Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

Sveikos, prisijungiu ir aš prie jūsų. Nors mūsų virtuvė suremontuota ir kažko keisti neketiname, bet įdomūs sprendimai visada domina. kas liečia sienas - jos pas mus dažytos. Valosi tikrai gerai, o ir perdažyti būtų nesunkiai galima jei ką smile.gif Tarpas tarp spintelių - plytelės.
Papildyta:
http://public.fotki....ve/virtuve.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afralt: 16 gruodžio 2010 - 11:44
QUOTE(Brilijantik @ 2010 12 15, 23:47)
Pagaliau ir as jau savaja galiu parodyt  blush2.gif
http://s57.radikal.r...65dbd4d112b.jpg

Zinau, kad daugeliui nepatiks spalva, bet man ji labai patinka  tongue.gif

Man tai ji gerule thumbup.gif Pas mus raudona, taip pat esu labai patenkinta, nes man patinka ryskios spalvos virtuvej... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 12 16, 11:40)
Pas mus raudona, taip pat esu labai patenkinta, nes man patinka ryskios spalvos virtuvej...  wub.gif

mano senoji virtuvė buvo ryškiai raudona dažyta. Dabar užtat balta visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilijantik @ 2010 12 15, 23:47)
Pagaliau ir as jau savaja galiu parodyt  blush2.gif
Zinau, kad daugeliui nepatiks spalva, bet man ji labai patinka  tongue.gif

labai grazi virtuve 4u.gif
Kaip tik apie tokia svajoju, tik apacios noriu svelniai violetines, baldininkai bando atkalbeti, sako igris tokia spalva, bet man labai grazu. O Jus tarp spinteliu dejote plyteles, ar koki dekoruota stikla, nelabai ikertu ... blush2.gif smile.gif Ir dar klausimukas pas Jus daryta is mdf plokstes ar is laminuotos?
Aciu uz info smile.gif
Atsakyti
oho, kad uzderejo nauju vaizdu biggrin.gif
daivulle's virtuve grazi. o kas ten kairiam sone? prie plautuves? plytelem apklijuota ax.gif

Kaipaugintdioneja ir norala virtuvese, man labiausiai kliuna dureliu tamsus apvadai g.gif nu bet cia turbut skonio reikalas biggrin.gif

Brilijantik virtuve ispudinga thumbup.gif man tik gal sienose per daug tos violetines, rausvos.
kiek kainavo? ax.gif

Atsakyti
kurios darėte stiklą su tapetu tarpe tarp spintelių, stiklą meistrai prisuko varžtais prie sienos ar klijavo?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 12 15, 13:52)
Ir didelis dekui bynei uz rekomenduotus  baldininkus  notworthy.gif

kokie baldininkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 12 16, 14:31)
kurios darėte stiklą su tapetu tarpe tarp spintelių, stiklą meistrai prisuko varžtais prie sienos ar klijavo?

rašiau ankstesnėje temoje apie stiklus su tapetais ar su spec plėvele galiu dar kartą pasikartoti,geriausias būdas tai prispausti viršutinėm spintelėm ir staljuoste galima būtų paklijuoti dar prieš tai kad saugiau būtų tik nežinau kokiu budu jums visą tai darys,ar klijuos pirma tapetą po to tiesiog prispaus stiklu ar bus vientisas gaminys laminuotas tapetas tarp stiklų. Gal kam nors padėsiu apsispresti dėl stiklų sienelėje.galite pažiūrėti Čia

QUOTE(Bonpari @ 2010 12 14, 23:05)
Nesibaigiantis galvos skausmas  doh.gif  biggrin.gif Renkuosi dabar iš dažyto stiklo, tik bijau to žalsvumo arba tiesiog paprastas skaidrus stiklas ir tapetas. Tik bėda ta, kad mūsų kairinė siena yra su tapetu, tad jei norėčiau dėti kitokį tapetą tarp spintelių ir skaidrų stiklą, tada reiktų nuplėšt dalį senojo tapeto nuo kairinės sienos ir į tą vietą įklijuot kitą, kuris bus tarp sienelių... Vat dėl to nelabai norisi plėšyt... Bet šitas variantas mano manymu atrodytų gražesnis jei dažytas vienspalvis. Dar žiūrinėjome stiklus su dekoruota plėvelė, kaina gan aukštoka, bet galvoju kaip su valymu, ar po kiek laiko nenusibrūžins man ta plėvelė  g.gif

