09, 19:48)
Renkames is AEG norim issiakinti ant kiek reikalingos tokios funkcijos kaip pirolize ir t.t., nes kuo funkciju daugiau, tuo brangiau, o norisi nepermoket..

Aš turiu ir naudoju pirolizę netgi labai. Gal kad esu tinginė g.gif ir nevalau orkaitės po kiekvieno kepimo tai pirolizė kaip super dalykas man. Įjungiu ir po kelių val. skudurėliu išvalau likusius pelenus ir orkaitė kaip nauja VISIŠKAI nauja. bigsmile.gif Nu man labai patinka, mes praktiškai tik orkaitę iš buto ir pasiėmėm, visą kitą palikom nuomininkams, o va orkaitės gaila biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Brilijantik @ 2010 12 16, 23:15)

blink.gif as labai kritskai ziuriu i tokias virtuves,vel dvieju auksciu lubos,halogenai,tokia labiau kosmine,nejauki,tuscia,uzmirsta ir nereikalinga.Spalvos nepatinka,bet tik tiek gerai kad nors gerai suderintos.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 12 17, 19:40)
Galvoju gal padaryti is geltonos farnituros lentyneles i kurias galeciau sudeti prieskonines?Na bet nepraktiska is kitos puses....

Geriausias variantas pakeist i imontuojama gartrauki. Apacioj suformuot 45^ kampa ir apklijuot .plytelem. Jusu gartarukis siektiek per aukstai. Pagal rekomendacijas min iki kaitlentes turi buti 60cm. Mano galva nuleidus zemiau geriau atrodytu. Lentynos, siokia tokia iseitis,- jos nukreiptu demesi nuo vamzdzio.
Atsakyti
Sveikos mergaites.
Noreciau Jusu pagalbos.Kazkada jau kreipiausi, bet kazkaip ideju nesulaukiau, o pati iki siolei dar nesugalvojau.

nesuprantu kodel jus "parinates" del to vamzdzio doh.gif

man nuosirdziai ir taip grazu - spalva pilka su jusu virtuves gama 'susisaukia" . labai grazu ir taip wink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 12 19, 07:48)

man nuosirdziai ir taip grazu - spalva pilka su jusu virtuves gama 'susisaukia" . labai grazu ir taip wink.gif  4u.gif  4u.gif

pilkas yra gartraukio vamzdis, ne dujų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 12 17, 18:40)
Sveikos mergaites.
Noreciau Jusu pagalbos.Kaip pasiulytmete uzdeti duju vamzdi? doh.gif
Na net nezinau kaip originaliai sugalvoti?

nieko ten nemontuokite, ypac geltonos spalvos, nes atrodys kaip svetimkunis, tiesiog nudazykite vidutinio sviesumo pilka spalva, kazkuria is plyteliu spalvos. o jei dar siek tiek nuleistumet gartrauki (iki elektrines kaitlentes gali buti 55-60 cm), virsutineje dalyje dar tilptu nedidele spintele arba lentynele, mazdaug tokio aukscio, koks yra salia esancios spinteles plotis. joje pasisleps duju vamzdzio sklende ir dalis vamzdzio. 4u.gif
Atsakyti

Kažko aš čia nesuprantu - viryklė elektrinė ir dujų vamzdis g.gif Ar jis iš jūsų virtuvės į kitą butą nueina ar tik šeipsau styro? Tai gal paprasčiausiai reikia pasikviest dujininkus kad jį nupjautų ar kažkaip kitaip panaikintų?
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 12 17, 22:29)
na pirmoje eilėje tai man galvon šovė mintis, bet jums netiks, nuimt gartraukį, o vietoje jo pastatyt spintelę su įmontuojamu gartraukiu, turėsit papildomą spintelę ir galą vamzdžio, kuris vaizdelį gadina paslėpsit, o likusią dalį perdažykit nes vamzdis toks aptrupėjas atrodo ir virtuvė gražiau vientisiau atrodys

o dabar tinkamesnė turbūt idėja, nudažykit vamzdį ir galit svogūnų ir česnakų pynę pakabint vamzdžio nepaslėpsit, bet suteiksit jam dar vieną funkciją   bigsmile.gif

Apie svogunu pynes ir as buvau sugalvojusi, bet dekoratyvines 4u.gif
Na del tu imonatuojamu gartraukiu, tai kazkaip nepasitikiu, kad jie traukia gerai g.gif
Papildyta:
QUOTE(svogrys @ 2010 12 18, 13:58)
Geriausias variantas pakeist i imontuojama gartrauki. Apacioj suformuot 45^ kampa ir apklijuot .plytelem. Jusu gartarukis siektiek per aukstai. Pagal rekomendacijas min iki kaitlentes turi buti 60cm. Mano galva nuleidus zemiau geriau atrodytu. Lentynos, siokia tokia iseitis,- jos nukreiptu demesi nuo vamzdzio.

Taip apie lentyna virs gartraukio, ir galvoju, o gartraukis na neaukstai gal taip atrodo, na mano vyras be to aukstaugis, tai jei zemai butu, tai jam ne kas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(karra @ 2010 12 19, 08:48)
nesuprantu kodel jus "parinates"  del to vamzdzio  doh.gif

man nuosirdziai ir taip grazu - spalva pilka su jusu virtuves gama 'susisaukia" . labai grazu ir taip wink.gif  4u.gif  4u.gif

Labai nesiparinu, bet tas vamzdis mane erzina. Kazakas ne is forumo siule nudazyri pilka spalva ir tiek.... ax.gif
Dekoju aciuks.gif Esu pasteliniu, raminanciu spalvu savininke.
Papildyta:
QUOTE(rim @ 2010 12 20, 09:42)
Kažko aš čia nesuprantu - viryklė elektrinė ir dujų vamzdis  g.gif Ar jis iš jūsų virtuvės į kitą butą nueina ar tik šeipsau styro? Tai gal paprasčiausiai reikia pasikviest dujininkus kad jį nupjautų ar kažkaip kitaip panaikintų?

Na nenaikinom del vienos labai aiskos priezaistie.s Jei nerealiai sokteltu elektros kainos, tada detume dujas, delto ir palikome. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2010 12 20, 02:47)
nieko ten nemontuokite, ypac geltonos spalvos, nes atrodys kaip svetimkunis, tiesiog nudazykite vidutinio sviesumo pilka spalva, kazkuria is plyteliu spalvos. o jei dar siek tiek nuleistumet gartrauki (iki elektrines kaitlentes gali buti 55-60 cm), virsutineje dalyje dar tilptu nedidele spintele arba lentynele, mazdaug tokio aukscio, koks yra salia esancios spinteles plotis. joje pasisleps duju vamzdzio sklende ir dalis vamzdzio.  4u.gif

Jusu ideja nebloga. Specialiai pamatavau kokiame aukstyje tas gartraukis-84 cm. bet jei siulote 55-60 cm. tai jau man tada galva kliuna, o vyrui tai jau visai ax.gif

Aciu visomus uz idejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 12 20, 10:19)
Na nenaikinom del vienos labai aiskos priezaistie.s Jei nerealiai sokteltu elektros kainos, tada detume dujas, delto ir palikome. smile.gif

O dieve doh.gif tik dėl to? Ir šitiek problemų? Taigi pjaukit jį žemiau stalviršio, dėkit ventilį ir palikit už viryklės, jeigu prireiks prijungsit lanksčią dujų šlangutę ir pasijungsit dujas, nereiks nei spintelių daryt nei kaip kitaip jo slėpt mirksiukas.gif Dabar gi jau galima jungti dujas tiesiai į viryklę, o ne iš viršaus, ir jokio vamzdžio nesimato. Pas mus jau keli metai taip pajungta.
Atsakyti
diskusijos del vamzdziu, mane irgi jie neramina doh.gif Gal zino Kaune kontaktu kas pigiau sutvarkytu tuos duju vamzdzius?
Atsakyti