Čia radau per google, įdomu čia tokia spalva ar čia persimuša tas stiklas?

aš manau kad šioje foto yra RAl 9010 stiklas,gali dar pažiūrėti pagal palėtę spalvą Čia
Atsakyti
Nejaugi Lokatijoj viskas taip blogai,kad Jus taip cia savo stiklus persat? Nors su tokiu bendravimu su klientais visko gali buti! Tikrai buvau nusiteikusi pas Jus virtuve uzsakinet,nes ir Jusu pagrindini medziotoja pazinojau,bet pabendravus su Jusu dizaineriais noras atsoko.
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 12 16, 13:54)
oho, kad uzderejo nauju vaizdu biggrin.gif
daivulle's virtuve grazi. o kas ten kairiam sone? prie plautuves? plytelem apklijuota  ax.gif

Kaipaugintdioneja ir norala virtuvese, man labiausiai kliuna dureliu tamsus apvadai  g.gif nu bet cia turbut skonio reikalas  biggrin.gif

Brilijantik virtuve ispudinga  thumbup.gif man tik gal sienose per daug tos violetines, rausvos.
kiek kainavo? ax.gif

ten baras mano mb pas padare
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 12 16, 20:25)
Nejaugi Lokatijoj viskas taip blogai,kad Jus taip cia savo stiklus persat? Nors su tokiu bendravimu su klientais visko gali buti! Tikrai buvau nusiteikusi pas Jus virtuve uzsakinet,nes ir Jusu pagrindini medziotoja pazinojau,bet pabendravus su Jusu dizaineriais noras atsoko.

niekam aš nieko neperšu,o siulyti čia visos ką nors siūlo.O reklamos mums tikrai nereikia nes kažkas per sunkmetį sugebėjo bankrutuoti o kažkas kaip dirbo taip ir dirba.O jus matau gerbiamoji labai pavydit,nes taip pastoviai mane persekiojat ir bent koks patarimas ir pasiulymas kitiems matau jums kelią kažkokį neigiamą poveikį.O dėl dizainerių tai matyt pati esat labai inoringa persona kad niekas netinka.
nekreipkit dėmesio tos kurios atėjote pasisemti čia kokių gerų idėjų,kam reikės kokios informacijos tas kreipsis per až.
Atsakyti
Dekui visoms uz issakyta nuomone 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(coffe @ 2010 12 15, 23:24)
Brilijantik, o kas desniam kampe tas is lenktu formu?
gal galima foto kad daugiau visumos pamatytume

Cia siena taip uzsibaigia ax.gif
Vaizdas is toleliau
user posted image

QUOTE(dainele232146 @ 2010 12 16, 12:51)
labai grazi virtuve  4u.gif
Kaip tik apie tokia svajoju, tik apacios noriu svelniai violetines, baldininkai bando atkalbeti, sako igris tokia spalva, bet man labai grazu. O Jus tarp spinteliu dejote plyteles, ar koki dekoruota stikla, nelabai ikertu ... blush2.gif  smile.gif Ir dar klausimukas pas Jus daryta is mdf plokstes ar is laminuotos?
Aciu uz info  smile.gif

Tarp spinteliu dejom plyteles, baldukai gaminti is MDF plokstes

QUOTE(vassara @ 2010 12 16, 12:54)
Brilijantik virtuve ispudinga  thumbup.gif man tik gal sienose per daug tos violetines, rausvos.
kiek kainavo? ax.gif

Gaminom vokej, tai suplojom nemazai doh.gif
Atsakyti